Hepsi mi aynı?

petek00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2011
145
0
46
İstanbul
Merhaba arkadaşlar eşim iş icabı yurt dışına,şehirler arası çalışmaya gider.bu zamana kadar beni aldattığını hiç hissetmedim halada hissetmiyorum.dünde izmire çalışmaya gitti.halam dün telefonda eşini yanlız bırakma uzağa yollama erkeklerin hepsi aldatmaya meyillidir.erkelere güven olmaz hepsi aynıdır dedi kafamı karıştırdı.eşime güveniyorum dedim.kendi boşandığı kocasını anlattı benim kocam okadar dürüst kafasını çevirip bir kadına baktığını görmediğim kocam evliliğimizin 14.senesinde beni aldattı dedi.cilveli kadın erkeği yoldan çıkarır.hiç bir erkek dayanamaz diyor.bazı erkeklerde çok ustaca eşine hissettirmeden bu işi yapıyor dedi.eşime güveniyorum ama halam içimede kurt düşürdü sizce halam haklımı her erkek aynımı.

Kusura bakmayında halanızın yaptığı saygısızlığın ve düşüncesizliğin dik alası...

Sizin içinize kurt düşürmekte neyin nesi...Ne biçim haladır o öyle! Denecek laf mı, adam ekmeğini kazanıyor bunun karşılığında onun ise dediği şeye bak...

Kendi mutsuzluğunu sizden çıkartmış resmen.

Ben yerinizde olsam halanızın samimiyetinden şüphe eder çoktan mesafeyi koyardım.:ssz:

hepsi aynı demek belki haksızlık olur ama erkeklerde aldatma eğilimi kadınlardan daha fazla bu bir gerçek maalesef:23:
sen yinede içini ferah tut canım eşin ekmeği için gidiyor bugüne kadar sana yanlış yapmamışsa bundan sonrada yapacağını sanmam

hepsine aynı demek haksızlık olur.kişiye ortama yaşa maddi duruma herşeye göre değişir bu.kimi erkek evinde mutsuz olsa bile asla aldatmaz mesela maddi durumu iyi olsada.kimi erkekte yediği önünde yemediği arkasında misali yinede yapar yapacağını.siz bunlarla bulandırmayın kafanızı.ölücez nasılsa diye yaşamayalım ozaman.hem yapacak ols bile elinizden ne gelir.halanız kocasını yalnızmı bırakmış.hem aldatan erkeklerin hepsi seyehatmi ediyormuş?

erkeklerin aldatmaya meyilli olduğu malesef ki doğru ama halanızın yaptığı da çok ayıp. insan yiğenine bu şekilde mi destek olur tam tersine sizin eşiniz uzakta çalışmaya gittiği için yapıcı şeyler söylemesi gerekirdi. içinize boşu boşuna kurt düşürüpte eşinize bunu hissettirmeyin sakın.

hepsi aynı demek belki haksızlık olur ama erkeklerde aldatma eğilimi kadınlardan daha fazla bu bir gerçek maalesef:23:
sen yinede içini ferah tut canım eşin ekmeği için gidiyor bugüne kadar sana yanlış yapmamışsa bundan sonrada yapacağını sanmam

eşimde diyor ben çalışmaya gidiyorum aklına öyle şeyler getirme diyor.eşime önceden tavrımı gösterdim.bak sana güveniyorum gidebilirsin uzaklara ama bana bir hata yaparsan affetmem boşanırım dedim.

genelleme yapmak dogru degil
halaniz biraz ayip etmis,
esin sonucta is icin disarlara gidiyor,
o yasadi diye sizde yasiyacaksiniz diye birsey yok,
bos bosuna kurt dusurmus icinize:34:

kusura bakmayında halanızın yaptığı saygısızlığın ve düşüncesizliğin dik alası...

Sizin içinize kurt düşürmekte neyin nesi...ne biçim haladır o öyle! Denecek laf mı, adam ekmeğini kazanıyor bunun karşılığında onun ise dediği şeye bak...

Kendi mutsuzluğunu sizden çıkartmış resmen.

Ben yerinizde olsam halanızın samimiyetinden şüphe eder çoktan mesafeyi koyardım.:ssz:

halam bana öyle ortam olursa sende yanına git.o nerdese sende orda ol diyor.uzun süre erkekler kadınsız yapamaz.izmirdede erkekler daha rahat oluyor dedi.halam 6 sene izmirde oturdu.yanlız bir erkek için uygun biryer değil dedi.

bence o siz daha dikkatli olun diye demiştir yani derler ya erkek milletine güvenmeyeceksin uyanık olucaksın diye ondan demiştir .güveniniz tam sa dert etmenize gerek yok .benim düşüncem eğer bir erkek maddi yönden iyi bir konumdaysa iyi bir işi ,kariyeri ,parası vs varsa evlide olsa aldatmaya meyilli oluyor daha doğrusu kadınlar bırakmıyor ki peşini zaten çok kötü kadınlar var etrafta .para için herşeyi yapan erkekleri baştan çıkaran çok değişti artık devir erkekler eskiden çapkınlık yapıcam diye koşarlardı kadınların peşinden .şimdi kadınlar koşuyor adamların peşinden tersine döndü .çok gurursuz ve ahlaksız tip var etrafta .ama sizin endişenmenize luzum yok oratada birşey yok ki zaten şüphe çekicek .

eşinize güveniniz sonsuzsa yapmaz
güvenmeye devam edin
canınızı sıkmaya değmez
sonuçta her erkek aldatmaz yani

bu ne biçim şey ya.. hepside aynı değil valla. hee ben erkeklere hiç güvenmem babama bile güvenmem. nişanlımada söylüyorum bunu. ama hepsi aldatacak diye birşey yok yani.. böyle konularda kim olursa olsun konuşturtma bence... eşine güven sen gerisini boşwer.

=tweety_yteewt;23613079]genelleme yapmak dogru degil
bos bosuna kurt dusurmus icinize:34:[/QUOTE]

ben hep öyle şeyleri düşünmemeye çalıştım ama etraftan hep uhatırlatıldı.halam eşine çok güvendiği halde başına böyle birşey gelince .erkeklere güveni azaldı.

ben hep öyle şeyleri düşünmemeye çalıştım ama etraftan hep uhatırlatıldı.halam eşine çok güvendiği halde başına böyle birşey gelince .erkeklere güveni azaldı.
ama siz esinize guveniyorsunuz degil mi,
halaniz bu durumu yasadi diye sizde yasayacaksiniz die bi kaide yok,:23:

Son düzenleme:
eşinize güveniniz sonsuzsa yapmaz
güvenmeye devam edin
canınızı sıkmaya değmez
sonuçta her erkek aldatmaz yani

eşime güveniyorum.ama çarşı pazara gittiğimiz zaman mağazaya bakıyormuş gibi yapıp ilgi çekici giyinmiş bir kadına baktığı zaman.halam anlattıkca kafam karışıyo acaba oluyorum.

=tweety_yteewt;23613079]genelleme yapmak dogru degil
bos bosuna kurt dusurmus icinize:34:

ben hep öyle şeyleri düşünmemeye çalıştım ama etraftan hep uhatırlatıldı.halam eşine çok güvendiği halde başına böyle birşey gelince .erkeklere güveni azaldı. [/QUOTE]

durup duruken insanın içine kurt düşürmekte ne yaaa bu ne kadar saçma.....bu düşünceleri aklınızdan çıkarın birileri sizin rahatınızı bozmak istiyor bence.....ve başarmışta eşine güvenmeye devam et eşini tanıyan sensin halan eşini ne kadar tanıyorda yorum yapıyor inan şimdi erkeklerden daha çok kadınlar aldatıyor içinde böyle kötülük olanlardan ALLAH bizleri korusun sen kocanı ALLAH a emanet et keyfine bak....

bu kadar ufacik bi sözden icinize süphe düsebiliyorsa
bence siz esinize hic güvenmemisiniz, hic güvenmiyorsunuz :26:

ben esimle 2 sene ayri yasadim vize sorunu yüzünden,
bana neler söylendi... uzakta aldatir, dikkatli ol neler neler.
1 saniye bile süphe etmedim ondan....

bence o siz daha dikkatli olun diye demiştir yani derler ya erkek milletine güvenmeyeceksin uyanık olucaksın diye ondan demiştir .güveniniz tam sa dert etmenize gerek yok .benim düşüncem eğer bir erkek maddi yönden iyi bir konumdaysa iyi bir işi ,kariyeri ,parası vs varsa evlide olsa aldatmaya meyilli oluyor daha doğrusu kadınlar bırakmıyor ki peşini zaten çok kötü kadınlar var etrafta .para için herşeyi yapan erkekleri baştan çıkaran çok değişti artık devir erkekler eskiden çapkınlık yapıcam diye koşarlardı kadınların peşinden .şimdi kadınlar koşuyor adamların peşinden tersine döndü .çok gurursuz ve ahlaksız tip var etrafta .ama sizin endişenmenize luzum yok oratada birşey yok ki zaten şüphe çekicek .

halam bana tl.de 2 saat dikkatli ol bazı ortamlarda öyle kadınlar varki en doğru insanı yoldan çıkarıyor nasihatlar verdi.aslında kötü niyetle demedi ama.benim aklıma gelmediği halde etraftan böyle yorumlar gelince eşimin kafasını birine çevirip baktığı zaman bile rahatsız oluyorum buna nasıl dayanıyorum diye yorumlardanda etkileniyorum

eşime güveniyorum.ama çarşı pazara gittiğimiz zaman mağazaya bakıyormuş gibi yapıp ilgi çekici giyinmiş bir kadına baktığı zaman.halam anlattıkca kafam karışıyo acaba oluyorum.

güzelim ben bir bayan olarak güzel makyajlı güzel elbiseli güzel ayakkabı giymiş kısacası güzel alımlı ve bakımlı her şeye bakıyorum kadın erkek her kez bakar yani sende bakarsın nihayetinde göz ve merak yaradılışımızda var
evlilikte güven çok önemli bence boşu boşuna kendi güvenini sarsma eşinide rahatsız etme kaç yıllık evlisin
boşuna vaktini aldatırmı aldattımı aldatıldım mı diye ziyan etme boş ver şunu unutma eğer hayatta bir şey başımıza gelecekse gelir engelliyemeyiz o yüzden kötü düşünüpte kötü şeyleri kendine çekme üzme kendini
bak ben kaç yıllık evliyim hiç daha böyle şeyleri aklıma bile getirmedim he etrafımda aldatılan kadın olmadımı hem de en yakınım çok kötü çok çirkin bir şey ama eşimde beni aldatırmı diye hiç düşünmedim düşünmemde allah göstermesin

Back
X