• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her an heyecanlı hissetmemek normal mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.653
798
Bir ilişkideyken her an heyecanlı hissetmemek normal mi? Yani tabii ki normal de mesela böyle durgunluk dönemleri yaşıyor musunuz siz de? Ne bileyim bir şeye canınız sıkıldığında ya da durgunlaştığınızda?

Ben ilişkimde heyecanı kaybetmekten çok korkuyorum ve böyle durgunluk dönemlerinde acaba aşk bitiyor mu diye panikliyorum daha önce de yaşadım aslında bunu geçiyor birkaç güne ama yine de bunu hissettiğimde ya geçmezse biterse diye endişeleniyorum. Yani seviyorum, deli gibi hem de onu kaybetmekten, onsuzluktan çok korkuyorum yine midemde kelebekler uçuşuyor tabii ama korkuyorum

1.5 aydır pek bir şeyler yapamıyoruz yenilik mi lazım ondan mı böyle oldu ya da kişisel problemlerimden mi ya da son tartışmamızdan sonra mı biraz duruldum pms yaşadığım için şu an ondan da olabilir bilemedim ama birkaç gündür öyle hissediyorum ara ara böyle durgun monoton olmak normal midir ya?

Son düzenleme:
Tarif etiğin duyguları birebir yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum. Kesin bir şey söylenemez tabi, şartlar değişebilir ama endişelerimde ben hep haksız çıktım inşallah da haklı çıkmayız tabi :) İçini ferah tut. Buluşmaya devam edin yeni şeyler yapın. Güzel bir şeyler yaz-çiz. Sürpriz yap ufak bir şey bile alabilirsin. Ne zamandır berabersiniz :)

Tarif etiğin duyguları birebir yaşamış biri olarak çok iyi anlıyorum. Kesin bir şey söylenemez tabi, şartlar değişebilir ama endişelerimde ben hep haksız çıktım inşallah da haklı çıkmayız tabi :) İçini ferah tut. Buluşmaya devam edin yeni şeyler yapın. Güzel bir şeyler yaz-çiz. Sürpriz yap ufak bir şey bile alabilirsin. Ne zamandır berabersiniz :)

İmzamda da yazdığı gibi 1 yıl canım :) Ya ben çok ufak şeyleri bile takıyorum, çok üstüne titriyorum ilişkimin ve çok heyecanlıyız 1 yıldır hala birbirimizi öperken bile. Ama dediğim gibi 1.5 aydır pek görüşme, farklı şeyler yapma fırsatımız yok şu son 1-2 günde de tartıştık saçma bir şeyden canımı sıktı bir durgunluk var üstümde. Şimdi bu geçer biliyorum da merak ettiğim yıllar geçtikçe o heyecan nasıl kaybolmadan kalıyor ya da kalıyor mu? Ben aşk bitsin hiç istemiyorum :)

Benim de en büyük korkum budur zaten biliyor musun :) aşk/heyecan biteceğine ilişki bitsin bile derim yani düşün :) Ben 3.5 yıldır hala çok heyecanlı bir ilişki yaşıyorum. Bana tavsiye veren arkadaşlar oluyordu sık görüşme sıkılırsınız falan diye hiiç takmadım herkes kendi ilişkisini en iyi bilir. Sen de öyle yap içinden geldiği gibi. Kavgalar güzeldir hiç düşünme :) Aşkı sınırlarda yaşamak en iyisi ;)

Benim de en büyük korkum budur zaten biliyor musun :) aşk/heyecan biteceğine ilişki bitsin bile derim yani düşün :) Ben 3.5 yıldır hala çok heyecanlı bir ilişki yaşıyorum. Bana tavsiye veren arkadaşlar oluyordu sık görüşme sıkılırsınız falan diye hiiç takmadım herkes kendi ilişkisini en iyi bilir. Sen de öyle yap içinden geldiği gibi. Kavgalar güzeldir hiç düşünme :) Aşkı sınırlarda yaşamak en iyisi ;)

Öyle tabii birbirine katlanamayan sırf bağlılıktan devam eden bir şey olsun istemiyorum. Allahım İnşallah biz de sizin gibi devam ederiz bu heyecan hiç bitmez çünkü çok büyük heyecanla başladı kaybetmekten çok korkuyorum bu hissi ilk kez bu kadar heyecanlı ya var ya eminim o farkında bile değil fosur fosur uyuyor zaten şu an ama ben gecenin bir vakti kalktım bunu düşünüyorum halbu ki bir problem de yok. Ama sana da oluyor değil mi böyle birkaç gün durgunlaşıyorsun sonra bir şey oluyor birden yine heyecanlanıyorsun? :1:

Öyle tabii birbirine katlanamayan sırf bağlılıktan devam eden bir şey olsun istemiyorum. Allahım İnşallah biz de sizin gibi devam ederiz bu heyecan hiç bitmez çünkü çok büyük heyecanla başladı kaybetmekten çok korkuyorum bu hissi ilk kez bu kadar heyecanlı ya var ya eminim o farkında bile değil fosur fosur uyuyor zaten şu an ama ben gecenin bir vakti kalktım bunu düşünüyorum halbu ki bir problem de yok. Ama sana da oluyor değil mi böyle birkaç gün durgunlaşıyorsun sonra bir şey oluyor birden yine heyecanlanıyorsun? :1:

Evet aynen öyle tam da :) Buluşmaya giderken sanki hep ilk günkü gibi :) Bir de biz aynı okuldayız düşün hiç sıkılma bile yok :) Zaten büyük şehirdeyseniz yapacak yeni bir şeyler mutlaka vardır. Mesela Ramazan'da 3 hafta görüşemedik dediğin durgunlaşmayı hissettim ama şimdi gayet iyi :) Aşkınıza güvenin yeter..

Evet aynen öyle tam da :) Buluşmaya giderken sanki hep ilk günkü gibi :) Bir de biz aynı okuldayız düşün hiç sıkılma bile yok :) Zaten büyük şehirdeyseniz yapacak yeni bir şeyler mutlaka vardır. Mesela Ramazan'da 3 hafta görüşemedik dediğin durgunlaşmayı hissettim ama şimdi gayet iyi :) Aşkınıza güvenin yeter..

Normalde büyük şehirdeyiz de tabi ramazan, bayram, aile ziyareti falan off yani çok göremedim, ilgilenemedik falan birbirimizle, küçücük şehirdeyiz şimdi o kadar sıkıcı ki burası neyse ama çok sevindim adınıza ya bizim de böyle olsun bir de tavsiyem kimseye kulak asma cidden ilişkin hakkında ben astım daha beter oldu, kendi yolun her zaman en doğrusudur, kimse senden iyi bilemiyor ilişkini ve ne kadar teşekkür etsem az demek ki normal bir şeymiş rahatladım gece gece :)

Heyecan hep kalıyo tatlım merak etme,bizim dört yıla yaklaşıyor,heyecan hep vardı..durgunluk döneminin sevgilinle ilgisi olmayabilir insanın bir anı diğerini tutmuyor,benim de oluyo bazen öyle ama sonra geçiyor çünkü onunla ilgili değil,bu konuya odaklanmamalısın,çünkü zorlayarak onu sevemezsin akşına bırakırsan yoluna gircene eminim..bizim heyecanımızın geçmemesinde en büyük etken kavgalar,kıskançlık,kaybetme korkusudur..her zaman mutlu olacaksın diye düşünme,mutlu hisler bir süre sonra yerini monotonluğa bırakıyor,bence aşkı yaşatan egoist acı çekme hissidir fazlası zarar ama..

Bi aydır da görüşmüyoruz yüz yüze, gün sayıyorum görüşmek için,uzaklığında boşluk hissi durgunluk yaratıyo onu yanlış anlama sakın:34:

justholdmetight ve frezya size bişey sorucam
Diyelim ki uzun yola çıkacaksınız, üzerinizde eşofman var, acele ettiniz, makyajınız yok, saçınız bakımlı değil
Sevgiliniz ile toplu taşıta bindiniz
keyifler yerinde
ama bir durakta taşıtın içine süslü püslü neşeli bir kız toplulugu biniyor, açık giyinmişler
sevgiliniz ne yapar bu durumda ? hareketleri nasıl olur ?

Diyelim ki uzun yola çıkacaksınız, üzerinizde eşofman var, acele ettiniz, makyajınız yok, saçınız bakımlı değil
keyifler yerinde
ama bir durakta taşıtın içine süslü püslü neşeli bir kız toplulugu biniyor, açık giyinmişler

Binerken herkes gibi bizim de dikkatimizi çeker ama sonrasında ilgimizi çekmez zaten çekerse ilgisiz davranırım onlara baktığına pişman ederim :1::1::1: yakışıklı erkek grubu yok muydu otobüste sen de onlara baksaydın canım :1::1:,bazen erkekler çok saçma davranabiliyor

keyifler yerinde

Hiçbir şey yapmaz. Bakar normal insana bakar gibi geçer. Ben de bakarım noluyor diye tabi :27:
Hiç çok bakımsız gezmedim ama sade, makyajsız görüştüğüm zamanlar oldu, etrafta cıvırların olduğu zamanlar
Cıvırdan kasıt cicili bicili neşeli dediğiniz gibi :1:
Neden sordun ki canım?

Heyecan hep kalıyo tatlım merak etme,bizim dört yıla yaklaşıyor,heyecan hep vardı..durgunluk döneminin sevgilinle ilgisi olmayabilir insanın bir anı diğerini tutmuyor,benim de oluyo bazen öyle ama sonra geçiyor çünkü onunla ilgili değil,bu konuya odaklanmamalısın,çünkü zorlayarak onu sevemezsin akşına bırakırsan yoluna gircene eminim..bizim heyecanımızın geçmemesinde en büyük etken kavgalar,kıskançlık,kaybetme korkusudur..her zaman mutlu olacaksın diye düşünme,mutlu hisler bir süre sonra yerini monotonluğa bırakıyor,bence aşkı yaşatan egoist acı çekme hissidir fazlası zarar ama..

Bi aydır da görüşmüyoruz yüz yüze, gün sayıyorum görüşmek için,uzaklığında boşluk hissi durgunluk yaratıyo onu yanlış anlama sakın:34:

Aman size de bize de nazar değmesin böyle güzel güzel anlatıyoruz :nazar:

Hakkaten sevgilimle ilgili değilmiş bir gezdim geldim rahatladım, heyecanımı kazandım :1: Bayram seyran ramazan derken benim memlekete geldik tabi aile yanında hele de böyle küçük ve sıkıcı bir şehirde zaman geçmiyor ya çıldırıyor insan büyük şehre alışınca. Geri dönelim diye gün sayıyoruz adeta. O saydığın üçü bizde de var illa bir ekşın çıkıyor haftada en az bir kez hatta 2 günde bir yerimizde duramayan bir çiftiz :27: Yanlış neden anlayayım hem dediğim gibi biz de aynı şehirdeyiz ama ailelerle ı ıh vakit geçmiyor dediğin gibi :19:

Egoist acı çekme hissine de çok güldüm ikimiz de egoist ve biraz mazoyuz :9:

Son düzenleme:
Aman size de bize de nazar değmesin böyle güzel güzel anlatıyoruz :nazar:

Hakkaten sevgilimle ilgili değilmiş bir gezdim geldim rahatladım, heyecanımı kazandım :1: Bayram seyran ramazan derken benim memlekete geldik tabi aile yanında hele de böyle küçük ve sıkıcı bir şehirde zaman geçmiyor ya çıldırıyor insan büyük şehre alışınca. Geri dönelim diye gün sayıyoruz adeta. O saydığın üçü bizde de var illa bir ekşın çıkıyor haftada en az bir kez hatta 2 günde bir yerimizde duramayan bir çiftiz :27: Yanlış neden anlayayım hem dediğim gibi biz de aynı şehirdeyiz ama ailelerle ı ıh vakit geçmiyor dediğin gibi :19:

Egoist acı çekme hissine de çok güldüm ikimiz de egoist ve biraz mazoyuz :9:

Çok sevindim canım böyle hissetmene,inşallah nazar değmez canım:nazar::nazar:
Daha bu sabah kavga ettik ya hep benim yüzümden,bunun yıllar önce ayrıldığı bi kız var ben onu taktım kafama nedense ya,kız evlenmiş gitmiş,erkek arkadaşım da umursamıyor,memleketinde şu anda hep onu görcek bişi olcak sanıyorum,artık bıktı benim bu huyumdan,yeter diye isyan etti bugün haklı da ya,zorla bu konuyu niye açıyom ki ben:5::5:,aşırı kıskanıyorum onu benden önce birini sevmiş olmasını hazmedemiyorum ama benden önce adı üstünde önce ben yoktum,ben de başkalarını sevdim bitti ama o başka ya ilk aşkım gibi,bu konuyu atmam lazım kafamdan allah beni bildiği gibi yapsın:5::5:

Aynı şehirde derken canım,aynı şehirde okuyo musunuz,şimdi tatil yüzünden mi ayrısınız..

Çok sevindim canım böyle hissetmene,inşallah nazar değmez canım:nazar::nazar:
Daha bu sabah kavga ettik ya hep benim yüzümden,bunun yıllar önce ayrıldığı bi kız var ben onu taktım kafama nedense ya,kız evlenmiş gitmiş,erkek arkadaşım da umursamıyor,memleketinde şu anda hep onu görcek bişi olcak sanıyorum,artık bıktı benim bu huyumdan,yeter diye isyan etti bugün haklı da ya,zorla bu konuyu niye açıyom ki ben:5::5:,aşırı kıskanıyorum onu benden önce birini sevmiş olmasını hazmedemiyorum ama benden önce adı üstünde önce ben yoktum,ben de başkalarını sevdim bitti ama o başka ya ilk aşkım gibi,bu konuyu atmam lazım kafamdan allah beni bildiği gibi yapsın:5::5:

Aynı şehirde derken canım,aynı şehirde okuyo musunuz,şimdi tatil yüzünden mi ayrısınız..

Ayy bu kadar olur. Bizde de vardı buna benzer durumlar. Onu unuttun mu sevdin mi aşık mıydın bana mı daha çok aşıksın vs. o kadar bunalttım ki adamı aylarca sonra durup kendime baktım napıyorum diye adam her şeyime katlanıyor yahu bana bunu yapsa birkaç günde bezerim herhalde. İnsan çok geriliyor çünkü geçmişi sorgulanınca bence ne yap et vazgeç bu huyundan, ben vazgeçtim artık düşünmüyorum çünkü adı üstünde geçmiş. Bizim geçmişte aşık olduğu kadın da evli ve iki çocuğu var :9: yahu aklımda bile yok neden getiriyorsun ki gündeme diyor. Bak bir kız vardı burada eski sevgilisi gibi konuşmuş facebooktan çocuğun aklına düşürmüş bence karpuz kabuğu sokma aklına sevgilinin o kızla olmak istese onla olurdu illa ki anlardın 4 yılda unutup unutmadığını, daha çok sev daha çok mutlu et ki hiç aklına gelmesin :34:

İşin aslı canım ben onun memleketinde okuyor/çalışıyorum o da benim memleketimde sadece çalışıyor. Onun tayini çıkmadı benim yaşadığım yere. Yani yer değişmiş gibiyiz ben onun memleketinde o benim memleketimde :1: ben de ramazan, bayram diye kendi memleketime geldim ama o kadar sıkıcı ki o nasıl yaşıyor burada bilemiyorum yapacak şeyler çok kısıtlı yani sanki tatillerde daha ayrı gibiyiz biz :1:

Ayy bu kadar olur. Bizde de vardı buna benzer durumlar. Onu unuttun mu sevdin mi aşık mıydın bana mı daha çok aşıksın vs. o kadar bunalttım ki adamı aylarca sonra durup kendime baktım napıyorum diye adam her şeyime katlanıyor yahu bana bunu yapsa birkaç günde bezerim herhalde. İnsan çok geriliyor çünkü geçmişi sorgulanınca bence ne yap et vazgeç bu huyundan, ben vazgeçtim artık düşünmüyorum çünkü adı üstünde geçmiş. Bizim geçmişte aşık olduğu kadın da evli ve iki çocuğu var :9: yahu aklımda bile yok neden getiriyorsun ki gündeme diyor. Bak bir kız vardı burada eski sevgilisi gibi konuşmuş facebooktan çocuğun aklına düşürmüş bence karpuz kabuğu sokma aklına sevgilinin o kızla olmak istese onla olurdu illa ki anlardın 4 yılda unutup unutmadığını, daha çok sev daha çok mutlu et ki hiç aklına gelmesin :34:

İşin aslı canım ben onun memleketinde okuyor/çalışıyorum o da benim memleketimde sadece çalışıyor. Onun tayini çıkmadı benim yaşadığım yere. Yani yer değişmiş gibiyiz ben onun memleketinde o benim memleketimde :1: ben de ramazan, bayram diye kendi memleketime geldim ama o kadar sıkıcı ki o nasıl yaşıyor burada bilemiyorum yapacak şeyler çok kısıtlı yani sanki tatillerde daha ayrı gibiyiz biz :1:

Canımcım çok haklısın ya ne dört yılı yedi sekiz yıl olmuş onlar ayrılalı,sorun onda değil ki bende kıskançlık işte:1::1: onun sebebi de taa ilk tanıştığımızda onu sevdiğini anlatmıştı o kadar,yıllar sonra sana aşık oldum demişti..karpuz kapuğuna hiç gerek yok şimdi:1::1:
Sen de yapma canım ah biz kızlar çok didik didik ediyoruz ya,sanki biz eskiden kimseyle çıkmadık:1::1:

Sizin niye öyle bir terslik olmuş ya :1::1:,görüşebiliyorsanız sıkıntı yok,bence sen de çok seviyorsun onu,durgunluk olunca ilk günlerinizi hatırla ya da onunla en çok mutlu olduğunuz anları,o da seni seviyordur eminim,allah bozmasın canım:16::16:,vesveselerden de uzak tutsun,dua her şeyin ilacıdır canımm

Son düzenleme:
Bazen çok mutlu ediyorum bazen de inadına kızacağı şeyleri yapıyorum aklı bende kalsın diye,üzmek istemiyorum ama napım ya :9::9:

İlişkide hergün ki heyecenı hissetsek nolur halimiz yaa :)) kalp dayanmaz o halimizee :))

Sürekli bi heyecan bi panik bi sakarlık halii ...

Aşk doktoru mehmet çoşkundeniz söylemişti .. Yani ilk günkü heyecanda olmak bizim için bir kayıpp :))

Heyecan yapalım hissedelim amma birazda durmayı doğalı yaşamayı bilelim :))

bı gun ayarlayıp lunaparka gidinnn :16::16::38::38: o lalalalala

Bu sevgiliyle yapılabilecek en güzel şeylerden biriiiiiiiiii :))

Sevgilim beni götürmüştü dönmedolaba binmiştik yaşlı bi amca vardı bizi en tepesinde bırakmıştııı :)) nee komiktii yaa inince bide gülmüştü bizzeee :1::1:

Meğersem sevgililer hep yukarda bırakılırmışş rahat öpsünler birbirlerini diyee , duyunca utanmıştım amma şimdik geçtii hiihih :52::52::52::52::52::52:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X