hepsiburada.com ve burberry parfümile ilgili hayal kırıklığım

isabel

Kuzey Ege
Yönetici
Super Moderator
Anneler Kulübü
6 Mart 2012
17.734
27.842
49

Ben normalde zaten sanal alışverişe sıcak bakan ve bu şekilde alışveriş yapmayan biriyim.Sürekli kullandığım parfümü reklamlarda hepsiburada.com da çok uygun bir fiyata görünce hemen atladım tabiki.

Burberry Classic Edp 100 Ml

bUntitled.png

Bu parfüm normalde 230 tl gbi bir fiyata satılıyor.Reklamlarda 100tl olarak tanıtılınca yarı fiyatından daha az bir fiyata istediğim,kullandığım parfüme sahip olacağım diye heyecanlandımda.Birde hepsiburada.com sitesinin bu satışı yapıyor olmasıda hayatımın ilk sanal alışverişini yapmamda etken oldu.Böyle bir sitenin sahte ürün satabileceğinede asla ihtimal vermedim.Sadece eşimin kafasında acabamı diye bir soru işareti oluştu ama ihtimal vermedik.Siparişin alınması,ürün gönderimi ile ilgili her detayın mail yoluyla bildirilmesi ve ürünün teslimatındaki muhteşem hıza asla diyecek bir şeyim yok.Ürün geldi kullandım ama garanti ederim ki ürün orjinal burberry asla değil.Bunu sıktığınız andaki yoğun alkol ıçeriğini hemen hissediyorsunuz.Resmen alkol kokuyor ve o orjinal burberry sıktığımdaki kalıcılıktan eser yok..Kıyafetlerime ,tenime sinen o koku günlerce kalırdı ama bu hemen uçuyor.

Sonuçta ürünü tabiki hepsiburada.com üretmiyor.Ama reklamını yapanda,satışını yapanda kendileri olduklarına göre onları bilirim ben muhatap olarak.Yaşadığım hayal kırıklığını bilin istedim.Belki sizlerde o çok kullandığınız parfümünüzü yarı fiyatına almak isterseniz almadan önce bir daha düşünün.100ml alkole 100tl vermeyin yani...

Son düzenleme:
burybery benimde sahtesiyle gerçeğini ayırdedebildiğim bir parfüm o fiyata görsem alabilirdim muhtemelen senin gibi kaç kişide almıştır iade edebildinmi bari?
parfümün ucuzu maalesef sahte en iyi ihtimalle katkılı oluyor

burybery benimde sahtesiyle gerçeğini ayırdedebildiğim bir parfüm o fiyata görsem alabilirdim muhtemelen senin gibi kaç kişide almıştır iade edebildinmi bari?
parfümün ucuzu maalesef sahte en iyi ihtimalle katkılı oluyor

Ya esım zaten bu fıyata bu parfum mumkun degıldır dedı ama.Bende buraya bu konuyu yazdım konuyu acmadan once bırde onları dınleyeyım dıye aradım.Sıkayetınız alındı sıze donecegız dedıler.Urun ıade sartlarında 14 gunde orjınal kutusu ıle kullanılmamıs olmak sartı ıle aıde alınır yazıyor.Ben parfum teslım edıldıgınde amerıkadaydım 1 ay sonra ancak kullanabıldım.ıade suresıde dolmus oldugundan ıadesı uzerınde durmadım ve su saattede derdım aıdesınden zıyade hepsıburada.com ıle ılgılı yasadıgım hayal kırıklıgını anlatmaktı.

X