hepmi hayal kırıklığı

konu sahibi kadına hiçbir şey yazma ne kadar saçma ya kocamdan uzak dur saçını başını yolarım vs..sakın.kadınla muhatap olma koca meraklısı gibi.

bunun sana faydası olmaz.kanıt toplayabildiğin kadar topla elinde bulunsun silme sakın.

Guya o oylemiş ben görmedim

eşinde takıntı olmuş o kadın. hem eski sevgiliyi takip edeyim iletişimi koparmıyım, eş de evde otursun hem karnım doysun hem pastam dursun hesabı. kadınla konuşmanın hiç anlamı yok bazı arkadaşlar konuş demiş. mesele eşinde.sizden çekinmesi yok. bir şekilde ona hareketlerine çeki düzen vermesini sağlamanız gerekiyor. ama bunu devamlı telefonunu hesaplarını takip altına alarak yapamazsınız. telefondan engelleseniz de adamın beyninden silmek gerekiyor. sizi kaybetme korkusu yok adamın herşey onun tekelinde ne de olsa evden ayrılmanız için bile onun sizi yollaması gerekiyo bence durumları düzeltmeye burdan başlayın.

Tmam dgru slyrsnzdw bu durmda pek bi alternatif yok gibi grnyr madem kocasi vurdumduymaz bari meslesinin kaynagina yönelsin dedik

ne olursa olsun biraz ayrı kalmalısın hem o hemde sen kendi muhasebenizi yapar daha sağlıklı kararlar verebilirsiniz
şunu belirtmeden de geçemeyeceğim şu evliliklerinizden emin olun sonra çocuk yapın çocuk bir şaka değil
ben olsam asla kabul etmem ama bu sizin hayatınız şartlarınız kendinize göre karar verin

Her ikiside bence

vallahi çok yanlış öneri ve düşünceleriniz var.

benim kocam beni seviyorsa adam gibi adamsa aklında ve gönlünde aldatma yoksa dünyanın en güzel kadını da gelse dönüp bakmaz.

eğer aldatılıyorsam da beni aldatan hiç tanımadığım bir kadın değil güvendiğim kocamdır.

yıldım pes ettim size laf antabilmek için.

Doğru soyluyrsn cnm senin dedigini yalanlamiyr yada yanlis bmuyrm ama bnmkide sadece bi öneriydi

Aklı eski sevgilisindeyse niye sizle evlenmiş sordunuz mu bunu ...karım yanımda olsun ihtiyaçlarımi gidersin aklım gönlüm eski sevgilimde olsun ekstrada başka bayanlarla yazısip stres atayım oooo ne memleket bu adamın sizi kaybetme korkusu yok o yüzden rahat bosanamiyorsan gözünü Korkut

Aynn o mantik sordum hayir diyo ben eskiye takilip kalmam biten sey bitmistir e niye yaziyosun ariyosun niye diyorum oylesine senn düşündüğün gibi bir şey yok aramizda daha ne olcak evimizemi getircen diyorum cevap vermiyo ilk duydugumda topladim bavulumu geceden gelmisti beni otogara götür ben gidiyorum dedim yollamadi uyammadi hayir dedi bidaha kimseyle konusmucam bittj artık dedi yakalandigima üzulmuyorum iyi bile oldu bundan sonra ailem baska kimse yok bilmem nee ama 3 gun once sen kalk kadinin engelini kaldir videosunu begen ve haberi yokmus hatirlamiyomus oyle söylüyo falan kavga gurultu ayrilalim diyorum ben gidicem beni yolla ben seni istemiyorum ama yok gine burdayim gine burdayim

Bu adam degısmezya bu hendegı gudeceksın yada bu dıyardan gıdeceksın.Bır dusun once bu sekılde yasayabılr mısın?

Belki biraz daha yaşiya bilirim ama gine yaparsa giderim en azindan oglum biraz buyur o zaman kendk başimiza yaşayabiliriz

Cok kotu bi durum inanki cok uzuldum esin napmaya calisiyo boyle anlamadim madem hala o kadini seviyo ne diye seninle evlendi?? ozaman gtseydi onun yanina onunla olsaydi niye boyle insanlara aci cektirir bu erkekler hic anlamiyrm cok snrlendim allah belasini versn insallah hepsinin......

Bende çok Üzgünüm seviyosa onu alsaydi kendi benimle evlendi ben zorlamadim onu şimdi onu istiyo heralde hemde ne aci çekme Kötü seyler rabbim yaşatmasin kimseye

Bir hafta annenize gidin , annenize bahsedin. Eşinizi arasın ve sizin cok uzuldugunuzu ve geri donmeyeceginizi desin. Isin ciddiyetine varmasını sağlayın. O pisman olur döner, dönmek zorunda hamilesiniz....
Ve sizi almaya geldiğinde. Mesajlarini gördüm engelledim engeli kaldirdin affettim,şimdide affediyorum.3.olursa asla affetmem bosarim deyinnn. Gözünü korkutun.

ıyyyy boyle adamlar bızden uzak dursun allahımm bekarım ve evlenmek ıstemıyorum boylelerını duydukca

Evet o ama o hatasini kabul etmiyo başka sehirde yasiyoruz ailem yok burda beni aileme yollamasi gerekiyo ondan
Kendin gidemiyor musun neden o yolluyor? Su erkekleri bu kadar buyuk gormeyin. Ben Allah korusun bosancak olsam bir yere de gitmem koyarim kapinin onune acarim davayi. Aldatiyor sonucta her turlu haklisin

Eski sevgilisyle bagini koparmamis konusuyor falan (muhtemelen gorusuyordur da) kadini sana karsi savunuyor. Rahatsiz oldugun halde onun icin seninle kavga ediyor. Sen de haklisin bunlar problem degil !!!
Sana ne soylesek bos. Bosver sen telefonunu elleme esinin ne yapiyorsa yapsin madem evde problem yok(!) Sen huzurunu kacirma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…