• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her akşam burdalar bıktım:(

pekiii tersini düsünün, yani arkadasin yerinde olsaydiniz kayinvaldenizle ayni evde yasasaydiniz ve görümceniz her gün esiyle sizde yese icse yan gelip yatip..sizde sürekli onlara bi fiil hizmet etseydiniz.....ne düsünürdünüz acaba ???? ayyy sevgili görümcem ve enistecigimmmm iyiki hergün bizdesiniz mi derdiniz acaba??????

nekadar da haklısın...
üstelik o evdeki gelin annesigile gidince olay çıkarsa nasılda çekilmez oluyor o hergün gelen görümce enişte

nekadar da haklısın...
üstelik o evdeki gelin annesigile gidince olay çıkarsa nasılda çekilmez oluyor o hergün gelen görümce enişte

herkes annesinin babasinin evinde prenses muamelesi görmekten cok memnun olur tabiki..ama kimsenin kimseyi ezmeye hakki yok..kv. ve kp. ile beraber yasamak zaten zor..her an diken üstünde..hicbir zaman kendi evin gibi olmaz ki... bir de her aksam ekstradan misafir..kim istemez tv nin karsininda pijamalarimla yan gelip yatayim..bu enn basit istek..canim Allah yardimci olsun insallah da bir an evvel kendi evine kavusursun..gönülden diliyorum bunu..

ablacım kursu çok seviyorum çok memnunum hocada benden çok memnun hatta beni kurs bitince iyi biryere sokacak .....ama şöle bir sorun daha oldu...kuaöfrler pazar ful çalıştığı için eşim bunu istemiyor..kursu bırak hemen bi işe gir pazarı olan ve ev için bişeler yapalım diyor...benim kafam karıştı sırf bu pazar işi yüzünden.....sence ne yaplaıyım

En azından ev alana kadar dişini sıksın beyefendi. Seni odalarda yalnız bırakıp kendi annesiyle kızkardeşiyle gülüşürken iyiydi. Seni hizmetçi yerine koydukları zaman öööle bakarken iyiydi. Annesi seni ezerken hiçbişey yokmuş gibi davranırken iyiydi... O ve ailesi seni bunaltmasaydı hiç böyle birşeye kalkışır mıydın? Demek ki seni bu duruma onlar getirmişler. İlk etapta normal pazar çalışırsın, sonra piyasada aranan biri olduğunda günleri kendine göre belirleyeceğin bir yer bulursun. Evli çoğu kişi öyle yapıyor.

En azından ev alana kadar dişini sıksın beyefendi. Seni odalarda yalnız bırakıp kendi annesiyle kızkardeşiyle gülüşürken iyiydi. Seni hizmetçi yerine koydukları zaman öööle bakarken iyiydi. Annesi seni ezerken hiçbişey yokmuş gibi davranırken iyiydi... O ve ailesi seni bunaltmasaydı hiç böyle birşeye kalkışır mıydın? Demek ki seni bu duruma onlar getirmişler. İlk etapta normal pazar çalışırsın, sonra piyasada aranan biri olduğunda günleri kendine göre belirleyeceğin bir yer bulursun. Evli çoğu kişi öyle yapıyor.
ama abla bu meslek cumartesi pazarın mesleği düğün nşan için biliyosun....hangi kuaför elemana yada kendine pazar günü tatil yapıyoki...hep haftasonu onların resmi tatilleri.......güzellik merkezleri rahat tır....oralaıda bi araştırıcam ...makyözlük flan.....

herkes annesinin babasinin evinde prenses muamelesi görmekten cok memnun olur tabiki..ama kimsenin kimseyi ezmeye hakki yok..kv. ve kp. ile beraber yasamak zaten zor..her an diken üstünde..hicbir zaman kendi evin gibi olmaz ki... bir de her aksam ekstradan misafir..kim istemez tv nin karsininda pijamalarimla yan gelip yatayim..bu enn basit istek..canim Allah yardimci olsun insallah da bir an evvel kendi evine kavusursun..gönülden diliyorum bunu..

saol tatlım amin...duygularımı çok güzel dle getirmişisn

ayy şoka girdim yazdıklarınızı okuyunca biz iki kız kardeşiz bende işten her vakit bulduğumda annemlere giderim hamileykende 2-3 gün akşam yemeğe giderdik şimdi de gidiyoruz hatta ev triplex olunca üst katta bizimde odamız var arada kalıyoruz ben annemleri görmekten çok memnunum onlarda, demekki bir abim olsa onunda karısı bizimi istemeyecekti, ne korkunç öz annemin babamın evine gidemeyecektim allah korumuş desene
niye şoka girdin arkadaşım senin durumun baska yazdıklarımı kendine bi cek sen o durumda kalmıs olsaydın neler hissederdin.. ben suan annemin evine gitmek için can atıyorum kısmetse gidicemde inş. orada cok cok motive oluyorum annemin kardeşimin yanındayım ve kardeşim erkek o evlendiğinde onun evinde gidip kalmam annemde gidip oglunun evinde kalmaz bu biraz anlayıs kültür meselesi bazıları öyle değil ama herkes annemle benim yada kardeşim gibi düşünmüyo. hem sen niye diyosun ki abim olsa karısıda öyle düşünücek diye kendini bi gelin yerine koy neler hissedersin acaba yasamayan bunu bilemez genede kimseye yasatmasın. evinde ne kocanla ne kendin rahatsın rahatca uzanıp yatamıyosun istediğin tvyi izlemiyosun kendin istediğin yemeği yapamıyosun davet etmeden millet toplanıyo kolay değil bunlar.
pekiii tersini düsünün, yani arkadasin yerinde olsaydiniz kayinvaldenizle ayni evde yasasaydiniz ve görümceniz her gün esiyle sizde yese icse yan gelip yatip..sizde sürekli onlara bi fiil hizmet etseydiniz.....ne düsünürdünüz acaba ???? ayyy sevgili görümcem ve enistecigimmmm iyiki hergün bizdesiniz mi derdiniz acaba??????
allah razı olsun canım empatiyi herkes kurmayı beceremiyo cok sagol anladıgın için

ablacım kursu çok seviyorum çok memnunum hocada benden çok memnun hatta beni kurs bitince iyi biryere sokacak .....ama şöle bir sorun daha oldu...kuaöfrler pazar ful çalıştığı için eşim bunu istemiyor..kursu bırak hemen bi işe gir pazarı olan ve ev için bişeler yapalım diyor...benim kafam karıştı sırf bu pazar işi yüzünden.....sence ne yaplaıyım

Sen anasına, babasına, bacısına hizmetçilik yaparken ne oluyor demiyor, erkeklik yapamıyor iş pazar çalışmaya gelince erkekliği tutuyor problem ediyor. Hemen bir işe gir çalış diyor haaa, evet ya bütün işler seni bekliyor.

Hayal dünyası mı geniş, azıcık saf mı vallahi anlamadım ben senin eşini.

kuaförlük iyi meslek.tabi onunda zorlukları var.bizim mahallede bir kuaför var kadın dört katlı ev aldı.onunda haftada bir gün tatili var.eşin sana destek olacağına ayak bağı oluyor.o zaman sana ayrı ev açsın.sana sabah 8 akşam 4 iş bulsun o zaman sende kursdan ayrılırsın sen sanki çokmu meraklısın herkesin bin türlü nazını çekmeye.ama sen ayrılmak istersen onu bilemem sonra evde yine kaynanayla kalışlar,görümceye hizmet görümcenin doğumundan sonra da bakıcılık.eşin bu arada aman kaderiminoyunu idare et demeleri. valla hayat senin ölçün biçin imkanları değerlendirin derim.:51:

ewet kuaförlükte iyi para war diye biliyorum.ama pazar işinden dolayı bende biraz soğudum bu meslekten.eşimde bend istemiyoruz pazarı olmayan bir iş.nebilim zaten ewde rahat değlz başbaşa kalamıyoruz pazar gunu de beraber olamadıktan sonra ne anladım o ewlilikten.ben başka mesleklere yönelsemmi acaba.çok kafam karışık çok.

ewet kuaförlükte iyi para war diye biliyorum.ama pazar işinden dolayı bende biraz soğudum bu meslekten.eşimde bend istemiyoruz pazarı olmayan bir iş.nebilim zaten ewde rahat değlz başbaşa kalamıyoruz pazar gunu de beraber olamadıktan sonra ne anladım o ewlilikten.ben başka mesleklere yönelsemmi acaba.çok kafam karışık çok.

konularını takip ediyorum
işin çok zor allah yardımcın olsun ama düzelcek kendi evine çıkacaksın inş.
geçici bi imtihandasın.
iş meselesi ise pazarı olmadıpı için sıkıntılı. eşin tatilken sen evde olmayacaksın. yıllardır olan bir meslek birikimin yok nihayetinde ve evlisin. bence düzeninize uygun bi işte başla ona odaklan onda tecrübe kazan derim.
evlilikte paylaşım önemli. şimdi o evde durmamak için hangi meslek olursa modundasın ama kendi evinize çıktığınızda başka bi dalda ilerlemediğine pişman olabilirsin. bi pazar kahvaltısı bile yapamayacaksan eşinle...
olmaz bence, içine de sinmemeiş zaten. başka alanlara kay derim yol yakınken. ben önemserim 1 gün birlikte olmayı.

nerdeyim arkadaşm bend öle duşunuyorum işte.bi kahwaltı yapamıcaksam eşimle.nebilim ya eşler bırlikte wakit geçirmeli bilmiyorum

canım dediğin tabiki dogru ama kayınvalideyle yasadıgın sürecede basbasa olamıyosunuz. en azından gecici olarak yani oradan kurtulana kadar sabret derim ben ben olsam böyle yaparım. bi müddet daha sabrederim hem eviniz olunca kafanda rahat olucak sonra baska bi işe girersin ama bence önemli olan suan oradan ayrılman. ama eşinde istemiyor dimi canım pazar günü calısmanı. pazar günü calısmak cok zor bende bi dönem çağrı merkezinde calıstım bekar oldugum halde cok zorlanıyodum evli ve cocuklu ablalarım vardı calısan onlar için dahada zordu. allah yardımcın olsun canım. keske gönlümüzce her dk.mızda eşlerimizle basbasa gecirsek aaah bi imkanımız olsa ama kaderimiz böyleymiş. cekecek günümüz var galiba

Back
X