aynen işte saçma sapan saplantı oldu salak bir de ya ama sözümü kendime dinletemiyorum ya salak gbi oldumkendini oyalayacak şeyler bul kırılmanın verdiği hırsla gözünde adamı daha da büyütüp saplantı yapma
mücadele etmekten yoruldum ya tamam diyorum her şey iyi yine hayatımı alt üst ediyorlar hayır şaşırdım ya arkadaş olarak konuşuyoruz hiç mi konuşmaasam daha mı iyi yoksa konuşsam mı rol yapıyorum ya resmen cocuga rol takmıyormuş havasındayım ama takmıyor değilimkonunuzu okuyunca Av. Feyza Altun'un Tedx konuşmasından bir metni sizinle paylaşmak istedim.. senin kimseye ihtiyacın yok ve kimseyle bütün değilsin.. sen kendin bir bütünsün onlar sadece seni doğru yer , doğru zaman ve doğru insanla yaşadığın zaman tanımlayan şeyler...
"Ben bir kadınım. Eksik ya da yarım olduğumu düşünmüyorum. Beni bütünleyen şey bir koca, çocuk ya da evlilik değil. Ben kariyerimle, işimle, aşklarımla, hırslarımla, tutkularımla, ruhumla, görüntümle, cinselliğimle, istediklerimle ve istemediklerimle bir kadınım. Varım, tümüm ve var olacağım. Bana eksiksin, yarımsın, yapamazsın, edemezsin diyerek beni asla engelleyemezsiniz. Bizi bu şekilde kabul edin, kabul etmek zorundasınız. Kabul etmeyenler olursa da ettireceğiz, mücadele etmeye devam edeceğiz."
valla doğru söylüyorsun tam böyle güzel bir hayatım vardı ama şimdi eski tadı alamıyorum yaptıklarımda sürekli aklımda ya saçma sapan bir ilişki kurmak için bile biri yok o derece yaniÖnce sakin ol.
Sürekli iletişimde olunan ve ilgi gösteren biri hayatından çıkınca boşlukta hissetmen çok normal.
Hatta hiç olmayacak kişilere şans versem mi diye saçmalayabilirsin bile.
Bu seni daha da yıpratır.
Kitap oku film izle gez dolaş fotolar çek.
Bi süre sonra bu his geçiyor.
Arayışta olduğun sürece bu his hiç geçmez bunu da aklında tut.
zamanda bir aylık bir konuşma ble değildi nasıl alışmışım böyle diyorum mutlu etmişti ya onları unutamıyorum geçer elbette ama göz önünde biraz zor oluyor .unutmaya çalışarak ve zamanla geçecek emin ol
mücadele etmekten yoruldum ya tamam diyorum her şey iyi yine hayatımı alt üst ediyorlar hayır şaşırdım ya arkadaş olarak konuşuyoruz hiç mi konuşmaasam daha mı iyi yoksa konuşsam mı rol yapıyorum ya resmen cocuga rol takmıyormuş havasındayım ama takmıyor değilim
ay canım benimm sağl çok güzel bir teşhis yaptın aynen hiç konuşmasam mı ki adamın kendine hayrı yok bana olsun zaten olmaz gelsede olmaz ama hani ilgi komasına girersin pat diye bırakır ya o denli kötü düştüm sonra kalktım ama her konuşmamızda resmen elektirkleniyoruz hiç konuşmasam daha iyi sanırım sağol canım sanada sevgilerr :)hiç görüşmesen daha mı iyi olur sanki...
çünkü seni taşıyabilecek sahip çıkabilecek hatta kendi kararını kendi evrebilecek biri değilmiş ki sen bu adamdan ne arkadaşlık göreceksin..
adamın kendine hayrı yokki ettiği bir sohbetin sana hayrı olsun.. böyle düşün ...
boşlukta olduğun için böyle hissediyorsun.. önce kendin bir bütün olduğunu eş koca evlat bunlarla bütünleşemeyeceğini kendine anlat kabul et.. zaten senin bu dik duruşuna aşık olup gelecek çok adam olur.. ama dikkat ettiysen ADAM yazdım kuzum.. sevgiler:)
ya deniyorum deniyorum görünce aklıma geliyor geçer de anca unutucam şu illa biri olsun kavramını ...ben takıntılıyım galiba :SDuygusal boşluktasın anlaşılan ama böyle hayatı kendine eziyete çevirme,gez toz,mutlaka dengin biri karşına çıkar,takıntı haline getirme sakın..
bir eve baktık alamadık şimdi göüzm hep son moda evlerde oysa ondan önce ev felan düşünmüyordum benim evim gayet iyi ve yeri de guzel hatta 2 evim var ama beynim orada takılı kaldı.saçma değil mi evet saçma kendime zaman tanıdım gececek biliyorum seninki de boyle senin kimseye ihtiyacın yok tıpkı benim yeni bir eve hem de allahın dagında bir eve ihtiyacım yokn sırf son moda diye almak akıl karı değil beynim kabullenecek bir rahat bıraksamçok canım sıkılıyor birileriyle konuşmam lazım da ne diyeceğimi bilmiyorum ya biri var demiştim ya iş yerinden geldi ilgiyi gösterdi sonra ben evlenip ayrıldım diye seni ailem kabul etmez dedi gitti sonra ben toparlayamadım ya ondan önce ne güzeldi hayatım düşünmüyordum ilişki falan şimdi tabiri caiz ise deli oldum iillla biri olacak diye hiç kimsede yok arayarakta bulunmuyor ama o beni bırakan çocukta kaldım, aklım kaldı yani oda boşluktan dolayı başka bir şeyinden değil yani eski hayatıma dönmek istiyorum ya nasıl dönücem şu arayış içinde olmaktan kendimden de nefret ediyorum
evet bunun adı takıntıya deniyorum deniyorum görünce aklıma geliyor geçer de anca unutucam şu illa biri olsun kavramını ...ben takıntılıyım galiba :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?