her an sinirimden aglayabilirim.

Kişi kendinden. Bilir işi...
Sen üzülme eşnide bu konuda üzme
Kaynının kendi içinde bi artiystlilk varmıs ögrenmiş oldun sende.. Sölersin kardeşine cıkarsın arkadaslıktan madem... Mazalşah eltine asılır falan...

İnsanlar bugun ne yapsam neye takilsmda etrafimi gersem kendimde gerilsem diye dusinup duruyor heralde.
Esine ciddi ciddi anlatmasaydin arkadasim aranizi boyle sacma bi olaydan dolayi bozmaya gerek yoktu bence. Ha sen oylesine soyledin esinde buyuttuyse esinde de var bi ariza.
Ayrilacaklar derken ciddi misiniz ???

İnsanlar bugun ne yapsam neye takilsmda etrafimi gersem kendimde gerilsem diye dusinup duruyor heralde.
Esine ciddi ciddi anlatmasaydin arkadasim aranizi boyle sacma bi olaydan dolayi bozmaya gerek yoktu bence. Ha sen oylesine soyledin esinde buyuttuyse esinde de var bi ariza.
Ayrilacaklar derken ciddi misiniz ???
Dengesızler vallahı canım belki kız sebeb aryrdu ...oda kıskanclık kavgası cıkardı kızı bunaldır kızda basar tekmeyı buda benı suclarlar..

Kişi kendinden. Bilir işi...
Sen üzülme eşnide bu konuda üzme
Kaynının kendi içinde bi artiystlilk varmıs ögrenmiş oldun sende.. Sölersin kardeşine cıkarsın arkadaslıktan madem... Mazalşah eltine asılır falan...
Heeee vallahi tecavuz edeck sımdı tovbe tovbe...

Kısa kesecem cok sınırlıyım .sımdı bırılerıne agız burun dalasım var.
benım 15 yasında kardesım var ve kuzenlerımle fotolarını koymuslar kım karızmatık fılan oy vercklr.
abım soyledı.bende doldurulmus facemı actım .ve kardesımın fazla bır arkadsı yok.onlar kadar,ve kardesım sadece bır kac oyu vardı.
uzulmesın dıye bnde arkadslarıma oy vermelerını ıstıyordum.ve eltıme soyledım oda kardesıme arkadaslık ıstegı yollamıs kabul etmıs kardesım.fotosuna oy verebılmesı ıcn neyseee.
bu ardn bır kac dakka gectı.kaynım arıyor sen mı? soylemıssın kardesınle arkds olmasını bn sasırdım ne dycgmı bılemedım.evet dedım anlattım ıste dedı bna nıye soyluyorsun.,,ıste vs gıbı konusmalar kardesıne soyle arkdslıktan cıkarsın dedı.
kızlar cok sınırlıyım kardesım daha kucuk bu ne yaa ınnmıyorum ne gıbı art nıyet olabılır..
Esım calısıyor sımdı arıyıp soylmk ıstyrm sımdı cok zoruma gıtti..

canım kaynın eşini öyle çok kıskanıyorsa söyle fanusta saklasın allah allah yaaa ne günlere kaldık bunlara değmez sinirini bozmaya eşine anlat saçma sapan konuştu uyar de halletsin bi daha böyle saçmalıklarla da rahatsız etmesin seni hiç yüz göz olma

canım kaynın eşini öyle çok kıskanıyorsa söyle fanusta saklasın allah allah yaaa ne günlere kaldık bunlara değmez sinirini bozmaya eşine anlat saçma sapan konuştu uyar de halletsin bi daha böyle saçmalıklarla da rahatsız etmesin seni hiç yüz göz olma
Nasıl olmayayım canım esımın aılesı esım ailesine duskun .

Sakin başkalarının hareketlerini kafaya takma. He he de geç. Sallamaz ol ya. Ciddiyim. Bizim oranın insanları türkiyede en fazla yaşam oranına sahiptir ve genel olarak kimse kimseyi takmaz. Omrunden kisaltiyorsun resmen, boşver. Sen sallamaz oldukça onlar sinir olur, bakakalirlar. Sana laf etmeye de korkarlar. Eşine de gülerek anlat Amaan de geç. Hayat felsefen bu olsun. Ben çok rahat ediyorum valla.

Sakin başkalarının hareketlerini kafaya takma. He he de geç. Sallamaz ol ya. Ciddiyim. Bizim oranın insanları türkiyede en fazla yaşam oranına sahiptir ve genel olarak kimse kimseyi takmaz. Omrunden kisaltiyorsun resmen, boşver. Sen sallamaz oldukça onlar sinir olur, bakakalirlar. Sana laf etmeye de korkarlar. Eşine de gülerek anlat Amaan de geç. Hayat felsefen bu olsun. Ben çok rahat ediyorum valla.
Denıyecem guzelmiş valla =))

Denıyecem guzelmiş valla =))
Cidden öyle meslekte de kullanıyorum. Millet hayret ediyor bana. Milletin lafı seni ne diye üzüyor, anan değil baban değil. Senin yerinde olsam ay bi tuhafsin valla, silersin sil napayim şimdi derdim üstüne de gulerdim, isim var şimdi kapatıyorum derdim , sinir olduguyla kalırdı hahahahaha :KK53:

Back
X