hepsimi aynı ?

Konu fake nedir ya :KK70: yami derdiimi nasıl tam acık olarak yazabilirim bilmiyorım.. evli misin? Evli olanların ne deidğimi anladığını düşünüyorum

valla ben evliyim bende anlamadım sizi.
öyle giyinince yanaşıyor sadece deyip ama sevişmedik hiç "kızım" yazmışsınız..

Ya ben sinirden mi nedir artık güldüm bu konuya .

Sadece seksi giyinince yaklaşmaz erkekler. Sizi çok seven, beğenen kişi en bol kıyafetinizle bile arzulayabilir.

Sordunuz mu

Kimi sever kimi sevmez

Yanlız kiyafet ilk iliskiyle ne alaka orayi cozemedim. Iliski sıklığı falan deseniz neyse de
Yaklasiyor ama daha fazlası yok. Onun icin daha özel giyinmek lazim falan ne alaka
Neyse iyi geceler

Adam yanaşmış ama ilişkiye girememişsiniz .
Adam size yanaşıyor yani sizin ilişkiye girememe sorununuzun kıyafet türüyle bir alakası yokki.
Vajinismus olabilirsiniz, eşinizin o taraklarda bezi olmayabilir ama her türlü de sebep ne giydiğiniz değil gibi duruyor.

Yani şu lanet etten duvar var ya onu aşamadık demek istedim ..
O duvar etten falan değil. Hatta öyle bir duvar da yok.
Onsevişmeyi uzatmişsaniz, yeterli islakliga erişmişseniz ve kendinizi kasmiyorsaniz kanama bile yaşamazsınız,acıyı geç.
Etten duvar ne ya? Adama matkap muamelesi yapmayın lütfen .
Soruya da cevap; yüz yıllık evli değilsen bu işin kıyafetle falan ilgisi yok. Neticede olaya giriştiğinizde üstünüzde o kıyafet kalmayacak,di mi?

Alakasi yok. Evde bakimsiz tarzan gibi geziyorum, sac baş daginik, sifir makiyaj, pijama. Aynada her kendime baktigimda kendime nefret ediyorum ama eşim senin bu halini seviyorum diyor. Her gun cinsellik ister. Oyle acik filan gezipte heveslendirmem.
Sizin sorun cinsellikten ilave adamin sizle vakit gecirmemesidir. Siz once onu hall etmeye calisin.
Biz 3 yildir evliyiz, esim isdeyken mesaj atar, evdeyken surekli yanimda. Tum zamani ben ve kiziyla gecirir, beraber film izler, muhabbet eder, sarki dinler dans ederiz ve s.

Alakasi yok. Evde bakimsiz tarzan gibi geziyorum, sac baş daginik, sifir makiyaj, pijama. Aynada her kendime baktigimda kendime nefret ediyorum ama eşim senin bu halini seviyorum diyor. Her gun cinsellik ister. Oyle acik filan gezipte heveslendirmem.
Sizin sorun cinsellikten ilave adamin sizle vakit gecirmemesidir. Siz once onu hall etmeye calisin.
Biz 3 yildir evliyiz, esim isdeyken mesaj atar, evdeyken surekli yanimda. Tum zamani ben ve kiziyla gecirir, beraber film izler, muhabbet eder, sarki dinler dans ederiz ve s.
Allah mutluluğunuza mutluluk katsın inşallah .. amin

Ayy valla fake değilim :KK43: kızmayın . Sadece öyle giyindiğimde yaklaşıyo ondan merak ettim
Adam fantazi istiyor demek ki bacım napcan :KK45: sende kendi istediğin zaman öyle ol da git yanına o istedi diye yapma alışır ama cicim aylarında diz izi olmuş pijamalara bağlama sıkılmayın rutini bağlamayın daha çok dönem gelecek çünkü :KK48:

Back
X