Hepsi ayrı cins bunların..

ayrıca sevişmek için ev tuttu diyip durmuşsunuz ne kadar çirkin bir tabir.

belli bi yaşın üstünde gençlerin kendi evine çıkması sorumluluk alması hayatı tanıması sağlıklıdır.

bu gençlerin eve çıkması neden sadece sevişmek olarak bakılıyor hiç anlamadım valla.

Ay bir de sevişsinler ya.
Sevişenlerden ne zarar gördük bugüne kadar? Nerede ahlak polisliği yapan, milletin en özeliyle ilgilenen varsa orada çıktı hep fesatlık.

kocanın kardeşinin kendi parası kendi kararı. ev de kiralar yat da kiralar. he sizi ekstradan yoluyorsa o zaman kocana diyeceksin. yemek konusunda de ev tutmayı biliyorsa yemeğini de kendi yapsın. ayrıca biraz hödükmüş kocan da kusura bakma da. evlendiğinizde çalışmadığını bilmiyo muydu?
Yanlis anlamayinda nezamandir kari koca arasinda onun parasi bunun parasi oluyor? Koca kazansin kadin kazansin bunlar ortakdir. Beyefendinin artik ailesi var önce ona bi sahip ciksin. Konj sahibi o adamin evini tenizliyor, yemegini sicak önüne koyuyor, camasirini yikayip ütülüyor, ozaman karisinada bi zahmet maas versin veya kendi islerini kendi halletsin. Kocanin parasi onun karari diye birsey yok yani.

Siz haklısınız. B..k yiyen kepçesini yanında taşır derler,kayınbiraderiniz ev tuttuysa yemesi,içmesi,temizliği vs düşünsün,yapsın yani. Bugün yemek yapsanız,yarın git temizle evini genç çocuk yapamaz demeyeceği ne malum. Zaten sizi işsiz güçsüz bellemiş,o minvalde konuşmuş,dolayısıyla taviz vermemeniz iyi olmuşta. Eşiniz acayip kaba. Yerinizde olsam o lafları yedirirdim.

sevişip sevişmediğnden de emin değiliz konu sahibi uyduruyo abartıyo olabilir :)

Belki de öyledir.
Ama ben cidden bu sevişen bekar çiftlere bu kadar düşman gibi takılanlara anlam veremiyorum. Biz evlendik evleneli gelen bekar yada nişanlı çiftlere gayet evimizi açtık yani. Ne evimi yediler ne bereketi kaçtı. Belki seviştiler belki sevişmediler bilmiyorum ve umursamıyorum da. Yani ay bu çift geldi evimde kaldı aman zina yaptı aman sevişti mi demiyorum. Bana ne kendi özelleri diyorum.
Nedir yani bu sevişen çift düşmanlığı anlamıyorum.

Belki de öyledir.
Ama ben cidden bu sevişen bekar çiftlere bu kadar düşman gibi takılanlara anlam veremiyorum. Biz evlendik evleneli gelen bekar yada nişanlı çiftlere gayet evimizi açtık yani. Ne evimi yediler ne bereketi kaçtı. Belki seviştiler belki sevişmediler bilmiyorum ve umursamıyorum da. Yani ay bu çift geldi evimde kaldı aman zina yaptı aman sevişti mi demiyorum. Bana ne kendi özelleri diyorum.
Nedir yani bu sevişen çift düşmanlığı anlamıyorum.

şimdi sabah sabah zaten doluyum yazarım da yazarım ama hemen kib yapıp 5-6 gün ban veriyorlar o yüzden tam istediğim gibi yazamıyorum :)

millet kendi ahlakını unutup ahlak bekçiliği yaptığı müddetçe kız hatçe gördün mü şunlar zina yapıyodan öteye gidemez bazı insanlar

Yanlis anlamayinda nezamandir kari koca arasinda onun parasi bunun parasi oluyor? Koca kazansin kadin kazansin bunlar ortakdir. Beyefendinin artik ailesi var önce ona bi sahip ciksin. Konj sahibi o adamin evini tenizliyor, yemegini sicak önüne koyuyor, camasirini yikayip ütülüyor, ozaman karisinada bi zahmet maas versin veya kendi islerini kendi halletsin. Kocanin parasi onun karari diye birsey yok yani.
Bak bakim ben yazmışım? Ondan sonra saldır

Kayınvalide bizden üç bin ortanca oğlundan dört bin para alıp dükkan açıp dükkanı bırakıp yatılı bşka bi işe girdi dükkanın başında durmadığı halde büyük bi dükkana taşınıyormuş :) haftalardır dükkan kapalı niye taşıyor anlamadım bu bir. İkincisi ev bomboş olduğu halde küçük oğlu da ev tutmuş bugün sevgilisi ile daha rahat sevişmek için.. Eşim de bana artık yemeği fazladan yap dedi ben de bana mı sordu ev tutarken dedim gıcıklık olsun diye yapamam dedim. Maaşı da bizden alıyo yanmzda yardımcı harçlığı da bzm cepten çıkıyo yani eşimin diyim. Neymiş ben öle deyince bi başladı ama o kdr sinirlendi ki yok parasını sen mi veriyorsun sen benim aileme düşman mısın git çalış o zaman yiyip içip yatıyorsun da git işe gir de defol git de neler neler benim kardeşim senin yemeğine kalmadı da nasıl insansın da demediği kalmadı ağladığım halde bağırmaya devam etti hiddetle. Çok üzüldüm. Yemek konusunda yapılır nolacak ama boş ev annesi yok kardeşi çalışıyo abisi zaten bnle evli. Ev boşken gidip başka ev tuttu tmm beni ilgilendirmez ama harçlığı bizden alıyo maaşı bizden alıyo maaş yetmeyince bizden isteyecek . Ev tutuyorsa kimsenin hizmetçisi değilim yemeği de kendi yapsın sevişsek için ev tutana neden ymk yapmak zorundayım?? Burda haksız olan ben miyim. Objektif olarak bakıldığında ben mi kötüyüm?
Maaşı sizden alıyor tamm ama emeği karşılığında almıyormu alıyor ,nereye harcadığı da kimseyi ilgilendirmez.evinde yiyeceği yemekte sizi ilgilendirmez, sizemi güvendi eve çıktı. anası var babası var yapsınlar.canın ister bugünde fazla yemek yapmıştım al götür kardeşine dersin orası ayrı ama karışmayın yemeğine . Asıl eşinizin tavrı çok kötü bence onu düzeltin önce

adamın bu kadar lafını üstüne nasıl daha çalışmadan evde oturulur ki
çok aşağılamis sizi
bu laflardan sonra o adamdan artık nasıl para isteyeceksiniz
bence yemekten çok bunu dert edin
ben olsaydım hemen is bulmaya çalışırdım

Maaşı sizden alıyor tamm ama emeği karşılığında almıyormu alıyor ,nereye harcadığı da kimseyi ilgilendirmez.evinde yiyeceği yemekte sizi ilgilendirmez, sizemi güvendi eve çıktı. anası var babası var yapsınlar.canın ister bugünde fazla yemek yapmıştım al götür kardeşine dersin orası ayrı ama karışmayın yemeğine . Asıl eşinizin tavrı çok kötü bence onu düzeltin önce

Evinde yiyeceği yemeği zorla eşim bana yaptırıyor ama bnmle kavga ediyor yapmam deyince

Yemek konusunda haklısınız, fazladan yemek yapmak zorunda değilsiniz, içinizden gelir yaparsınız amenna ama buna mecbur tutulamazsınız, eşinizin yemekle alakalı tavrını yanlış buldum, kayınvalidenizin dükkanı, kayınbiraderinizin ayrı ev tutması gibi konulardaysa siz haksızsınız.
Kayınvalideniz eşinizin annesi yabancı değil, eşinizin içinden geliyor yardım ediyor, destek oluyor, bunu sürekli gündeme getirmeniz sorundan başka birşey kazandırmaz size, eşler böyle konuları bir kere konuşup ortak karar almalı, sonrasında devamlı aynı konuyu masaya yatırmamalı, eşiniz annesine destek olurken size danışmamışsa, aile olduğunuzu anlatıp sizi de etkileyecek tüm konularda birlikte karar almayı aşılayın, öğretin eşinize ama sonradan bir daha gündeme getirmeyin.

Kayınbiraderinizse ev tutabilir, bu sizi ilgilendiren bir konu değil, evi neden tuttuğunun sizi ilgilendirmediği gibi.

Eşinizin ailesine bu kadar odaklanmamak için meşgale bulun kendinize, çalışın veya kurslara gidin.

Back
X