- 23 Mart 2022
- 18.441
- 74.423
- 548
- 42
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn Ağzına yüreğine sağlık canım Kasım için 2.cüz senindir listeye yazdımCanım ben okudum 21. Cüz’ü Allah kabul etsin inşallahKasım için cüz alabilir miyim?
Aminnn ağzına yüreğine sağlık Kasım için 3. cüz senindir listeye yazdım canım1. Ve 2. Cüzleri okudum Allah kabul etsin. AminKasım ayı hatmi için tek cüz alabilir miyim
seyahatte olucaz 2 cüz belki okuyamam riske atmayayım
![]()
penyez83
Aminn ağzına yüreğine sağlık ablacım Kasım hatmi 19. 20. ve 21.cüz senindir listeye yazdımpenyez83 Ekim ayı hatmi için 16.17.18. Cüzleri okudum allah kabul etsin.
Ekim Hatim Listesi
29 Ekim Çarşamba son okuma süresidir. lütfen bildirimleri son güne bırakmayalım
Tilavet secdelerini yapmayı unutmayalım
1-esoss88
2-esoss88
3- G gezginada
3- G gezginada annesi
4- S selin18
5- S selin18
6-penyez83
7-Breave Heart
8-Breave Heart
9-Breave Heart
10-burcusami
11-burcusami
12- K Kardelen1981
13-deynepnaz
14-deynepnaz
15-deynepnaz
16- C Cittaslow
17- C Cittaslow
18- C Cittaslow
19-HepmigencizHepmiguzel
20-HALLEYS
21-Cuel
22-burcusami
23-Zeyna03
24- H Hazellll
25-reynax
26-Bonus
27-agustos72
28-agustos72
29-ogretmenhanim
30-Aktif Lora
Aminnn ağzına yüreğine sağlık Kasım hatimi 15.cüz senindir listeye yazdım canımpenyez83 canım 19. cüzü okudum ,Rabbim kabul etsin inşallah, tilavet secdelerini de yaptım.
Aminnn ağzına yüreğine sağlık Kasım hatimi için 26.cüz senindir listeye yazdım canım25. Cüzü okudum . Allah kabul etsin
Aminnn ağzına yüreğine sağlık burcumm tamamdır çocukları da senide öptümpenyez83 cüzlerimi okudum son cüzün 2 3 sayfası kaldı çocuklar durmadı yarın okucam okudu sayabilirsin
Allahım kabul etsin
Teşekkür ederizAminnn ağzına yüreğine sağlık burcumm tamamdır çocukları da senide öptüm
Kasım hatimi için 25. 27. ve 28. cüzler senindir listeye yazdım canım![]()
Sağlıcakla doğsun az biraz büyüsün, gelirsin canım en kısa zamanda inşaAllahTeşekkür ederizson 5 cüzüm Allah’ın izniyle bitiyor
bakalım ne zaman gelebilirim bidaha buralara..
Canım perşembe öğlen veya ikindiye kadar tamamlayalım inşaAllah
Tamam çarşamba bitmiş olur annem ameliyat oldu ona koşuşturduk hamile de olunca vaktim olmadıCanım perşembe öğlen veya ikindiye kadar tamamlayalım inşaAllah