• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

her ay 100 tl su faturası!

michie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
2.825
3.482
108
34
bursanın bir ilçesindeyiz. aylık 20 birim su kullanımı görülüyor. son endeksten ilk endeks çıkınca saate baktırmaya gelecekler.iki aydır aynısı oldu. ama önce sorayım size. faturalarınızdaki son endeksten ilkini çıkarınca kaç çıkıyor bana söyleyebilr misiniz? merak ediyorum bizde 20 birim çıkıyor bu normal mi? 20yi geçince farklı fiyattan hesaplanıyormus ondan da çok çıkıyor.

benim ayda 9 tl geliyor
3 ton su kullanıyormuşuz

arkadaşın dediği gibi sifonda sorun olabilir.

Akıtan bir yer vardır belki, belki de yanlış hesaplama da yapıyor olabilirler, bize her zamankinin dört katı fatura gelmişti bir kere, itiraz ettik, meğer yanlışlık yapmışlar.

iş yeri olarak geçen yerlerin faturası fazla olurmuş. iskanı falan varmı

İstanbuldayız geçen ay 22 bu ay 27 tl su geldi ki her gün duş alırız eşim 40 dk yıkanır abartmıyorum :D 2 günde bir bulaşık makinesi çalışır haftada 2 ya da 3 kez çamaşır makinesi. Sizinki çok fazla annemlerin evde 5 kişi 50 60 gelirdi ki İstanbul'da suyun gider vergisi de alınıyor

benim ayda 9 tl geliyor
3 ton su kullanıyormuşuz

arkadaşın dediği gibi sifonda sorun olabilir.
Zeytinagacı, sen başka bir konuda daha su faturanın az olduğunu belirtmiştin, arkadaşlar şook şaşırmıştı yine. Bak nazarımız deyecek 3 e katlanacak o fatura en az, söyleyip durma :KK48:

bursanın bir ilçesindeyiz. aylık 20 birim su kullanımı görülüyor. son endeksten ilk endeks çıkınca saate baktırmaya gelecekler.iki aydır aynısı oldu. ama önce sorayım size. faturalarınızdaki son endeksten ilkini çıkarınca kaç çıkıyor bana söyleyebilr misiniz? merak ediyorum bizde 20 birim çıkıyor bu normal mi? 20yi geçince farklı fiyattan hesaplanıyormus ondan da çok çıkıyor.
Günısınız var mı?Eğer varsa çatıya çıkıp akıtıyormu diye kontrol etmenizi tavsiye ederim,belki o akıtıyordur,çünkü bizim başımıza gelmişti her ay 7 ila 15 tl arası öderken 100 kusur gelmişti.

Bize 40-45 arasi geliyor.Bebegim ve ilkokula giden oglum oldugu icin neredeyse 2 gunde bir camasir makinesi calisiyor.Ayrica hergun bulasik makinesi doluyor.Sudan kisamiyorum her isim suyla yine iyi geliyor o zaman

20 birim 20 m3 su anlamina geliyor, ben suyu cok kullanirim gerci 2 kisiyiz evde ama 4 kisiye bedelim 10-13 m3 arasi su kullaniyorum her ay, siz nasil su kullaniyorsunuz daha evvel kac lira gelirdi faturalariniz? Birde 20yi gecince degil aslinda yeni bir uygulama baslattilar gecen ocak ayinda, kullanim arttikca yani ne kadar cok m3 su kullanirsabiz birim fiyatini o kadar yuksekten tutuyorlar. Aylik diyelim 5m3 su birim fiyati 5 liradan vergisi falan haric 25 tl. 10 m3 kullaniyosun diyelim 6 liraya cikariyo birim fiyatini 60 lira yaziyorlar. Evdeki butun giderleri kacak varmi yokmu kontrol edin derim.

İstanbul'dayım aylık 130 tl den aşağı su faturası gelmiyor. Geçen ay 140 tl. ödedim. 4 kişilik aileyiz. Her gün bulaşık makinası, gün aşırı çamaşır makinası çalışıyor ve her gün 4 kişi duş alnıyor. Ayrıca sifon kaçırıyor biraz eşim bir yıldır tamir edecek güya, tamirci de çağırmıyor. Valla ben bıktım, oluruna bıraktım napıyım.

Back
X