• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hepsi mi öküz ?

deretepe

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
787
544
73
Fark ettim ki erkekler çok kaba genelde. Karsima cikan kisilerle anlasamiyorum bu yuzden. Kaba davranislara dayanamiyorum tepki gosteriyorum. Bakiyorum ki etrafa pek cok erkek esine sevgilisine karsi kaba saygisiz davraniyor. Kocalariniz boyle mi yok mu bunlarin anlayisli olgun ve nazik olani ?

Fark ettim ki erkekler çok kaba genelde. Karsima cikan kisilerle anlasamiyorum bu yuzden. Kaba davranislara dayanamiyorum tepki gosteriyorum. Bakiyorum ki etrafa pek cok erkek esine sevgilisine karsi kaba saygisiz davraniyor. Kocalariniz boyle mi yok mu bunlarin anlayisli olgun ve nazik olani ?
Ben karşılaşmadım hiç. Ne etrafımda arkadaşlarımda gördüm nede ailemde. Çok nazik olanı da çekilmez tabii ama tanışma dönemindeki gibi kibar kalmıyorlar genelde..

Bende var çok şükür aramadım o beni buldu

Adamların kafa bizimkinden çook farklı çalışıyor birazı normal karşılanabilir.
Ancak irite edici kadar fazlaysa öff hiç çekilmez.
Yetiştirilmeyle çok alakalı, ataerkil bir yapımız olduğundan.
Kazara eşime bir şey desem kaynanamla kayınpederin yanında anında o baskıyı hissediyorum.
Sen sus sen kadınsın !

Valla iki yıllık evliyim eşim arada feminist diye dalga geçer ama kadınlara saygı duyar yaptığımız her işe yemek yapıp önüne koysam hem evde hem dışarda calisiyosun kendimi kötü hissediyorum hakkını helal et diyen bi adam çok şükür yani öyle insanlar da var ama öküzlukleri tutuyo illaki

Kadınlar bunu öyle algılamıyor işte.
Kibar adama yumuşak diyorlar.
Erkek adam kodummu oturtacak diyorlar.
Erkek adam kıskanacak, sahiplenecek diyorlar.
Adamlar da o şekilde evriliyor işte.
Kibar ve nazik adamı çok fena harcıyor kızlar.
Kalplerini çok kırıyorlar.

Sana öylesi denk gelmiş canım.
Eşimden hiç kaba bir davranış görmedim.
Yetiştirilmeyle alakalı olabilir. Çünkü yakın bi arkadaşımın eşi öküz diye tabir ettiklerimizden ve ailesi de kaba.
Misal su isteyecek ayşeee su getirr, ayşeee karnım aç. Kalk da al zırto.
Eşim bile farketmiş ve garipsiyor.

Eşim gayet kibar,düşünceli,romantik bla bla adamdır. Sinirlendi mi gözü döner o ayrı! Ama zordur sinirlenmesi.. etrafımdaki erkeklerde gayet kibar görünüyorlar aslında ama akşam eve gittiklerinde eşleriyle nasıllar bilemem..

Artık şiddet uygulamayan, ihanet etmeyen, hakaret - küfür etmeyen kesim dışında öküz olarak algılamıyorum bile. Çok ince olanları da cinsel tercihi başka olanlar oluyor malesef genelde. :KK53:

Kadınlar bunu öyle algılamıyor işte.
Kibar adama yumuşak diyorlar.
Erkek adam kodummu oturtacak diyorlar.
Erkek adam kıskanacak, sahiplenecek diyorlar.
Adamlar da o şekilde evriliyor işte.
Kibar ve nazik adamı çok fena harcıyor kızlar.
Kalplerini çok kırıyorlar.
Valla ben o maço severlerden değilim
Erkeksi özellikleri olsun ama önce insan olsun nezaket saygı gibi vasıfları olsun

eşim çok anlayışlı ve naziktir, Allahıma şükürler olsun. Ama erkeklerin çok büyük bir kısmı odun evet

Back
X