her akşam burdalar bıktım:(

şu enişte banyoda lafına şok oldum yuh yani terbiyesizliğin bu kadarıda olmaz bak arkadaşım sende arsız olacaksın onların yüzündeki ar su dökülmüş belli yoksa banyoya girme gibi heleki sen gelinsin ya senin yanında olması çok garip
görümcen olacak dengesize deki tabi gülerek hatta kahkaha atarak kız sizin hiçmi özeliniz yok bu kadar gezmeden nasıl özel hayat yaşıyosunuz daha yeni evlisin yataktan çıkmaman lazım valla ben kocam gelsinde bi yalnız kalalım diye dört dönüyorum de sende arsız ol baksana ya ondan anlarlar ancak çok sinir oldum

çocuk meselesindede yanlış düşğnüyosun kocam bana sahip çıkmıyo arkamda değil diyosun sana böyyle davranan birini babamı yapmaya çalışıyosun

kv ve kp hastane işleri için bu kış bizde 3 ay kaldılar.normalde bizle pek görüşmeyen görümce onlar gelince sürekli bize gelmeye başladı.çocuğu da kreşe veriyor ama çocuk kışın sürekli hastalandı, haftada bir ancak gönderdi kreşe.çocuğa normalde komşusu parayla bakıcılık yapıyor.ama kv ben bakarım verme bakıcıya dedi.iyi güzel baksın tabi ama gündüz görümcenin evine gitsin akşama kadar baksın gelsin.ama yok bize getirdi çocuğu.akşama kadar bizde kalıyordu.akşam da görümce geliyor yemek yiyip çay içip eve gidiyordu.bi gün çocuk hastalanmış sabah doktora götürmüşler.ordan görümce işe gitmiş,bizimkiler de çocuğu bize getirdiler.akşamüstü oldu biraz uzandım uyumuşum.kalktım akşam olmuş.kv mutfakta bişeyler hazırlıyor.baktım çocuk bizde.kvye dedim çocuğu almamışlar,gelmicekler mi?yok dedi çocuk bu gece bende kalcak yarın akşam evine götürürüm dedi.bende şartel attı tabi.niye almıyorlarmış çocuğu ya dedim.görümce gece uyuyamamış yorgunmuş bu gece dinlensinmiş,yarın işe rahat gitsinmiş falan dedi.ben de annesi babası evde dururken niye burda kalıyo niye burda bakılıyo,oh anne babası evde rahat etsinler diye çocuğu getirmiyorlar iyi iş valla dedim.hem bundan niye bizim haberimiz yok kendi başınıza konuşup karar vermişsiniz.biz dış kapının mandalımıyız dedim.bana döndü ve iyi çocuğu alıp giderim kızımın evinde bakarım madem dedi.yamekten sonra aldı çocuğu gitti kızına.gece orda kaldı.ben de eşim eve gelince durumu anlattım.haklısın dedi.aramadı annesini. kv ertesi gün akşam geldi.küsmüş konuşmadı hiç.eşim de annesinin trip yaptığını anladı.bişey demedi.ertesi gün de evlerine gittiler.gittiklerinden beri ne seslerini duydum ne yüzlerini gördüm.hayat böyle çok daha güzel.
allah sana sabır ve selamet versin...

Yuh artık enişte her akşam gelip duş mu alıyor ? Ya isterse pislikten koksun gitsin bi hamama yıkansın ayıp ya evde gelin varken her akşam duş da neyin nesi ne tuhaf insanlar bunlar ya .

ama sen baska bir mesajinda anne ve babanin cok iyi insalarolduklarini, evlenmeden once nasil guzel aile ortaminizin oldugunum babanin sana nasil deger verdigini falan anlatmistin...simdi buraya yazdiklarini babanda da biliyorsa eger nasil sabret diyebilir ki?

tabikide annem babam çok iyi pırlanta gibi insanlar ama onlarında aklında düşünceler vardır anne baba olarak...sabretmem için bana bu konuda pek yüz vermiyorlar..belki hata bilmiyorum...evet sabret diyorlar bişey yok ortada gelsin görümce nolcak sen güleryüzünü eksil etme diye öğüt veriyolar ama olmuyo işte robot değilim ben

Senin bu eşinin akıllanması lazım.
Sen böyle her şeye koşup hizmetçi olursan bunlar senden
ayrılmak istemez.
Düşün eve bedava hizmetçi alsan sen gitsin ister misin?
Akıllı ol eşinin ütüsünü yap kaldır gerisine dokunma.
Kv yapsın eşinin ütüsünü.
Ya da çay içmeye gelen kızı yapsın duşa ayırdığı vakti ona ayırsın!
Eşine de gülme, güler yüzüne hasret kalsın.
Soğudu mu benden diye düşünüp korksun.
Aynı yatakta yabancı ol ne bileyim.
Bu böyle gitmez yoksa daha çok ağlarsın.
son zamanlarda hiçbişeye koşmuyorum canım ama bu kaynanamı iyi doldurdu heralde evde hararetli bir hava var hayrolur inş.eşime dünki olaydaan dolayı çok soğuğum dünden beri konuşmuyorum ilgilenmiyorum o da aynı...

Bazi babalar oyledir. Kizi evlendiginde 2 kefen giyersin birincisini giydin, ikincisini de olunce giyeceksin diyeni bile biliyorum.
Kiz yuz bulup da bosanmasin diye kizinin hakli oldugu mevzularda bile arka cikmazlar kizlarina.
Ailesi sanirim oyle bir aile. Bir de yanlis hatirlamiyorsam sen kabul ettin ayni eve cikmayi, katlan simdi diyorlarmis
Kocasinin ailesi de bu durumu biliyorsa, zaten arka cikani yok binelim ustune vuralim kirbaci diyordur kv si
benimkilerde böle düşünüo galiba canım

sundan dolayı söylüyorum canım bunu.kendi ailemde beni haksız görüyor diyor.
bu durumda herkes bunuda kullanır.bu yüzden eşine ii davranıp kozları eline almalı diye düşünüyorum.
bu taktigi işe yaramamıs baksana.kendini göze batırmadan yapmalı yapacagını.
kv görümce onlara düşüncelerini söylesin acıkca ama eşine yaklasımını tatlı dille yapsın.
senle basbasa olmak istiyorum.hatta sana yapacaklarım var desin :1:
adamlar genelde böle anlıyor.
eşle arayı iyi tut diyolar ama beceremiyorum onlara kızınca herkezle kötü oluyorum eşim dahil..ona hepten kızıyorum elimi tutup çıkarmıyo beni burdan diye...sana yapacaklarım var demekkle hallolmuyor canım bu meseleler

ben böyle insanlara hayret ediyorum her akşam birde yeni evliyken annesine niye gelir bir insan tamam gelirsinde bunlar olayı

abartmış

hele kocası birde daha erken oturalım diyormuş enteresan her akşam yemeği bedavaya getirmek hoşuna gidiyor adamın heralde

görümce desen rahat belli hazıra geliyor

çekilmez bunlar böyle ayrı eve çıkma imkanın yokmu canım
şuanda yok canım..ama eşim seneye diyip duruyo bilmiyorum..yeni evliler süper bir evleri var burda durmaktan ne anlıyolar acaba hele enişte ?

Ailene gitmene rıza göstermelerine gerek yok. çünkü izin almak zorunda değilsin.

ayrı eve cıkacak olsanız " durun müsaade etmıyorum " diyip te sizi o evde bir yere

bağlayacak halleri yoktur diye düşünüyorum. evli barklı akıl sahibi insanlarsınız neden

kaynana kayınpeder korkusu yaşarsınız hiç anlayamıyorum. kocanda sorun var bence ki

o evde mutlu olmadığını bile bile hala birlikte yaşıyorsunuz. Hangi çağdayız Allah aşkına

bence bu anlattıklarınız o evde kalmak ıcın gecerlı sebepler degıl. :ssz:
izin almıyorum gidicem diyorum sadece....lafları sıralıyo tabi...ayrı ev konusunda eşim çıkıyorum dese çıkamassınız demezler ama eşim işte geçinemeyiz falan diyo

şu enişte banyoda lafına şok oldum yuh yani terbiyesizliğin bu kadarıda olmaz bak arkadaşım sende arsız olacaksın onların yüzündeki ar su dökülmüş belli yoksa banyoya girme gibi heleki sen gelinsin ya senin yanında olması çok garip
görümcen olacak dengesize deki tabi gülerek hatta kahkaha atarak kız sizin hiçmi özeliniz yok bu kadar gezmeden nasıl özel hayat yaşıyosunuz daha yeni evlisin yataktan çıkmaman lazım valla ben kocam gelsinde bi yalnız kalalım diye dört dönüyorum de sende arsız ol baksana ya ondan anlarlar ancak çok sinir oldum
görümcemde laf çok canım ben öle desem "hamileyim sence" der?arsız olamıyorum çk hassasım :(

kv ve kp hastane işleri için bu kış bizde 3 ay kaldılar.normalde bizle pek görüşmeyen görümce onlar gelince sürekli bize gelmeye başladı.çocuğu da kreşe veriyor ama çocuk kışın sürekli hastalandı, haftada bir ancak gönderdi kreşe.çocuğa normalde komşusu parayla bakıcılık yapıyor.ama kv ben bakarım verme bakıcıya dedi.iyi güzel baksın tabi ama gündüz görümcenin evine gitsin akşama kadar baksın gelsin.ama yok bize getirdi çocuğu.akşama kadar bizde kalıyordu.akşam da görümce geliyor yemek yiyip çay içip eve gidiyordu.bi gün çocuk hastalanmış sabah doktora götürmüşler.ordan görümce işe gitmiş,bizimkiler de çocuğu bize getirdiler.akşamüstü oldu biraz uzandım uyumuşum.kalktım akşam olmuş.kv mutfakta bişeyler hazırlıyor.baktım çocuk bizde.kvye dedim çocuğu almamışlar,gelmicekler mi?yok dedi çocuk bu gece bende kalcak yarın akşam evine götürürüm dedi.bende şartel attı tabi.niye almıyorlarmış çocuğu ya dedim.görümce gece uyuyamamış yorgunmuş bu gece dinlensinmiş,yarın işe rahat gitsinmiş falan dedi.ben de annesi babası evde dururken niye burda kalıyo niye burda bakılıyo,oh anne babası evde rahat etsinler diye çocuğu getirmiyorlar iyi iş valla dedim.hem bundan niye bizim haberimiz yok kendi başınıza konuşup karar vermişsiniz.biz dış kapının mandalımıyız dedim.bana döndü ve iyi çocuğu alıp giderim kızımın evinde bakarım madem dedi.yamekten sonra aldı çocuğu gitti kızına.gece orda kaldı.ben de eşim eve gelince durumu anlattım.haklısın dedi.aramadı annesini. kv ertesi gün akşam geldi.küsmüş konuşmadı hiç.eşim de annesinin trip yaptığını anladı.bişey demedi.ertesi gün de evlerine gittiler.gittiklerinden beri ne seslerini duydum ne yüzlerini gördüm.hayat böyle çok daha güzel.
allah sana sabır ve selamet versin...
çok sinir bozucu oh iyi yapmışın
Yuh artık enişte her akşam gelip duş mu alıyor ? Ya isterse pislikten koksun gitsin bi hamama yıkansın ayıp ya evde gelin varken her akşam duş da neyin nesi ne tuhaf insanlar bunlar ya .
1haftadır böle işte gazları yokmuş hergün burda duştalar...enişte duştayken ben utanıyorum ya

Ya tatlim eşin bu banyo meselesine nasil musade ediyo ya evde gencecik karim var elin herifi nasil banyo yapar diye bi dusunur insan

Bir ara her şey güzel gidiyordu sen ortalığı ayağa kaldırmıştın ailen arkandaydı.. Eşinde akıllandı demiştik ama.. Malesef her şey eski haline dönmüş.. En kötüsü baban arkanda değil galiba.. Sabret diyormuş anca. İnsanın kendi ailesi böyle yaparsa sen ne yapabilirsin ki tek başına.. Sabır işini geçti artık bu cinnet noktasına geldin, hem sinir hapları falan alıyomuşsun yazık..

Ayrıca yazmayı unutmuşum.. Yorumlarına baktım galiba bebek istiyormuşsun. Gerçekten şuan hamile olduğunu öğrensen sevinecek misin?
Yani bu durumunda bebek çok zamansız olur.. O evden ayrılma şansın sıfıra iner. Her şeyin yeri ve zamanı vardır..
Hem eşinle de sorunlar yaşıyorsun yazık olmasın o bebeğe.. Öyle bir evde büyümesin, eşinle açık olan aran bebek olunca düzelecek mi sanki. Sonuçta bebek olduğunda stresli bir döneme giriliyor zorlanırsınız.. Hem kayınvalide evindesin hem bebek stresi, masrafı, bakımı kolay şeyler değil..
Hayali tozpembe geliyor belkide, kayınvalidenle oturmadan otururuz nolacak dediğinde de sana tozpembe gelmişti ama öyle olmadı işte.. Bu da onun gibi bir şey..

Hem eşimle iyi anlaşıyoruz demişsin, hem de beni anlamıyor demişsin.
Demek ki ortada epey sorun var.

Ayrıca kv için ''sen kimsin yaaaa kimsinde ölümmlü dünyada bana ailemi görmeyi çok görüyosun..'' demişsin.

Bunu neden yüzüne söyleyip aileme gideceğim diyip gitmiyorsun?
Eşini ikna etmeye, kvnin gönlünü yapmaya uğraşıyorsun?

Kızı gelebilir, çünkü annesinin evi, ama sen de tavrını net bir şekilde eşine ve kvne karşı koymalısın...

canım evidir gelicek tabi diyosunda her akşam her akşamda gidilmez madem hergün gidicekse bi kocasının koynuna girmek içinmi evlendi. anasının evinden madem ayrılmayacaktı kaderiminoyunu na yazık değilmi onlara hizmet edicek. bu kadar kullanılmaz insan hem evlenmeden önce vaad veriyo aradaki tutarsızlıga bakarmısın

biliyosunuz eşimin ailesiyle yaşıyorum...görümcem yeni evlendi ..ama evlendimi evlenmedimi belli değil...4ay oldu evleneli her akşam burdalar...ve ben artık iyice ezildim...artık akşam yemekleri burda yeniyo yemek çay çerez faslından sora gece 12 de kalkıp gidiyolar ....bende esir gibi dönüyorum evde...bıktım canımdan usandım ...görümcem ben beraber oturmaktan caymayım diye çok vaatlerde bulunuyodu bana bekarken..her akşam annemle babamı evden alıp götürcem siz başbaşa kalın yeterki diye vaadler verdi..ama hepsi düğün bitene kadarmış..şimdi bırakın bizi yalnız bırakmayı kenisi kocayı alıp herakşam burda...ona hakkımı helal etmiyorum...kaynanam ne yemek yapsak hemen kızını arıyo gel sensiz boğazımdan geçmio diye onlarda hemen gelio...ya kızıdır tamam gelsin ama ben gitmek istediğimde aileme kaynanam illa huzursuzluk yaratıyo evde..resmen benim aileme gitmemi istemiyo...çok kavga ettim çok savundum kendimi ama artık yoruldum .her aileme gitmeye kalkıştığımda evde bi olay çıkcak diye ödüm kopuyo ...eşimle anlaşıyorum öyle böyle ikna ediyorum onu ailemin yanında bikaçgün kalmaya kaynanam illa bişeler deyip canımı sıkıyo..yalnız gitmemi istemio e bende burda içiçe yaşamaktan usandım arada gidip kafa dinlemek istiyorum özlüyorum..hadi eşimle gitsek genelde peşimizden "oğlum amaa dayınlar yatıya gelcekti şunlar gelcekti onları görmicenmi ayıp olur" diye huzursuz ediyorhalbuki yalan kaç kere şahit oldum kimsenin gelmedine..nezaman eşimle annemlere gitsek yatılı misafir gelcek diye yalan söylüo....geçende resmen geldi anneme şikayet etti 1 haftalına gelmesin diye...annemlerde bazen ona hak verio eşim bensiz kalıyo diye...ama napabilirim bende bi canım ...kendisi kızını birgün görmese tansiyonları çıkıo ben ayda bikaçgün üstüste grmüşüm çokmu...sen kimsin yaaaa kimsinde ölümmlü dünyada bana ailemi görmeyi çok görüyosun....her akşam kızı ve damadı burda sofra kur ,kaldır ,çay ver kahfe yap.onlar gidince ortalığı topla....birde aile özlemi ,beraber yaşamanın verdiği mutsuzluk....çaresizim yaa hemde çok...ayrı eve şuanda çıkmıyo eşim...seneye diyor...ben seni zorla getirmeedim diyor...aklıma çok kötü şeyler geliyo ama sonra vazgeçiyorum...ben napıcam yaa cehennem mi bu yaşadığım...çok bunaldım kızlar eşim bile artık beni anlamıyor ailemde bıktı galiba benim dertlerimden okadar yalnızımki birtek siz varsınız:14:

ooooooyy oooyy canım arkadaşım benim yazdıklarını okudum kendimi gördüm durumumuz biraz farklı gerçi ama sonuç aynı noktaya cıkıyor allah yar ve yardımcın olsun. benim görümcemde her hafta geliyo yaramaz bi oğluyla 2-3gün kalıyo defolup gidiyo evine her haftasonu aynı olay oluyor. bu hafta gelmiyo cok şükür beraber yasadıgım görümcem gitti yanına ama haftaya gene ayn ı işgence aynı ses aynı gürültü aynı kargaşa bezdim artık. bide o gelince dahada birsürü insan geliyo bütün gün onları görmezten bıktım. bebeğim olucak onun keyfini bile cıkaramıyorum zaman geliyo:(( allahım en yakın zamanda onlardan kurtarsın seni ooofff cok üzüldüm. bazen evlendiğime bile pişman oluyorum onlar yüzünden 4 görümceyle ugrasmaktan

merhaba kızlar uzun zamandır nete giremedim evde net olmadığı için artık...
durumlar aynı görümce her akşam burda hamilelik ilerledikçe dahada çok burda ...hatta artık kahvaltı akşam yemeği gece oturması...anlayacağınız artık yeme içme bir....görümcem ayaklarını uzatıp yatıyo yemeği yiyip tv karşısında..tamam hamile ona alınmıyorum..enişte karşı koltukta yatıyor kumanda elinde..kaynana yanlarında onları nazlıyor kayınpederde aynı...tek bir tabak kaldırmadan doğru salona hepsi... geçende yine krizgeçirdim çok hastalandım bu sefer ayıkamadım....evde kimse yoktu eşimin yanında oldu bu...bu olaydan sora hemen tokilere yoğunlaştı tekrar....hatta gittik toki dairelerini bile gezdik ....ilk defa daire gezdikeşimle.....okadar hevesleydikki......altın düşük olduğu için zarardayız düğün takılarımı peşn verip taksite başluıcaktık....ama bizim vereceğimiz parayla taksit tutarı çok oluyor..yani tokilere nekadar para verirsen peşin okadar taksit bedeli düşüyor....bizde şu altın düşük olduğu için fazla birmiktar veremiyoruz...o taksitlede başlamak istemiyoruz çünkü 6 ay da artma durumuda var.....artmasa çok iyi....bilmiyorum ayın 28 inden sora evler satılmassa takistler düşüyormuş eğer düşerse bişeler yapıcaz galiba...ben biliyosunuz kuaförlük kursuna gidiyorum....devam ediyorum hala...eğer tokiyi alırsak kursu bırakıp işegiricem sanırım..çünkü başka türlü geçinemeyiz....eşim sende işe gir beraber bişeler yapalımdiyor....kursun 7 ayı daha var...kurs muiş mi bugünlerde de bunu düşünüyorum.........

Dayanmasi zor ama once kursu bitirmelisin. Kursu bitirmezsen asgari ucretle ise girer, kisa vadede az bir para kazanirsin. Ama disini sikip kursu bitirirsen cok daha iyi para kazanirsin ve odemeleriniz daha rahat olur. Allah sabir versin. Peki altin cikana kadar annenizin size yakin olan evinde kalsaniz?

merhaba kızlar uzun zamandır nete giremedim evde net olmadığı için artık...
durumlar aynı görümce her akşam burda hamilelik ilerledikçe dahada çok burda ...hatta artık kahvaltı akşam yemeği gece oturması...anlayacağınız artık yeme içme bir....görümcem ayaklarını uzatıp yatıyo yemeği yiyip tv karşısında..tamam hamile ona alınmıyorum..enişte karşı koltukta yatıyor kumanda elinde..kaynana yanlarında onları nazlıyor kayınpederde aynı...tek bir tabak kaldırmadan doğru salona hepsi... geçende yine krizgeçirdim çok hastalandım bu sefer ayıkamadım....evde kimse yoktu eşimin yanında oldu bu...bu olaydan sora hemen tokilere yoğunlaştı tekrar....hatta gittik toki dairelerini bile gezdik ....ilk defa daire gezdikeşimle.....okadar hevesleydikki......altın düşük olduğu için zarardayız düğün takılarımı peşn verip taksite başluıcaktık....ama bizim vereceğimiz parayla taksit tutarı çok oluyor..yani tokilere nekadar para verirsen peşin okadar taksit bedeli düşüyor....bizde şu altın düşük olduğu için fazla birmiktar veremiyoruz...o taksitlede başlamak istemiyoruz çünkü 6 ay da artma durumuda var.....artmasa çok iyi....bilmiyorum ayın 28 inden sora evler satılmassa takistler düşüyormuş eğer düşerse bişeler yapıcaz galiba...ben biliyosunuz kuaförlük kursuna gidiyorum....devam ediyorum hala...eğer tokiyi alırsak kursu bırakıp işegiricem sanırım..çünkü başka türlü geçinemeyiz....eşim sende işe gir beraber bişeler yapalımdiyor....kursun 7 ayı daha var...kurs muiş mi bugünlerde de bunu düşünüyorum.........

merhaba canım. valla yasadıkların zor kocasındada ne yüzsüzlük var adamın karakteri düzün değilki karısıda düzgün olsun. gelip öyle kalamaz canım herseyin usulu var bi kocasıyla yatmak içinmi evlendi sanki yatmaya evine gidiyo gelirsin bikaç saat kalır özlem giderirsin. senin görümcende benimki gibi onun cocugu olsun cocugunuda alıp gelir hatta lohusalıgı bile orada gecirir bak görürsün yüzsüz bunlar canım. siz bi an önce gidin yeterki kendinizin evi olsunda akşama kadar calısmaktan yorul o insanların kahrını cekmektense. kursuna devam et eve gittikten ne kadar sonra kursun olucak canım ama 7 ay cokta uzun değil daha rahat yasarsınız bi katkısı olur mutlaka sertifikanın. ama kursa gitmesende hiç diretme yeterki onlardan kurtulun canım suan seni cok iyi anlıyorum allah yar ve yardımcın olsun

merhaba canım. valla yasadıkların zor kocasındada ne yüzsüzlük var adamın karakteri düzün değilki karısıda düzgün olsun. gelip öyle kalamaz canım herseyin usulu var bi kocasıyla yatmak içinmi evlendi sanki yatmaya evine gidiyo gelirsin bikaç saat kalır özlem giderirsin. senin görümcende benimki gibi onun cocugu olsun cocugunuda alıp gelir hatta lohusalıgı bile orada gecirir bak görürsün yüzsüz bunlar canım. siz bi an önce gidin yeterki kendinizin evi olsunda akşama kadar calısmaktan yorul o insanların kahrını cekmektense. kursuna devam et eve gittikten ne kadar sonra kursun olucak canım ama 7 ay cokta uzun değil daha rahat yasarsınız bi katkısı olur mutlaka sertifikanın. ama kursa gitmesende hiç diretme yeterki onlardan kurtulun canım suan seni cok iyi anlıyorum allah yar ve yardımcın olsun

ayy şoka girdim yazdıklarınızı okuyunca biz iki kız kardeşiz bende işten her vakit bulduğumda annemlere giderim hamileykende 2-3 gün akşam yemeğe giderdik şimdi de gidiyoruz hatta ev triplex olunca üst katta bizimde odamız var arada kalıyoruz ben annemleri görmekten çok memnunum onlarda, demekki bir abim olsa onunda karısı bizimi istemeyecekti, ne korkunç öz annemin babamın evine gidemeyecektim allah korumuş desene

ayy şoka girdim yazdıklarınızı okuyunca biz iki kız kardeşiz bende işten her vakit bulduğumda annemlere giderim hamileykende 2-3 gün akşam yemeğe giderdik şimdi de gidiyoruz hatta ev triplex olunca üst katta bizimde odamız var arada kalıyoruz ben annemleri görmekten çok memnunum onlarda, demekki bir abim olsa onunda karısı bizimi istemeyecekti, ne korkunç öz annemin babamın evine gidemeyecektim allah korumuş desene

pekiii tersini düsünün, yani arkadasin yerinde olsaydiniz kayinvaldenizle ayni evde yasasaydiniz ve görümceniz her gün esiyle sizde yese icse yan gelip yatip..sizde sürekli onlara bi fiil hizmet etseydiniz.....ne düsünürdünüz acaba ???? ayyy sevgili görümcem ve enistecigimmmm iyiki hergün bizdesiniz mi derdiniz acaba??????

Dayanmasi zor ama once kursu bitirmelisin. Kursu bitirmezsen asgari ucretle ise girer, kisa vadede az bir para kazanirsin. Ama disini sikip kursu bitirirsen cok daha iyi para kazanirsin ve odemeleriniz daha rahat olur. Allah sabir versin. Peki altin cikana kadar annenizin size yakin olan evinde kalsaniz?

ablacım kursu çok seviyorum çok memnunum hocada benden çok memnun hatta beni kurs bitince iyi biryere sokacak .....ama şöle bir sorun daha oldu...kuaöfrler pazar ful çalıştığı için eşim bunu istemiyor..kursu bırak hemen bi işe gir pazarı olan ve ev için bişeler yapalım diyor...benim kafam karıştı sırf bu pazar işi yüzünden.....sence ne yaplaıyım

Back
X