allah ıslah etsi o kadınıda seni üzen eşini de. madem onu seviyor evlenseydi niye senin yuvanla oynuyorBiliyodur resmini bile atmistir ki sosyal medyada benmde oglumunda resmi var illaki görmüştür ve bana diyoki seni cok kiskaniyo senn yerinde olmak istiyo fln bende onu kiskaniyorum dedim onun yerinde senn yaninda olmamak istiyorum
Biliyodur resmini bile atmistir ki sosyal medyada benmde oglumunda resmi var illaki görmüştür ve bana diyoki seni cok kiskaniyo senn yerinde olmak istiyo fln bende onu kiskaniyorum dedim onun yerinde senn yaninda olmamak istiyorum
Evlenseydi ccok seviyosan getir onu ben gideyim diyorum hayir fln yapiyo anlicagin canm evde huzur kalmadi 1.5 yilda ona hic bukadar agir kelmeler soylememistim şu 3 gunde burnundan getirdim ama daha fazlasini yao.ak istiyorum içim sogumuyo kafaya takmaktan bn kafayi yicem
Bak kendin ve bebeğin için bir şeyler yapman lazım. Çocuğa bakacak biri varsa çalış zaten devlette çalışan annelere destek oluyor artık. Şimdilik eşine bir şey belli etme ama bu arada biraz para biriktirmeye çalış. Ondan habersiz şekilde... Kenarda bi paran olsun ve böyle devam ederse al çocuğunu da ayrıl evdenOgrendigimde bebegim 2 aylikti herkez hata yapar diyince en azindan bebegim için durabilirim diye düşündüm ve evet 3 ay kimseyle konusmadi hep takop ettim arama ekstra larina baktim yoktu birsey ama işte cumartesi gunu engeli kaldirip ona bakmış çıldirdim resmen gitsem olmuyo kalsam olmuyo sanko hiç birsey olmamis gibi davraniyo normalmis gibi
Polis kendisi hayir dusunmedim degil babasina yazicaktim dicektim amca kizini dul ve cocuklu bi adam verirmisin diye neyse dedim lanet gelsinbu adamın işi gücü hobisi bişeysi yok mu ya, ne iş yapıyo, çok boş vakti var herhalde, eğlencek başka bişey bulamamış
aslında uyuzluğuna kadının anasına babasına yazcaksın, belki doğru değil ama onların yaptıkları çok mu doğru..
karını kıskanıyorum onun yerinde olmak isterdim ne ya
Polis kendisi hayir dusunmedim degil babasina yazicaktim dicektim amca kizini dul ve cocuklu bi adam verirmisin diye neyse dedim lanet gelsin
Yazisma olarak gormedim hani ne konusuyolar falan ama arama kayitlari msj kayitlari var konusmada söyle birbirine +18 karikatürler atmislardi sohbeti yoktukonu sahibi sen kadının eşinle olan yazışmalarını gördün mü kanıt var mı elinde? yoksa eşinin lafları mı sadece?
Biliyodur resmini bile atmistir ki sosyal medyada benmde oglumunda resmi var illaki görmüştür ve bana diyoki seni cok kiskaniyo senn yerinde olmak istiyo fln bende onu kiskaniyorum dedim onun yerinde senn yaninda olmamak istiyorum
Ne yazicam ki kadina kocam snn pesini birakmiyomj diyim ortak çözüm bulalim mi diyim kocam s...siz sende o... mu diyimKadina yaz mesaj agir konus ailesini haberdar edicrgini soyle polisi falan karstr ne bileyim
Guya o oylemiş ben görmedimseni çok kıskandığını eski sevgili mi söylemiş yazışmalarda mı gördün yoksa eşinin kafasında kurduğu şeylerr mi
Ben kocandan uzak duruyorum ama o durmuyo derse ne dicemHayır tabiki kocamdan uzak dur sana dunyayi dar ederim de yani bi gibi şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?