hepsi hikaye kızlar:))) gülsuyu,gülsuyu,gülsuyu:::)))))))

Doğal gül suyu kullandım ben bundan bir ya da iki yıl önce ,ama sadece iki hafta dayanabildim hem çok fazla yaktı,kuruttu,gozeneklerimi genişletti.Keşke ben de memnun kalabilseydim :((

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hadi ya ben doğalı daha iyi diye duymuştum cildiniz mi çok hassas acaba? Ben dün Rosensenin gül suyunu aldım ilk defa deneyeceğim bakalım

Hadi ya ben doğalı daha iyi diye duymuştum cildiniz mi çok hassas acaba? Ben dün Rosensenin gül suyunu aldım ilk defa deneyeceğim bakalım

Evet belki o yüzdendir,çünkü herkes de etkisi farkli oluyor memnun olan çok kişi var

kızlar harika birşey söylemek istiyorum.Ben buldum ben buldum:)

hatırlarsanız bb reklamı kremi var gündemden düşmüyor.Baktım fiyatlara alacak durumum yok dedim.Ben bu yüzümü adam ederim.
Yüzüm karma cilt .Kumraldır tenim.Napiym napiym hemen düşündüm.
açtım buzdolabını:119:

baktım gülsuyu:31:

yatmadan önce pamukla sulu sulu yüzümü nemlendirdim.

Sabah akşam pamuğu bandırdım bandırdım sürdüm.

Cildim şimdi nasılmı.

sadece 6 gün

:111:

:31:

6 aylık bebek gibi pürüzsüz.....yuhuuuuuu.......

ben tonik olarak kullanıyorum.

ROSENSE İÇİLEBİLİR gülsuyu kullanıyorum 1 aydır sonucum gayet iyi cildimdeki lekeler açıldı kullanıyorum ayrıca benim cildimde yağlı ilk önce dove sabunla yıkayıp sonra gülsuyumu sürüyorum sabah kalktığımda yüzüm bebek poposu gibi oluyor $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405894195.472488.webp alın kanıtımmm!!!😊😊😊

Bende deneyecegim inşallah bende fayda görürüm siyah noktalarla savaş halindeyim :-(

ROSENSE İÇİLEBİLİR gülsuyu kullanıyorum 1 aydır sonucum gayet iyi cildimdeki lekeler açıldı kullanıyorum ayrıca benim cildimde yağlı ilk önce dove sabunla yıkayıp sonra gülsuyumu sürüyorum sabah kalktığımda yüzüm bebek poposu gibi oluyor Eki Görüntüle 1195885 alın kanıtımmm!!!������

o gül suyunu nereden aldınız ne kadar fiyatı

bir arkadaşım ıspartaya gidicek de orda doğal gül suyu daha rahat bulur diye ona söyleyip getirtmeyi düşünüyorum ama netten falan da bulabilir miyiz doğal ya da kozmetikcilerden

Son düzenleme:
o gül suyunu nereden aldınız ne kadar fiyatı

bir arkadaşım ıspartaya gidicek de orda doğal gül suyu daha rahat bulur diye ona söyleyip getirtmeyi düşünüyorum ama netten falan da bulabilir miyiz doğal ya da kozmetikcilerden

Maşallah saclariniz pek güzel ne kullaniyorsunuz sampuan, maske vs.?

Otacı gül suyu kullanmaya başladım ben de. Kesinlikle muazzam hissettiriyor fakat nedense sivilce çıktı yanağımda acaba gül suyundan mı? Cilt tipim karma. Ve bir de ; alakasız olacak ama bana cilt tipime uygun doğal bir sabun tavsiye eder misiniz yüzümü yıkayabilmem için?
Teşekkür ederim şimdiden.

ben de rosense gül suyu kullanıyorum uzun zamandır. cildim karma. yüzümü temizldikten sonra gülsuyu sürüp nemlendiriyorum. memnunum. tonikler yüzümü mahvetmişti bi daha mı tövbee:KK20: artık doğal şeylerden yanayım kimyasallara hayırEn Büyük KK

Back
X