senin yapacagın öncelikli sey su sevgilinden kurtulmak
sen su an huzuru ve dayanma gücünü onda buldugun için onun yanındasın kendini güçsüz hissettiğin için
senin su an hayatındaki tek odak noktan girecegn sınav ve ailen olmalı
para inan huzurda getiriryor kim ne derse desin
iki gönül bir olunca samanlık seyran olur atasözüne hiçççççç inanmıyorum
mesleğini eline alınca paranı kazanınca inan kendine olan güvenin fazlasıyla geliyor
emin ol buna herseyi yapacak gücü hissediyorsun
herkesin farklı sorunları ve sınavı var
su psikolojiden cık ve derslere odaklan öbür sene bende yapacagım bunu kpss hazırlanacagım
sana sunları kısa ve öz yazayım vaktim yok
biz dört kardestik annemiz fedakar cefakar bir anneydi ama babam çok huysuz bir adamdı içki kumar yoktu ama sürekli evde dögüş cıkarır hayatı bize zindan ederdi dayakta vardı bize ve anneme psikolojisi bozuk ruh hastası adamdı velhasıl cokkk sıkıntılı günler gecirdik ev kira dört cocuk okuyor babam işçi calısanı
neyse biz gencliğimizi zhir hayatı yasayarak geçirdik annemde hep agladı babamı ve yoklugu cekti bizde
bziler büyümeye basladıkabimler calıstı ablamda calıstı
ben aynı senin gibi sevgiyi sıgınmayaı sevgilimde aradım ama onu sevmiyormusum sadece ruhumu dısarda onla rahatlatıyordum tartısma stres sonra hemen dısarda huzuru onda aradım
abimlerin ve ablamın parası birikti abim evlendi ev aldı gitti evden (arabasıda var)kaldı üç cocuk (annem ve babama ev alındı kendi evimize geçtik)kardeslerimzin parasıyla birikti hep calıstılar
sonra diger abim evlendi araba ev
sonra ablam evlendi(ev araba)
en son ben ve(araba var sadece)neyse bunları paylaşmamın sebebi bak biz ne durumdan bu sekilde yol aldık haytta bir evimiz olacagı aklımıza gelmezdi
ve hepimiz o eziyet dolu evden kurtulduk ve hepimizin esleri cok iyi ve huzr içinde yasıyoruz

o eziyetler ve deli babamızdan kurtulduk
babam emekli oldu bir yaptıgı düzgün sey tartısmak bagırmak küfürden baska calısmaktı emekli oldu
evleride var bizler gidince yalnız kaldı ölüm korkusu sardı simdi kuzuya döndü o kurt adam
annemle evlerinde sıcacık kimseye muhtac olmadan yasıyorlar annem gün gün geziyor
haaa yıprandıkmı cokkkkkk cok sıkıntılar cektik agladık zırladık psikolojimz bozuldu
ve ben babama hakkımı helal etmiyorm diger kardeslermde annemde ama ele güne karsı dedi hep annem ayrılmadı simdide kimsenin ona eyvallahı kalmadı tırstıgından pustu rahatca yasıyorz bin sükür
ablam ve ben üni mezunuyuz abimler lise okuyamadı calısmaktan ev sorumlulugundan
ama su an en iyi işleri yapıyorlar bastan başlayıp bir yerlere geldiler
yani hayat bizleri farklı rızklar farklı hayatlar sunuyor sen yeterki hayata tutun karamsar olma işine gücüne bak
haaa o bahsettiğim sevgilimle evlenmedim bu arada o korkakla
hep evlilikten kactı bende önüme cıkan baska kısmeti degerlendirdim hayatıma baktım yoluma baktım
iyikide eşimle evlenmişim dedim

bunları sana hayatlardan bir kesit oku ve kendini yalnız hissetme diye yazdım hersey olur dua ve sabır ve çalışmakla olur hersey cabala yeterki yoluna önüne bak sen
herkez neler cekiyor neler yasıyor bizi görenler herkez mutlu bir aile sanıyordu halbuki kan kustuk hayatı bize babam zindan etti neler cektik yaaa inan bak .aman aman unutmaya calısıp simdi huzurlu ekmek yiyoruz cokkk sükür