Diyorum madem xok seviyodun vazgecemiyodun onunla evlenseydin benim neden gunahima girdjn yok diyo ben sevmiyorum o beni seviyo hala sadece konustum bu aldatma olmuyo senn düşündüğün birsey yasamadik falan diyo herseye tamam ama sen 4 ay sonra neden engeli kaldirip kadinin videosunu begenirsinbu yaptığı sana büyük haksızlık, madem başkasını seviyordu seninle niye evlendi, hazmedilir şey değil
Bu altını çizili cümlelerinden sonra sana ne desek boş. Bi çocuk yapın belki düzelir !
Biliyo bilmez olurmu o seviyomus hala onu neden engelelsin ne guzel konusuyolar eşim ona yaziyo onu takip ediyo hoşuna gidiyodureski sevgilisi bilmiyor mu evlendiğini
neden engellemiyor ki
yani eşin mantıklı düşünmüyor bari o düşünebilse
bu durum adamın evliliğinde huzursuzluk yaratabilir diye, gerçi onun sorumluluğu değil ama, normal bi insan böyle yapar
Bu yapmaya çalıştığınızı gerçekten anlamış değilim
Sizin altını çizdiğiniz olayları dışarda milyonlarca kadın yaşıyor zaten ,Gerek sosyal faktör ,gerek kültürel faktör,gerek aile faktörü,gerek alışıla gelmiş bir düzen,gerek finansi faktör.
Her kadının Kültürü sizin gibi olacak diye birşey yok ki ,Bakınız kültür diyorum yanlış anlaşılmasın eğitim demiyorum.
Her kadın ekonomik özgürlüğünü kazanıp ayakları üstüne basacak kadar,donanımlı ve güçlü değil.
Keşke olsa ama de-ğil...
Bir çocuk yapın düzelir !! Kelimenizi hakaret sayıyorum.
Konu sahibine gelince ,Eşinle otur konuş ,sonuçlarına katlanamayacağı davranışlar sergilememesi gerektiğini söyle.
Tüm sosyal hesaplarını kapattır ve telefonuna şifre koydurtma..Zaten bu şifreyi ne hakla koyarlar anlamıyorum
İş ağırlatma eylemi yap ,ne kadar seni memnun ederse sende onu o kadar memnun et.
Kendine yapılması istemediği şeyleri eşine yapmaması gerektiğini göster ona.
Orası öyle tabiki ama kadının bir sorumluluğu yok ki bu konuda ona mı kafa yoracak.Kadınada maşallah yani o neden engellemiyor kocanızı demekki onunda hoşuna gidiyor bu durum.
İnsan evli barklı adam beni hala neden takip etmeye calısıyor diyip engeli basar.
Orası öyle tabiki ama kadının bir sorumluluğu yok ki bu konuda ona mı kafa yoracak.
Adam demiş ya o beni seviyor ben sevmiyorum diye belki tam tersidir adam bariz sallıyor.
O kadın adamı engellese bile adamın karakteri bozuk asıl sorun bu.
Hani çocuğa şeker zararlı diye bakkalı kapatmak gibi birşey bu.
Ne gorusucem kadinla ne dicem esim sana niye yaziyo videonu niye begenmismi diyim ne diyimeski sevgilisi ile görüş istersen. yuva yıkmak kolay kurtarmak zor. bence biraz mücadele edin olmazsa yapacak bişiyiniz yok ya boşanırsınız yada ikinci kadın olursunuz.
Ogrendigimde bebegim 2 aylikti herkez hata yapar diyince en azindan bebegim için durabilirim diye düşündüm ve evet 3 ay kimseyle konusmadi hep takop ettim arama ekstra larina baktim yoktu birsey ama işte cumartesi gunu engeli kaldirip ona bakmış çıldirdim resmen gitsem olmuyo kalsam olmuyo sanko hiç birsey olmamis gibi davraniyo normalmis gibi
karşıtaraf eşinin evli olduğunu biliyor mu acaba çocuğu olduğunu falan.Ne gorusucem kadinla ne dicem esim sana niye yaziyo videonu niye begenmismi diyim ne diyim
Sevmese bile ona bakaslında eşin onu hala sevmiyorda olabilir, boş bi takıntıda olabilir, erkekler maymun iştahlı, ret yiyince gaza gelmiş gibi daha çok
hanzo! Hayir canim icmezki sarhos olsun yalan soyluyo illaki aklina düştü bakti video yanlislilla begendi tekrar engellemeyide unuttu bence kadın yazmadi buna ondan konusmadilar
aynısını sen yapsan namus elden gitti diye olay çıkarır ama değil mi?
eşin o gece sarhoş falan mıydı?
Biliyodur resmini bile atmistir ki sosyal medyada benmde oglumunda resmi var illaki görmüştür ve bana diyoki seni cok kiskaniyo senn yerinde olmak istiyo fln bende onu kiskaniyorum dedim onun yerinde senn yaninda olmamak istiyorumkarşıtaraf eşinin evli olduğunu biliyor mu acaba çocuğu olduğunu falan.
Biliyodur resmini bile atmistir ki sosyal medyada benmde oglumunda resmi var illaki görmüştür ve bana diyoki seni cok kiskaniyo senn yerinde olmak istiyo fln bende onu kiskaniyorum dedim onun yerinde senn yaninda olmamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?