Hepsi ayrı cins bunların..

Baharyagmuru35

Guru
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2011
14.263
14.668
498
Kayınvalide bizden üç bin ortanca oğlundan dört bin para alıp dükkan açıp dükkanı bırakıp yatılı bşka bi işe girdi dükkanın başında durmadığı halde büyük bi dükkana taşınıyormuş :) haftalardır dükkan kapalı niye taşıyor anlamadım bu bir. İkincisi ev bomboş olduğu halde küçük oğlu da ev tutmuş bugün sevgilisi ile daha rahat sevişmek için.. Eşim de bana artık yemeği fazladan yap dedi ben de bana mı sordu ev tutarken dedim gıcıklık olsun diye yapamam dedim. Maaşı da bizden alıyo yanmzda yardımcı harçlığı da bzm cepten çıkıyo yani eşimin diyim. Neymiş ben öle deyince bi başladı ama o kdr sinirlendi ki yok parasını sen mi veriyorsun sen benim aileme düşman mısın git çalış o zaman yiyip içip yatıyorsun da git işe gir de defol git de neler neler benim kardeşim senin yemeğine kalmadı da nasıl insansın da demediği kalmadı ağladığım halde bağırmaya devam etti hiddetle. Çok üzüldüm. Yemek konusunda yapılır nolacak ama boş ev annesi yok kardeşi çalışıyo abisi zaten bnle evli. Ev boşken gidip başka ev tuttu tmm beni ilgilendirmez ama harçlığı bizden alıyo maaşı bizden alıyo maaş yetmeyince bizden isteyecek . Ev tutuyorsa kimsenin hizmetçisi değilim yemeği de kendi yapsın sevişsek için ev tutana neden ymk yapmak zorundayım?? Burda haksız olan ben miyim. Objektif olarak bakıldığında ben mi kötüyüm?

Haksız değil de, saldırgan üslup takınmış bir mağdursunuz.

Tabi yemek yapmak zorunda değilsin, eş kişisi size çok çirkin konuşmuş

Ama zaten tatlı dille de "yapamam" deseydiniz de, farklı cevap almazdınız belki, görgüsüz ise koca..

İki tarafın da dili çok ağır,

Kayınvalide bizden üç bin ortanca oğlundan dört bin para alıp dükkan açıp dükkanı bırakıp yatılı bşka bi işe girdi dükkanın başında durmadığı halde büyük bi dükkana taşınıyormuş :) haftalardır dükkan kapalı niye taşıyor anlamadım bu bir. İkincisi ev bomboş olduğu halde küçük oğlu da ev tutmuş bugün sevgilisi ile daha rahat sevişmek için.. Eşim de bana artık yemeği fazladan yap dedi ben de bana mı sordu ev tutarken dedim gıcıklık olsun diye yapamam dedim. Maaşı da bizden alıyo yanmzda yardımcı harçlığı da bzm cepten çıkıyo yani eşimin diyim. Neymiş ben öle deyince bi başladı ama o kdr sinirlendi ki yok parasını sen mi veriyorsun sen benim aileme düşman mısın git çalış o zaman yiyip içip yatıyorsun da git işe gir de defol git de neler neler benim kardeşim senin yemeğine kalmadı da nasıl insansın da demediği kalmadı ağladığım halde bağırmaya devam etti hiddetle. Çok üzüldüm. Yemek konusunda yapılır nolacak ama boş ev annesi yok kardeşi çalışıyo abisi zaten bnle evli. Ev boşken gidip başka ev tuttu tmm beni ilgilendirmez ama harçlığı bizden alıyo maaşı bizden alıyo maaş yetmeyince bizden isteyecek . Ev tutuyorsa kimsenin hizmetçisi değilim yemeği de kendi yapsın sevişsek için ev tutana neden ymk yapmak zorundayım?? Burda haksız olan ben miyim. Objektif olarak bakıldığında ben mi kötüyüm?
Ben mi kötüyüm burda objektif bi düşünce istiyorum

kocanın kardeşinin kendi parası kendi kararı. ev de kiralar yat da kiralar. he sizi ekstradan yoluyorsa o zaman kocana diyeceksin. yemek konusunda de ev tutmayı biliyorsa yemeğini de kendi yapsın. ayrıca biraz hödükmüş kocan da kusura bakma da. evlendiğinizde çalışmadığını bilmiyo muydu?

Bence sen gayet haklısın, eşin de seni evde oturan ,para yiyen biri olarak görüyor, işe girme imkanın varsa gir çalış,kocanın eline bakma.Dediği lafların nereye gittiğini bilmemiş bence kocan.

Bunca açılan konudan bi şunu öğrenemediniz arkadaş kiminle sorunun varsa onunla hallet yani sen kardeşine annesine ailesine sayarken susacak mı haksız dahi olsa
Yani ben susmam

Eşiniz kardeşinin sevgilisiyle rahat rahat sevişmek için ev tuttuğunu biliyor musun ? Bunu bilmiyorsa size hak vermemesi normal . :110:

Uslup sorunu yasiyorsunuz ,siz hedefinizi sasirmissiniz ,esiniz sorunlu ,
Annesine,ogluna saydirinca ,esinizde size saydirmis ,
Biraz agir olmus ama cani yanan essek ati gecer derler ,
Ustelik siz calismiyorsunuz para pul gecim derdi cabaniz yok ,
Bir tabak yemek icin bu tantana olmamis ,
Annesine para verir ,kardesine maas verir ,kardesi ev tutar ,beri ki dukkan tutar ,sevisir ,uyur sizi ilgilendirmez ,
Ancak calisip para kazanir ,sizin paranizi ,harcamaya karar verirler o zaman ,bunca gurultu yapin

İyi de annesi yatılı işe gitti ise kardeş annesinin evinde kalsa yemeği kim yapacak

Ayrı ev tutup tutmaması iki yemek bağlantısı nedir

Eşinize söyleme şekliniz önemli yemeği çok yap o götürsün olur mu deseydiniz yani arada misafir olur yer de onun evine yemek yapıp Nasıl taşıyacaksınız mantık dışı bu talep

Parayı sizden değil eşinizden alıyor. Şahsen kardeşi eşten daha yakın buluyorum, eşim kardeşime verdiğim paraya bu kadar karışsa fena bozardım. Üstelik çalışıyor iyi kötü abisinin yanında. Elin oğluna o kadar kardeşini kötülerseniz "yan gelip yatma" deyiverir böyle.

Esinizin verdigi tepki fazla farkli sekilde davransaydi hakli derdim ama yaptigi cok yanlis defol falan filan hos degil geri donulmeyecek laflar

Back
X