Ayrılmak istediğini söyledi:(

Ya yok istmıyorum telde yazıklar olsun dedım ya face sıfresını degstırmıs sımdııııııı

Aptal bılmıyor msn sıfresını bıldıgımı ...Onla yarın bı konuşayım gorcek oo..Bana sımdı mesaj atıyor..sıkıntın ne senın soylemıcen mı ..
yarn konusurz suan hıc ıı hıstemıyrm dedım tamam ağlama derdın her neyse bılmıyorum ama hıc bısey ıcın ağlama dedı ...

Kızın facesınden yada telınden sen ne yapmaya çalışıyorsun ıbrahm benm sevgılım numaranı ne hakla verıyorsun dıyımmı kızlar ?

Buluştuk barıştık açıkladı cogu seyı de ama ama...Eve dönmustuk..Aksama doğru...Bana mesaj attı sana ıtıraf etmem gerekn bırsey var dedi..bende sordum ne olduğunu..Hanı anlatmıştım ya ılk baslarda ben bundan ayrılıcaktım bı olay yüzünden kız arkadasını hıcbı kızlada konuşmasını ıstemedım sıldırmıstim..Oda kabul etmıstı..Ama onla konustugnu ıtıraf ettı ılkokuldan lıseden berı arkadsı dostuydu.Bana haklı degılım yapmamalıydım dedı ama ben arkadaşlığım bozulmasını ıstemıyordum dedı değer verdgım tanıdığım bır ınsandı dedı..Kıza demıs hatta olanları kızda benı haklı bullmus..Yanı bana soylememesının nedenı o zaman ben sınava hazırlanıyordum..Etkılenmemı ıstememış..Ayrılırsak benım üzülmemi istememiş sınavıma yansımasından korkmuş.Ben needen sımdı dıyorsun sınav biteli 1.5 ay oldu oda araya bayram fln gırdı ozmn soyleyemedım ..Eger bunlar olmasaydı soylerdım kesın dedı ..Ben duyunca bı afalladımm..Ben karışmıyorum artıkk sıkıldım cunku ama bu bende cok derın yaralar bıraktı gıbı sankı sıkıldım artık tukenmısım gıbı hıssedıyorum suan...Bılmıyorum akısına bırakıyorm ..Kızlar sızın bır tavsıyenız varsa soyleyın lütfen....

Ben kıızı neden sılmesını ıstemıstım kızın davranışları hoşuma gıtmedı bıraz ..Yoksa ılk baslarda ızın verıyordum konuşmasına sonuçta kaç yıllık arkadaşıydı..

ya ben en baştaki paylaşımıını ve son mesajını okudum ben de seninkine benzer şeyler yaşamıştım çok şımartmıştım hep özür diler yalvarırdım beni dinlemezdi kafasına göre takılırdı işte sonra ben bir gün bi ayrıldım bana 3 yıl sonrasında bile hala yalvarıyor şimdi ilişkiniz yıpranmış o şımarmış sıkıldığnı falan düşünüyordur belki hatta belki ilerde ayrılabilir bile ama eğer sen o seni hala sevdiğinde bi hatasında ayrılır biraz süründürürsen işte o zaman değerini anlar ama sen de biraz acı çekmiş olacaksın ve risk almış olacaksın ama eğer bunları yapmazsan ben sizde mutlu bi son göremiyorum üzgünüm :(yani onu sevdiğimi bildiği için dönerim sanmıştı ayrıldığımda takmamıştı bile çünkü vazgeçemeyeceğimi biliyordu ama sakın buna izin verme

ya ben en baştaki paylaşımıını ve son mesajını okudum ben de seninkine benzer şeyler yaşamıştım çok şımartmıştım hep özür diler yalvarırdım beni dinlemezdi kafasına göre takılırdı işte sonra ben bir gün bi ayrıldım bana 3 yıl sonrasında bile hala yalvarıyor şimdi ilişkiniz yıpranmış o şımarmış sıkıldığnı falan düşünüyordur belki hatta belki ilerde ayrılabilir bile ama eğer sen o seni hala sevdiğinde bi hatasında ayrılır biraz süründürürsen işte o zaman değerini anlar ama sen de biraz acı çekmiş olacaksın ve risk almış olacaksın ama eğer bunları yapmazsan ben sizde mutlu bi son göremiyorum üzgünüm :(yani onu sevdiğimi bildiği için dönerim sanmıştı ayrıldığımda takmamıştı bile çünkü vazgeçemeyeceğimi biliyordu ama sakın buna izin verme

Teşekkür ederim cnm yorumun ıcın ..Ben gerçekten hata yaptım ona cok değer verdım oda bılıyor..Ben zaten yakında patlarmıyım bılmıyorum..Bence bu olayda da ayrılmayacaktı bana bazı seylerı kabul ettirmek ıcın yaptığını düşünüyorum.Çünkü gerçekten soğuyan ayrılmak ısteyen ınsan ayrılırdı bılıyorum...Ama artık ezdırmem kendımı cunku sunu anladım ınsan kendıne değer vermeyip gıdıp başkasına verdıgı zaman o zaman bır hiç oluyorsun.Hiç kimse için deymez...Bende oluruna bıraktım..Bakalım hayırlısı..

Back
X