canım shafferi ara bayinin ismini ver yada sikayet var.coma yaz mutlaka çözüyorlar öyle şey olmaz kutuda ne yazıyorsa odur sen katalogdan ne seçtiysen o gelmek zorunda iade et kesinlikle çay bardağı ucuz onu atıvermişler içine
Hiç gerek yok canım, yemek takımını da teşhirden koymuş olabilirler, teyzemi aradım çaktırmadan bak bakalım yemek takımı ordamı dedim, yoksa eğer, kesin bana kakaladılar. Teşhir ürünü kim kabul eder ya?
Acayip soğudum ürünlerden, hiç birini görmek istemiyorum ödemeye de başlamamıştık gelip alsınlar, almazlarsa kendileri bilir valla.
bencede ozaman kabul etmeme gibi birşey yaparlarsa tüketici haklarına başvuracağını ve ürünlerini incelemeye aldıracağını söyle hemen dönerler
canım tabaklarını falan tek tek incele sorun olup olmadığına bak . benim kahvaltı takımım kütahya ama onun fincanı var bardaklı değil. bence üstüne düş zaten bu tarz setler her yerde var başka yerden alırsın. bende geçen sene anneme bulaşık makinesi almıştım o kadar söylememe rağmen teşhir ürünü getirmişler aradım bunu istemiyorum kapağı da yamuk dedim hallederiz bakarız demelerle bir hafta geçti bende arabaya yüklediğim gibi kapılarına bıraktım depodan açılmamış ürün verdiler. sende baktın anlaşamıyorsun götür bırak işyerlerine.
Git bak canım kutusunda ne yazıyorHem böyle bir durumda satıcının sana söylemesi gerekti bilgi vermeliydi..
Ama kesinle teşhiri kabul etmeBende yemek takımını aldıgımda aynısını yaptılar..üstüne basa basa kesinlikle teşhir olmasın dedim eve ürünler bir geldi ambalajları yırtık bir kolinin üstünde parcası teshirde yazıyor aradım magazayı utanmadan gülerek aaa corba tencereniz falan burada kalmış dedi Gittik kavga ettik sonra degistirdiler resmen ellerindekiler cıkarmaya calısıyorlar
canım ben 2. sırakini daha çok beğendim. benimde misafir takımım renkli lila gümüş
günlük takımlarında birini sadece beyaz kendinden desenli aldım sende o şekilde yapabilirsin hem sadelik hem renk ikiside aradan çıkmış olur.
Bu üçünü çok begendimYeni bir şeyler bakmaya başladım bile, başka yemek takımları beğendim ilk beğendiğimden sona doğru sıraladım gördüğünüz gibi sıcak ve deseni şeyleri seviyorum ama bir yandan da misafir yemek takımı daha mı düz, klasik olsun diyorum?
Sizler ne dersiniz?
Eki Görüntüle 669835
Eki Görüntüle 669836
Eki Görüntüle 669838
ilk takım muhteşem... sıcak ve muntazam
Dimi, hem şık duruyor hemde sıcak..
Mesela beyaz bir masa örtüsü ve pembiş çiçeklerle kimbinleyince çok sıcak bir masa olur..
kesinlikle canım hemen hayalimde öyle birşey tasarladım. benim yemek takımım karaca fazla seçenek yoktu o an ama böyle birşey görsem hemen alırdım. senin yerinde olsam bir an bile düşünmezdim. yinede sen bilirsin dilerim içine sinen olur ve harika sofralar donatırsın bunlarla
En çook birinci :))En çok hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?