abla sevdğim çocukla ayrı sorunlar var sadece mesafe değil o kenarda dursun şmdilik..
ben galiba sevmeye başladım rolleri değiştik yani..ama elimden kaçırdım malesef..oda çekip gitti zaten aramayacağm bidaha istese o msjımdan snra bana tekrar ulaşırdı diye düşünüyorum..asıl sorun beni unutmuş mudur
Sorun varsa bitir canım
O kenarda dursun şimdilik nasıl bir mantık anlamadımki ben-tatlicadiarzu-
Diğerini sevmeye başladıysan,mevcut ilişkini bitirir,ötekiyle düzeltme yollarına öyle bakarsın.
Yaşın küçük,cahilce hareket ediyorsun
Bir şarkı sözü geldi aklıma nedensekaydirigubbakcemile3
HEM PASTAM DURSUN,HEM KARNIM DOYSUN YOK ÖYLEEEE
BİZDE BÖYLEEEEE kaydirigubbakcemile3
Bu dallas vari konular aklımı yitirtirtti bana galibasempatiksalakcinni
valla güzelim ne sözler veriliyor da 1 günde unutuluyor... o yüzden artık seni sevmiyor oluşuna inansan iyi edersin... kaç aydır görüşmemişsiniz; başkasıyla da resmini koymuşsun... ama yapacak birşey yok...
senin ona karşı hissettiğin sevgi değil ; ego tatmini ile alakalı... ilgi alaka kesilince bir anda ne oldum dedin... başka bir açıklaması yok... bence çocuğu yerinde rahat bırak ; onca yaptığından sonra demek ki kendini seven bir kız bulmuş... onunla mutlu olsun... hiç arama ; sorma ... kendi kendine de düşünüp dert etme...[/QUOTE
aynen %100 doğruları söyledin..bi eksiklik hissettm o olmayınca..
birlikte değiliz ki..sorun var derken yani kavuşmamız için çok engel var o yzden dedim..2 kiişi arasnda öyle garip bi hikaye abla işte..bekliyoum sadece..
abla sevdğim çocukla ayrı sorunlar var sadece mesafe değil o kenarda dursun şmdilik..
ben galiba sevmeye başladım rolleri değiştik yani..ama elimden kaçırdım malesef..oda çekip gitti zaten aramayacağm bidaha istese o msjımdan snra bana tekrar ulaşırdı diye düşünüyorum..asıl sorun beni unutmuş mudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?