Her akşam sokakta bekleyen çoçuk

umayana17

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2017
585
691
53
Merhaba iyi akşamlar ben sağlık ocağında çalışıyorum işimle evim birbirine çok yakın akşamları yürüyerek evime dönüyorum son 2 haftadır 8 9 yaşlarında bir erkek çoçuk yürürlen yanıma gelip abla saçın kıyafetlerin çok güzel çok güzel giyiniyorsun gibi şeyler söyleyip benimle konuşmaya çalışıyor en son bu akşam yanıma gelip abla saçların elbislerin çok güzel sana sarılabilirmiyim dedi çok tuafıma gidiyor nerde oturduğunu sordum genelde sağlık ocağındayken bazı çoçuklar sarılmak yada konuşmak istiyor ama bu sokakta olunca çok garibime gidiyor neden yaptığınıda anlamlandıramadım konuşmaya çalışması neyse ama sokaktaki yabancı birine sarılmak istemesi tuhafıma gitti

Güncelleme sayfa 12 de

Güncelleme

Belki merak edenler vardır bugün öğrendim çoçukta mental gerilik varmış özel eğitim alıyormuş çok üzüldüm

Son düzenleme:
Alla alla dilenci cocugu para falan mı istiyor acaba
Yok üstü başı gayet temiz parada istemedi hatta bana bi akşam şeker vermeye çalıştı bende bu akşam oturdukları binayı ve ismini sordum o binada bir kadını tanıyorum ona anlatıcam ama yolumu bile değiştirmeyi düşündüm

Yok üstü başı gayet temiz parada istemedi hatta bana bi akşam şeker vermeye çalıştı bende bu akşam oturdukları binayı ve ismini sordum o binada bir kadını tanıyorum ona anlatıcam ama yolumu bile değiştirmeyi düşündüm
Orada oturdugundan bile şüphe ettim.

Ben olsam kesinlikle sarilmam.
Çocuk deyip geçmeyin, yonlendirildiyse eğer sarıldığı anda size birşey yapabilir..
Maalesef paranoyak hale geldik artık..

Ayrıca tamamen masumane olsa bile çocuğun yanında annesi babası olmadan yabancı birinden böyle bir talep de bulunması da ayrı bir konu.

Her açıdan istismara açık..
Bence mutlaka anne babasını bulup konusun.

+1
Ya da birileri yönlendirmiş olabilir. Her türlü tekin bir durum değil, yaşı ufak olduğu için küçümsemeyin durumu. Dikkatli olun, mümkünse yüz vermeyin.
Bu üst üste olunca korktumda ne düşünücemide bilemedim bi kere yapsa neyse ama çok anlamsız o yolu kulanmayıp daha uzun bir yol var onu kullanmayı düşünüyorum

Bilmiyorum verdiği şekeri bile çöpe attım yanıma yaklaştırmayıp mümkün olduğunca uzakta tuttum kendimden
Keşke şekeri de almasaydınız, nasıl görünüşte bir çocuk bilmiyorum ama ben ısrarla temas isteyen birine dokunmaya çekinirdim. Lisede bir hocam hastalıkları ‘özellikle cybh’ bilinçli olarak yayan bir kitle olduğundan bahsetmişti.

Ay Allah korusun ya durduk yere normal değil şeker vermesi falan biri takip ediyor olabilir

Tuhaf bir durum. Yakınlaşmasına izin vermeyin ama bir soruşturun belki farklı bir durum vardır.

Ben olsam kesinlikle sarilmam.
Çocuk deyip geçmeyin, yonlendirildiyse eğer sarıldığı anda size birşey yapabilir..
Maalesef paranoyak hale geldik artık..

Ayrıca tamamen masumane olsa bile çocuğun yanında annesi babası olmadan yabancı birinden böyle bir talep de bulunması da ayrı bir konu.

Her açıdan istismara açık..
Bence mutlaka anne babasını bulup konusun.
Ülkecek şu durumdayken çoçuğun yabancı biriyle konuşmak istemesi bile tuafıma gitti

Back
X