- 19 Temmuz 2018
- 1.888
- 6.009
- 73
- Konu Sahibi tambirleydiii
Şartlamıyorum , konu sahibinin eşi bu durumda ondan bahsediyorum ..şartlama yapmayın lütfen . duyduğumuz hoş gelir ama elzem değil . göz var izan var yani.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şartlamıyorum , konu sahibinin eşi bu durumda ondan bahsediyorum ..şartlama yapmayın lütfen . duyduğumuz hoş gelir ama elzem değil . göz var izan var yani.
Bunu nasıl.basardiniz ? Benimde buna benzer sorunum var ve aşamıyorum. Bunun nasıl.yaptiniz eşinizi o şekilde?Alakasi yok. Evde bakimsiz tarzan gibi geziyorum, sac baş daginik, sifir makiyaj, pijama. Aynada her kendime baktigimda kendime nefret ediyorum ama eşim senin bu halini seviyorum diyor. Her gun cinsellik ister. Oyle acik filan gezipte heveslendirmem.
Sizin sorun cinsellikten ilave adamin sizle vakit gecirmemesidir. Siz once onu hall etmeye calisin.
Biz 3 yildir evliyiz, esim isdeyken mesaj atar, evdeyken surekli yanimda. Tum zamani ben ve kiziyla gecirir, beraber film izler, muhabbet eder, sarki dinler dans ederiz ve s.
Hic bir sey yapmadim desem? İse giderken oper gider, geldiyinde kapida oper, sarilir oyle girer iceri. İlk gunden boyleydi bizde. Yilda 1-2 kere kavga ederiz. Temizlikde, cocuga bakmakta yardim eder hep. Aslinda işin sırrı surekli övmem ))) Bi sey yaptiginda ay cok guzel yaptin, aslan kocam, becerikli kocam falan filan gaz veriyorum ))) O da övuldukce daha da iyi olmaga calisiyor.Bunu nasıl.basardiniz ? Benimde buna benzer sorunum var ve aşamıyorum. Bunun nasıl.yaptiniz eşinizi o şekilde?
Bizimki her zaman öyle değil . Valla bende övüyorum ama o kendi tarafına gelince , değişiyor. Onlar laf doldurdu mu değişiyor . Iyi anlatsam da anlamıyorHic bir sey yapmadim desem? İse giderken oper gider, geldiyinde kapida oper, sarilir oyle girer iceri. İlk gunden boyleydi bizde. Yilda 1-2 kere kavga ederiz. Temizlikde, cocuga bakmakta yardim eder hep. Aslinda işin sırrı surekli övmem ))) Bi sey yaptiginda ay cok guzel yaptin, aslan kocam, becerikli kocam falan filan gaz veriyorum ))) O da övuldukce daha da iyi olmaga calisiyor.
Ona bu yüzden ten uyumu diyoruz ya zaten :) Bulmuşken bırakmamak lazım aslındaSiz kız değil kadınsınız.
Ayrıca hayır.
Benim en paspal halimle bile bana deli olan bir erkek arkadaşım vardı.
Maşallahhh size daim olsun mutluluğunuzHic bir sey yapmadim desem? İse giderken oper gider, geldiyinde kapida oper, sarilir oyle girer iceri. İlk gunden boyleydi bizde. Yilda 1-2 kere kavga ederiz. Temizlikde, cocuga bakmakta yardim eder hep. Aslinda işin sırrı surekli övmem ))) Bi sey yaptiginda ay cok guzel yaptin, aslan kocam, becerikli kocam falan filan gaz veriyorum ))) O da övuldukce daha da iyi olmaga calisiyor.
ALLAH razi olsun. Sizin deMaşallahhh size daim olsun mutluluğunuz![]()
Demek ki, asiri aileci. Asiri aileci birine hic bir sey anlatamazsiniz. Gozleri kapali oluyor.Bizimki her zaman öyle değil . Valla bende övüyorum ama o kendi tarafına gelince , değişiyor. Onlar laf doldurdu mu değişiyor . Iyi anlatsam da anlamıyor
Peki bu bizim cinsel.hayatimizi etkiler mi? Etkilemesi mi.gerekir , adamın bana karşı uzak.durmasinin nedeni olabilir mi ? Ben karısıyım ya , madem aileci evlenmeseydi? Haksız mıyımDemek ki, asiri aileci. Asiri aileci birine hic bir sey anlatamazsiniz. Gozleri kapali oluyor.
Ben esimin yuzune yuzune surekli ailesini gomuyorum)))) Artik alisti, eskiden savunurdu, simdi bir sey demiyor![]()
Esinizi tanimiyorum, oyuzden bir sey diyemem. Ama kk-da eşlerin cogu anneci. Kadinlarin cogu eslerinin anneci olmasindan sikayet ediyorPeki bu bizim cinsel.hayatimizi etkiler mi? Etkilemesi mi.gerekir , adamın bana karşı uzak.durmasinin nedeni olabilir mi ? Ben karısıyım ya , madem aileci evlenmeseydi? Haksız mıyım
Hic birsey yapmadim demeyin canimHic bir sey yapmadim desem? İse giderken oper gider, geldiyinde kapida oper, sarilir oyle girer iceri. İlk gunden boyleydi bizde. Yilda 1-2 kere kavga ederiz. Temizlikde, cocuga bakmakta yardim eder hep. Aslinda işin sırrı surekli övmem ))) Bi sey yaptiginda ay cok guzel yaptin, aslan kocam, becerikli kocam falan filan gaz veriyorum ))) O da övuldukce daha da iyi olmaga calisiyor.
Hic birsey yapmadim demeyin canim
Olayin krali sizde
Erkekler övgüyle yaşar..
Kavanoz kapağı açsa atom parcaladim sanarlar..
Verin coşkuyu gitsin..![]()