- 4 Aralık 2016
- 82
- 132
- 93
- 28
Guya o oylemiş ben görmedim
yanlış anlamayın ama cidden verdiğiniz akıllar mantıklı değil.Yalanla senin yuzunden falan de ayyy gicik oldum şimdi ne bicim insnlar var dunyada
kaynak kadın değil ki kocası zaten.Tmam dgru slyrsnzdw bu durmda pek bi alternatif yok gibi grnyr madem kocasi vurdumduymaz bari meslesinin kaynagina yönelsin dedik
Her ikiside bence
Kendin gidemiyor musun neden o yolluyor? Su erkekleri bu kadar buyuk gormeyin. Ben Allah korusun bosancak olsam bir yere de gitmem koyarim kapinin onune acarim davayi. Aldatiyor sonucta her turlu haklisinEvet o ama o hatasini kabul etmiyo başka sehirde yasiyoruz ailem yok burda beni aileme yollamasi gerekiyo ondan
Eski sevgilisyle bagini koparmamis konusuyor falan (muhtemelen gorusuyordur da) kadini sana karsi savunuyor. Rahatsiz oldugun halde onun icin seninle kavga ediyor. Sen de haklisin bunlar problem degil !!!Çocuğum için en azindan bitaz daha durabilirim diye dusunuyorum cunki evde hic bi problem yok herseyim yerindedir ama bitmiyo engelledim canim daha napiyim girdim engelledim takip ettim surekli 3 4 ay birsey cikmadi cumartesi bi baktim acmis engeli bide video begenmis hatirlamiyomus ne zaman yaptigini iste tek kelme konusmadim falan diyo ara sor ne istiyosan yap ama ben konusmadim niye actin diyorum hatirlamiyorum diyo nasil hatırlamazki bide kavga esnasinda kadina o.. dedim bana o oyle biri degil sen oyle diyince öyle olmuyo cok gururludur falan diyo bana savunuyo onu şimdi eve geliyo işten burnundan getiriyorum sogudum istemiyorum.onu ama gidipde birakmicam benm hayatim mahvoldu o rahat etmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?