hepsi mi aynı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi joga
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

joga

[oZ büyücüsü]
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2010
9
0
86
İzmir
mrhaba..kısaca yaşadıklarımdan bahsetmek istiyorum..
Arkadaş gözüyle baktığım birisi vardı yakışılıylı kişilikliydi ama hiç başka gözle bakmamıştım ama o bana bakmış çıkma teklifi ettiği gün şaşkınlıktan ne yapacağımı şaşırmıştım biraz zaman istedim..ama kabul edemezdim başkasını seviyordum yalan söyleyemzdim sadce yakışıklı diye kabul edemezdim..
teklifini uygun bi dille reddettim onu üzmek istemediğimi söyledim açıkladım başkasını severken sana aşkım canım diyemem ben dedim..ben sni bırakmak istemiyorum seni hep beklicem bigün anlıcaksın ondan hiç bşey olmaz dedi..o bırakmadı beni arkadaş kaldık konuşuyordk yaklaşık 1buçuk yıl..zamanla severim dedim uğraştım ama yinede başka gözle bakamadım ona o her sefernde çok sevdğini söylüyordu
Bi gün benim sevdiğim çocuk yüzünden tartıştık sonra beni engelle sil bidaha konuşmayalım dedi..bende hiç istemeyerek tamam dedim..aradan 6-7 ay geçti ben onu unutmuştum yeni msn adresi aldı ve beni ekledi bu arada biz taşındğimz için sevdğim çocuğu göremiyordum..konuşmaya başladk gayet samimiydik sevgili deildik ama farkımız yoktu..
ağustos ayında ben 1 hafta tatile gittim hattı dışa kapalı olduğu içn mesaj atamıyodu netten hiç bi şekilde görüşemedik..tatil dönüşü bana bilgisayarım bozuldu 1-2 hafta nete giremicem dedi..tamam dedim sabırsızlkla bekliyodum
4-5 ay geçti haber yok..mail attım cevap yok msj atsam hattı yüznden cvp yazamıyo..en sonunda msj attım bi şekilde ulaşır nasıl olsa dedim..ablasından cevap attı 'nete giremiyorum attığn maili görmedim'dedi..bu yalandı adım gibi emindim o günlerde facebookunu buldum ve gizliydi..tamam dedim üstelemedim..ablasına tekrar msj attım bana mutlaka ulaşsın dedim..ablasıda tamam söylicm dedi..ama hala haber yok..

şimdi rolleri değiştik resmen..sanırım sevgiliside var başkasyla fotoğrafını görmek çok koydu bana..eğer bi kere seni sevmiyorum git deseydi aramazdım..o çekip gitti..hatam yok demiyorum ben hiçbi zaman yalan söylemedim sevmiyordum ama böyle çekip gitmedim..

naptığını anlamıyorum yani beni çok severdi unutmuş olabileceğine inanamıyorum verdiği sözlerden sonra..
yada unutmak için mi böyle davranıyo..onun yüzüne 'başkasını seviyorum' dedim diye intikam mı alıyo benden..
yoksa erkek milleti arkasının dönünce unutur derler ya buda mı öyle sizce
kafam karışık yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Sanırım 18 yaşın verdiği delikanlılıkla tuaf birşeyler yaşıyorsun.
Ben senin tam olarak beklentinide anlamış değilim.
Senin mevcut sevdiğin biri var zaten
Yakışıklı gitti diye niye üzülüyorsun.
Yada neden peşinde dolanıp,ablasına şuna buna mesajlar atıyorsun.
Bütün bunlar olurken,sevdiğin ne yapıyor.
Yakışıklıyla tekrar görüşme şansın olsa değişen ne olacak
Arkadaş gibiyiz ama sevgiliden farkımız yok demişsin
Ona başka gözle bakamadım demişsin.
Bizden nasıl bir yardım bekliyorsun
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
Sanırım dağıldım ben
Biraz daha aç konuyu bakalım belki bir faydamız dokunurkafamçokkarıştı

Madem gözün ve gönlün başkasında neden bu çocuğun aramaması ve başkasıyla olan fotosu seni bu kadar kasıyor anlamadım.
Sadece iki normal arkadaşsınız şu durumda olması gerektiği gibi.
Çocuk senin burnunu sürttürmek istiyor da olabilir.
Ama sen eğer gerçekten öteki çocuğu seviyorsan net birşekilde bunu ona izah etmelisin ki o da böyle kovalanmayı planlamasın.
Resmen sana posta atmış sende atlamışsın hemen.
Bırak ne yaparsa yapsın canım aa sanane ki hem.

abla sevdğim çocukla ayrı sorunlar var sadece mesafe değil o kenarda dursun şmdilik..
ben galiba sevmeye başladım rolleri değiştik yani..ama elimden kaçırdım malesef..oda çekip gitti zaten aramayacağm bidaha istese o msjımdan snra bana tekrar ulaşırdı diye düşünüyorum..asıl sorun beni unutmuş mudur

Sorun varsa bitir canım
O kenarda dursun şimdilik nasıl bir mantık anlamadımki ben-tatlicadiarzu-
Diğerini sevmeye başladıysan,mevcut ilişkini bitirir,ötekiyle düzeltme yollarına öyle bakarsın.
Yaşın küçük,cahilce hareket ediyorsun
Bir şarkı sözü geldi aklıma nedensekaydirigubbakcemile3
HEM PASTAM DURSUN,HEM KARNIM DOYSUN YOK ÖYLEEEE
BİZDE BÖYLEEEEE kaydirigubbakcemile3
Bu dallas vari konular aklımı yitirtirtti bana galibasempatiksalakcinni

valla güzelim ne sözler veriliyor da 1 günde unutuluyor... o yüzden artık seni sevmiyor oluşuna inansan iyi edersin... kaç aydır görüşmemişsiniz; başkasıyla da resmini koymuşsun... ama yapacak birşey yok...

senin ona karşı hissettiğin sevgi değil ; ego tatmini ile alakalı... ilgi alaka kesilince bir anda ne oldum dedin... başka bir açıklaması yok... bence çocuğu yerinde rahat bırak ; onca yaptığından sonra demek ki kendini seven bir kız bulmuş... onunla mutlu olsun... hiç arama ; sorma ... kendi kendine de düşünüp dert etme...

birlikte değiliz ki..sorun var derken yani kavuşmamız için çok engel var o yzden dedim..2 kiişi arasnda öyle garip bi hikaye abla işte..bekliyoum sadece..

birlikte değiliz ki..sorun var derken yani kavuşmamız için çok engel var o yzden dedim..2 kiişi arasnda öyle garip bi hikaye abla işte..bekliyoum sadece..

Ötekiyle bitirme konusundaki ısrarcı tavrımı tekrarlayarak
Bu beğendiğin çocukla olan ilişkin içinde sadece şunu söyleyebilirim sana.
Her zaman için bozulmayan bir kaide vardır
Kaçan kovalanır
Zor elde edilen,her zaman değerlidir.
Çek biraz kendini,uzak dur
Bir süre sonra kendisi gelir zatenyerimseniben

bence ikisini de unut... 18 yaşındaysan derslerine ver kendini... sınava hazırlanmıyor musun sen?

ne sevmesi yakaydirigubbakcemile3

elinden gitmiş ya onun sıkıntısı

şafak sıkıştırıyor seni:lepi:

geçer
gamyoncuiremsu

Elinde bir tane var...

Birde yedekte var...

Msn.i kapat ve bir kahve yap kendine...

Sonra oturda ders çalış...

Hepsi aynı mı sorusunu çarpanlarına ayır, anlatım bozukluklarına bak, eşitsizlikleri çöz, bulursun öyle cevabını...

Aman işaretlerken soruları kaydırma kaydirigubbakcemile2

Yaşın gereği bir oyunu aşk zannediyorsun canım,
Oyunun adı da kovalamaca.
Kovalandığın sürece küçük dağları yaratmış edasıyla gezersin
Bir gün arkana bi bakrsın, yok...
Sıkılmış kovalamaktan.
O zaman vay anam vaylar dönemi, ben ne ettim, nasıl kaçırdım, gerçek aşktı o.

Çok sevdiğim bir laf var bak, hazır yeri gelmiş.

"Kaçan tren her zaman doğru tren değildir, bazen sırf kaçtığı için doğru zannederiz."

durumun çok karışık cnm resmen dallasa dönmüş ama bnce diğer arkadaşlarn dedği gibi senniki ego tatmini bnceyani aslnda belkide ona aşık bile deilsin ayrıca erkek milleti evet ne zmn ne yapacağı belli olmaz genelde çok söz verirler ama bide sözlerini tutsalar ayrıca diğer şık yani sndn intikam filanda almaya çalışıyor olabilir aman dikkatli ol derim ama egonu filan tatmin ediyorsan o gidince belliki boşta kalmış gbi hissettin kndini ama bnlar normal şeyler ara sıra bnada olursırnaşık şey böyle sırf egom için yaparm ama o gidincede boşta kalmış gibi hissederim kndimi ama zamanla unutulur merak etmekaydirigubbakcemile3

kör ölür badem gözlü olur, yakışıklı gidince kıymete binmiş sanırsam. bırak bence hiç uğraşma zaten yapamamışsın onunlaa.
sorunun cevabına gelince, Hayır erkeklerin hepsi böyle değil. çok daha kötüleri de var. çok daha iyileri de....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…