- 7 Ağustos 2011
- 14.263
- 14.668
- 498
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
Kayınvalide bizden üç bin ortanca oğlundan dört bin para alıp dükkan açıp dükkanı bırakıp yatılı bşka bi işe girdi dükkanın başında durmadığı halde büyük bi dükkana taşınıyormuş :) haftalardır dükkan kapalı niye taşıyor anlamadım bu bir. İkincisi ev bomboş olduğu halde küçük oğlu da ev tutmuş bugün sevgilisi ile daha rahat sevişmek için.. Eşim de bana artık yemeği fazladan yap dedi ben de bana mı sordu ev tutarken dedim gıcıklık olsun diye yapamam dedim. Maaşı da bizden alıyo yanmzda yardımcı harçlığı da bzm cepten çıkıyo yani eşimin diyim. Neymiş ben öle deyince bi başladı ama o kdr sinirlendi ki yok parasını sen mi veriyorsun sen benim aileme düşman mısın git çalış o zaman yiyip içip yatıyorsun da git işe gir de defol git de neler neler benim kardeşim senin yemeğine kalmadı da nasıl insansın da demediği kalmadı ağladığım halde bağırmaya devam etti hiddetle. Çok üzüldüm. Yemek konusunda yapılır nolacak ama boş ev annesi yok kardeşi çalışıyo abisi zaten bnle evli. Ev boşken gidip başka ev tuttu tmm beni ilgilendirmez ama harçlığı bizden alıyo maaşı bizden alıyo maaş yetmeyince bizden isteyecek . Ev tutuyorsa kimsenin hizmetçisi değilim yemeği de kendi yapsın sevişsek için ev tutana neden ymk yapmak zorundayım?? Burda haksız olan ben miyim. Objektif olarak bakıldığında ben mi kötüyüm?