hepmi hayal kırıklığı

Biliyodur resmini bile atmistir ki sosyal medyada benmde oglumunda resmi var illaki görmüştür ve bana diyoki seni cok kiskaniyo senn yerinde olmak istiyo fln bende onu kiskaniyorum dedim onun yerinde senn yaninda olmamak istiyorum
allah ıslah etsi o kadınıda seni üzen eşini de. madem onu seviyor evlenseydi niye senin yuvanla oynuyor

Biliyodur resmini bile atmistir ki sosyal medyada benmde oglumunda resmi var illaki görmüştür ve bana diyoki seni cok kiskaniyo senn yerinde olmak istiyo fln bende onu kiskaniyorum dedim onun yerinde senn yaninda olmamak istiyorum

yuuhh konuşma buralara gitmiş yani, pes..

Evlenseydi ccok seviyosan getir onu ben gideyim diyorum hayir fln yapiyo anlicagin canm evde huzur kalmadi 1.5 yilda ona hic bukadar agir kelmeler soylememistim şu 3 gunde burnundan getirdim ama daha fazlasini yao.ak istiyorum içim sogumuyo kafaya takmaktan bn kafayi yicem

Sakinn sen hoc biseye takma kafayi o bebegin ne gunahi var ben maalesf stres yuzunden erken dgrdm ama bunu bana yasatana misliyle odettim herseyi

bu adamın işi gücü hobisi bişeysi yok mu ya, ne iş yapıyo, çok boş vakti var herhalde, eğlencek başka bişey bulamamış
aslında uyuzluğuna kadının anasına babasına yazcaksın, belki doğru değil ama onların yaptıkları çok mu doğru..
karını kıskanıyorum onun yerinde olmak isterdim ne ya

kapıyı çarpıp çıkacaksınız. siz böyle bir durumda dahi kocanızın ağzına bakıp yollamasını beklerseniz..... üzgünüm ama zilyon kez göz göre göre aldatılırsınız.

Olmuyo işte takma demekle hayir bakiyorum benden bi fazlasida yok kadinin ben 24 yasindayim o 30 üstü ben guzelim ona göre sadece benden az zayif o okadar

kapıyı çarpıp çıkacaksınız. siz böyle bir durumda dahi kocanızın ağzına bakıp yollamasını beklerseniz..... üzgünüm ama zilyon kez göz göre göre aldatılırsınız.

Bak kendin ve bebeğin için bir şeyler yapman lazım. Çocuğa bakacak biri varsa çalış zaten devlette çalışan annelere destek oluyor artık. Şimdilik eşine bir şey belli etme ama bu arada biraz para biriktirmeye çalış. Ondan habersiz şekilde... Kenarda bi paran olsun ve böyle devam ederse al çocuğunu da ayrıl evden

Polis kendisi hayir dusunmedim degil babasina yazicaktim dicektim amca kizini dul ve cocuklu bi adam verirmisin diye neyse dedim lanet gelsin

konu sahibi sen kadının eşinle olan yazışmalarını gördün mü kanıt var mı elinde? yoksa eşinin lafları mı sadece?

Polis kendisi hayir dusunmedim degil babasina yazicaktim dicektim amca kizini dul ve cocuklu bi adam verirmisin diye neyse dedim lanet gelsin

ya o şekilde değil, daha düzgün bi dille, ben evliğim çocuğum var, kızın eşimle hala konuşuyor, seninde çocukların var, bu konuya bi çare bul, kızınla konuş, kendi kızının iyiliği için en başta diye

konu sahibi sen kadının eşinle olan yazışmalarını gördün mü kanıt var mı elinde? yoksa eşinin lafları mı sadece?
Yazisma olarak gormedim hani ne konusuyolar falan ama arama kayitlari msj kayitlari var konusmada söyle birbirine +18 karikatürler atmislardi sohbeti yoktu

seni çok kıskandığını eski sevgili mi söylemiş yazışmalarda mı gördün yoksa eşinin kafasında kurduğu şeylerr mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…