- 17 Aralık 2018
- 354
- 317
- 23
- Konu Sahibi tambirleydiii
Konu fake nedir yaHep birşeyler giyince yaklaşıyor diyorsun hem de daha ilk gecemiz olmadı diyorsun...konu fake nokta

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konu fake nedir yaHep birşeyler giyince yaklaşıyor diyorsun hem de daha ilk gecemiz olmadı diyorsun...konu fake nokta
Konu fake nedir yayami derdiimi nasıl tam acık olarak yazabilirim bilmiyorım.. evli misin? Evli olanların ne deidğimi anladığını düşünüyorum
Yani şu lanet etten duvar var ya onu aşamadık demek istedim ..valla ben evliyim bende anlamadım sizi.
öyle giyinince yanaşıyor sadece deyip ama sevişmedik hiç "kızım" yazmışsınız..
Yani şu lanet etten duvar var ya onu aşamadık demek istedim ..
Bazı günler şu forumu anlayamıyorum .. ya da anlamak istemiyorumYani şu lanet etten duvar var ya onu aşamadık demek istedim ..
O duvar etten falan değil. Hatta öyle bir duvar da yok.Yani şu lanet etten duvar var ya onu aşamadık demek istedim ..
Allah mutluluğunuza mutluluk katsın inşallah .. aminAlakasi yok. Evde bakimsiz tarzan gibi geziyorum, sac baş daginik, sifir makiyaj, pijama. Aynada her kendime baktigimda kendime nefret ediyorum ama eşim senin bu halini seviyorum diyor. Her gun cinsellik ister. Oyle acik filan gezipte heveslendirmem.
Sizin sorun cinsellikten ilave adamin sizle vakit gecirmemesidir. Siz once onu hall etmeye calisin.
Biz 3 yildir evliyiz, esim isdeyken mesaj atar, evdeyken surekli yanimda. Tum zamani ben ve kiziyla gecirir, beraber film izler, muhabbet eder, sarki dinler dans ederiz ve s.
Amin insALLAH. Cok tesekkur ederim, insALLAH sizin evliliyiniz de istediyiniz gibi guzellesirAllah mutluluğunuza mutluluk katsın inşallah .. amin
Adam fantazi istiyor demek ki bacım napcanAyy valla fake değilimkızmayın . Sadece öyle giyindiğimde yaklaşıyo ondan merak ettim
Beni bitirdin :) :)Yeni evliyim daha kizim bunu kendime dert ediyorum???
Cok sukur biz de evlenince erkek olmadikhepimiz hala kadiniz.
![]()
Kadınlar kulaklarıyla erkekler gözleriyle severmiş