Her alanda bol lökosit bol epitel hücresi bol bakteri görüldü:(

derinnsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2013
119
10
68
Kayseri
mrb ben. Bebeğim 3 ay 29 günlük 2 gündür ateşi var bugün idrar tahlili yaptırdım her alan da bol lökosit bol epitel hücresi bol bakteri var:( yani bu ne demek oluyor idrar yolu enfeksiyonu mu yok sa daha fazla farklı bişey mi Dr a ulaşamıyorum çıldırmak üzereyim lütfen yardımcı olun

mrb ben. Bebeğim 3 ay 29 günlük 2 gündür ateşi var bugün idrar tahlili yaptırdım her alan da bol lökosit bol epitel hücresi bol bakteri var:KK43: yani bu ne demek oluyor idrar yolu enfeksiyonu mu yok sa daha fazla farklı bişey mi Dr a ulaşamıyorum çıldırmak üzereyim lütfen yardımcı olun
evet idrar yolu enfeksiyonu var demek. bebeğiniz kız mı? kız bebeklerde idrar tahlili çok sağlıklı sonuç vermiyormuş bilginize. arkadaşımın bebeğinde sürekli idrar yolu enfeksiyonu çıkıyordu sonra başka bir doktora götürdü doktorda anlam verememiş bu çocuğa niye idrar tahlili yapıldı diye. ateşi de olduğuna göre enfeksiyon kapmış demekki. ateşi düşüremezseniz acile götürün derim bebişlerde yüksek ateş ciddi sorunlara yol açabilir. geçmiş olsun

evet idrar yolu enfeksiyonu var demek. bebeğiniz kız mı? kız bebeklerde idrar tahlili çok sağlıklı sonuç vermiyormuş bilginize. arkadaşımın bebeğinde sürekli idrar yolu enfeksiyonu çıkıyordu sonra başka bir doktora götürdü doktorda anlam verememiş bu çocuğa niye idrar tahlili yapıldı diye. ateşi de olduğuna göre enfeksiyon kapmış demekki. ateşi düşüremezseniz acile götürün derim bebişlerde yüksek ateş ciddi sorunlara yol açabilir. geçmiş olsun
Evet bebeğim kız idrar yolu enfeksiyonu olmuş ama ben bol epitel e takıldım o normal mi sizce yoksa farklı bişey mi sizce

Evet bebeğim kız idrar yolu enfeksiyonu olmuş ama ben bol epitel e takıldım o normal mi sizce yoksa farklı bişey mi sizce
onlardan alınan idrar direk alınmadığı için çok anormal değil bence idrar alınana kadar ki sürtünmeden o bölgedeki epitel idrarda daha fazla birikmiş olabilir.

Kormana gerek yok.Idrar yolu enf. var.Epitele takilma.Temizlerken dikkatli temizle onden arkaya .Kiz cocuklari buyuzden sik idrar yolu enf. olurlar
Idar yolu kisa oldugu icin ve anuse biraz daha yakn oldugu icin.
Ates varsa soguk dus.Acimadan ama bol bol:)Ates dusurucu icir.Ilaclari varsa kullanin.Yoksa cocuk acil yada cocuk polk.
Gecmis olsun

Kormana gerek yok.Idrar yolu enf. var.Epitele takilma.Temizlerken dikkatli temizle onden arkaya .Kiz cocuklari buyuzden sik idrar yolu enf. olurlar
Idar yolu kisa oldugu icin ve anuse biraz daha yakn oldugu icin.
Ates varsa soguk dus.Acimadan ama bol bol:)Ates dusurucu icir.Ilaclari varsa kullanin.Yoksa cocuk acil yada cocuk polk.
Gecmis olsun
Çok saolun sabah götürdüm Dr a calpo vermemi söyledi Ateş için ama sonucu görmedi henüz Dr sanırım antibiyotik vercek

Back
X