HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Diyorsun bizim bizdiga yer begendiremiyoruz :)) Hayatim belki cocugun sansi Libya`dadir gotur kozalagida giderken ..

O burda, şirkette kalmalı bu sefer kuzum...
Fuara gidiyorum, 1 fuar için 2miz fazlayız, asistanımla gidiyom bu sefer.
Gelecek benim sıpalar da, bakalım ne zaman gelecek...

ben geldim çoğunuz zaten öğrendiniz ama bende sölüyüm iki tanecik daha prenses geliyor topiğe:)))

yelizcan sende cuteheart gibi en başından beri kız demiştin diğer topikte cevap yazdın ama ben sana burdan cevap yazayım bende senin hakkında tahminde bulunuyorum 3 vakte kalmadan senin minik bizimkilere yetişcek:))
buarada doktor 18-20şubat gibi sezeryana alırız dedi ve kanım çok düşük çüktı yaa( telde sordum kan hapı içiyosun nasılsa dedi ama ben yinede korkuyorum normal alt değer12'ymiş benimki 10çıkmış pufff yaa sanırım pekmez küpünün içne gircem ben :))

belgin canım sen bişeyler atlatmışsın geömiş olsun aman dinlen ne kadar dururlarsa okadar iyi anne karnındaki 1gün bile onlar için çok önemliymiş
hepiniz duamdasınız kızlar hamilelere kolay sağlıklı sıhhatli doğum hamileliği anneliği en güzel şekilde hakeden anne adayı dünya güzeli arkadaşlarımada en tez zmanda çifter çifter prensesler prensler nasip etsin inş

valla yorucu ama zevkli işin var hatun kıymetini bil :) vee 7 kilo senin için ne ki demi :)))

bak sende böyle ii dünür kestirme hemen gözüne eğer oğlun olursa hülyanın kızlardan biri hiç fena fikir degil :)

Nereleri denedik, Maldivler kaldı 1

ovv maldivlrrde ayrı fantezi olur ama denemeye deger :))

demekki içime doğdu kızının suyunun azaldığını Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin canım
son gittiğim doktor 5 cm su sınır demişti benim suyum 11 cm idi sana bilgi verdi mi ne kadar olduğunu canım
evet Konya'da bütün kızlar toplandık yaparız oğlumda kıskanır :))

ooo kimleri görüyorum buralarda hoşgeldin tatlım

Hülüüüüüüüüüü 3 vakti açar mısın biraaaaz...

valla yorucu ama zevkli işin var hatun kıymetini bil :) vee 7 kilo senin için ne ki demi :))

İşimi çok seviyom kuşum, yoksa inan yapılmaz, zor, çok emek istiyo ama değiyo...
7 kilo için kendimi 2 ay korumaya aldım cnm, eskisi kadar çok dikkat etmiyorum kaçamaklarım çoğaldı son 2 aydır. Elbet 1 ara o 7yide veririz yaaa, sağlıcakla, huzurla, ağzımızın tadı bozulmasında...

burcu

ayy sorma cnm yaa bide burda da bugun havada bozdu... bakalim nasil olcak... acikmi kapali mi salon bilmiyorum da suan...
ama yrn aksam kapanisi yapiyorum...son olarak kurtlarimi dokuyorum... bidaha da yok ...

ozlem

vallahi dogru soyluyorsun.. hemen secmek lazim bir kiz... tabii bnm once dogurup cinsiyeti ogrenmem lazim dimi

hulya

tatlim kizlarin hayirli olsun valla... ne guzel birlikte hem arkadas hem kardes gibi buyucekler kismetse....
bakma 2 kiz kardes olmak baska ilerde herseylerini paylascaklar... bir kiz bir erkek kardeste oyle olmuyor maalesef... erkek kizi koruyup kolluyor ama belirli yasa gelince biraz kopukluk oluyor aralarinda bi daha... her derdini her mutlulugunu paylasamiyorsun.. boylesi bambaska....
bu arada anneannenn en cok sevinmistir bu ise heralde... yanlis hatirlamiyorsan en cok kiz isteyen oydu...

yooo ben kızlarımı kimselere vermem eve kapatcam mazallah gönülleri birine kayar bende kıyaamm evlendiririm diye kzı olduğunu duyduğumdan beri içim sızlıyo nasıl evlendircem diye ben turşu kurcam onlardan birlikte yaşlanıp gitcez:)))) ayy allahım dua vaktine felan gelir allahım hepimizn evladına hayırlı yazılar yazsın inşş

Hülüüüüüüüüüü 3 vakti açar mısın biraaaaz...

açıyoruuummmm ennn geç 3ay 2013ü hamile bitircen sen innnnnşşş:)) buarada ateşine arada bakmıştım ayy nasıl heyecanladım ama sonra üsüldüümm( bi snein bide merhabahayatın ateşlerinizin sonunu heyecanla beklemiştim inş rabbim ikinizede ve tüm isteyenlerede bu ay patır patır bebecikler naisp eder

aynen öyle valla iki kız çok iyi olur inş iyi anlaşırlar uyumlu çocuklar olurlar brbirlerinin hem arkadaşı hem dostu kem kardeşi olurlar allahım ayırmasın inş ananem sorma nasıl sevindi duyar duymaz ohhh annen doğuramadı iki tane kızı sen doğur ohh ohh allaha bin şükür gelince alnından bi öpcem dedi:))) sanki benim elimde olan bişey rabbimin yazısı hem bellimi olur son dakika golü olur bidahaki sefere erkek olduğunu öğreniveririz:)) annem battaniye işlemiş hatta ikinciye başlamış :))))) bugünd ealışverişe çıkmış çılgın kadın yaaa naısl mutlu oldular iki kız diye

Amin canım amin ağız tadı önemli :)
aynen arada dünya nimetleri de tatmak lazım azıcık mola ii gelir şimdi sana

Anacıgın tutabilmiş mi seni elinde turşunu kuramamış baksana :)) sen nasıl kurucan..
Rabbim önce sağlıkla aldırsın kucaklarımıza sonrasındada hayırlı yaşamlar nasıp etsin canım benim

Anacıgın tutabilmiş mi seni elinde turşunu kuramamış baksana :)) sen nasıl kurucan..
Rabbim önce sağlıkla aldırsın kucaklarımıza sonrasındada hayırlı yaşamlar nasıp etsin canım benim

ayy sorma valla hemde tek kız üstelik hem kardeşi hem arkadaşı hem komşusu hemde kızı olan tek kızını gönderdi anacığım nerelere sonrada tam geldi dizimin dibine derken hoop elin oğluna verdi anacığımı düşündükçe ben delircek gibi oluyorum beni taa kıbrıslara gönderdi kadıncağız bide tam ailede sorunlar olduğu dönem nefes alamıyodum camdan balkondan içeri giremiyodum içime biraz nefes gitsin diye uğraşıyodum kız daha zor oluyo diyo şimdi kardeşim gitti ya üniversiteye ben ozmandan başladım anne sen nekadar iyi dayanmışsın ben çocuklarımı felan gönderemem otursunar okurlarsa burda okumazlarsa yok hiçbiyer demeye allahım yaa kolaylık versin evlat acısı göstermesin kimseye
hastanede ben beklerken kadının biri geldi ex şüphesiyle doktor baktı malesef yapcak bişey kalmammış artık erimeye salgı üretmeye başlamış dedi benim gözler mözler doldu kadının bildiğin bığazı düğümlendi ama ne desin rabbim diğer iki çocuğuma uzun ömür versin demekle yetindi allahım sabır dayanma gücü versin inş

burcucum tesbih sırası sende ama sen ve diğer kızlarda kabul ederse bu seferki tesbihi feride(merhabahayat) için okuyalımmı

Canım Kazen'e mesaj atar mısın başlığı değiştirsin "ANNELİĞİ EN GÜZEL ŞEKİLDE HAKEDENLER" yapsın. Böylelikle topik onlara kalmış olur..

Bir de hamile kızlar bizlere biraz tüyo versinler. Malum hamileliği haketmeyen hamile kalamıyor ya, bir senedir de atmadığımız takla kalmadı.. Biz "Allah'ın takdiri " diyorduk.. Meğer haketmediğimiz içinmiş.. Ne yapmamız gerekiyor kızlar? Birisi açıklayabilir mi bunu?
Hayır birileri Allah'tan daha iyi biliyor da kimin hakedip kimin haketmediğini..Laf sokmaya çalışıyor..
Ben bütün kadınların anneliği hakettiğini düşünüyordum.. Şimdi bir kez daha düşünmeliyim..
İnsanlar karnındaki bebeklerini kaybedince haketmemiş mi oluyor acaba?
"Böbürlenme Padişahım senden büyük ALLAH var.." demişler...
Neyseee.....

sana pesss diyorum ve cevap vermeye tenezzül bile etmiyorum kişi karşısındakini kendinden bilirmiş benimde burdaki herkesinde ne olduğunu içinden neler geçirerek bişeyler yazdığını kimin ne demeye çalıştığını herkes çok iyi biliyo o yüzden sana cevap veripte konuyu uzatıp urdaki herkesinde canını sıkmaya hiiiç ama hiiiiç gerek yok Allah herkesin içini biliyo benim tek duam var rabbim herkesi kendisi gibi insanlarla karşılaştırsın herkesin gönlüne göre versin

Valla senin neyi kastedip de o talihsiz cümleyi kurduğunu bilecek kadar zekiyim merak etme.. Laf oyunlarıyla birilerinin canını sıkma bence. Senin gönlünü "ANNELIĞI HAKEDEN HERKESE DUA EDIYORUM" cumlenden yeterince anladım kafanı yorma.. Bence de gönlüne göre versin.. Zaten verir de.. Zaten sen yeterince can sıktın kafanı yorma..

Bu ne simdi yine, kizlar ayip yaa koca koca insanlariz .. Ne bu boyle arada gelip fitneyi sokup kaciyorsunuz, kimse burda oyle birsey demedi .. onu ne nerde gecti bilmiyorum ama yazdigin cumleye istinaden hamileligi haketmeyen cok kadin ne yazikki biride mesela burda bizim kiracimiz, sigara alkol ne ararsan var aman napiyim dogcaksa dogar bakariz bir caresine diyor , sence hakediyormu boyle kadinlar anneligi ..

Lutfen sacmalamayin daha fazla topigide boyle seylerle huzursuzluk getirmeyin. Burda hamile olanda var olmayanda ins hepside hamile kalicak.. Biz hamile kaldik diye basimiz gogede ermedi dogum yapincada ermicek hersey hamile kalmakla bitse keske .. O bebekleri korumak icin bizde ne sinavlardan geciyoruz , olanlari Allah korusun olmayanlarada versin diye hep dua ediyoruz temennilerimizi eksik etmiyoruz..

Yeter valla derdi neyse soyle boyle arada laf soktum diyip kacma genel olarakta kimsenin hakkinda konusma rica ederim, yada olan ne aciklayin ne alip veremediginiz var , yada gelin dogru duzgun sohbetinizi edin ..

Birincisi, kimin anneliği hakedip etmediğine kimse karar veremez Allah'tan başka bu bir..
Ben laf sokup kacmiyorum.. Sen savundugun kişinin yazdığı cümleyi bir oku, ondan sonra de "kimse öyle birşey demedi" diye savun..
O cümleden kaç kişinin canı sıkıldı haberin var mı? Sen nasıl avukatlık yapıyorsun şuanda, ben de onların avukatlığını yapıyorum.. Rahatsız mı oldun? Olduysan da yapacak birseyim yok.. Gerçekleri gizleyecek değilim. Bu zamana kadar Allah isteyen herkese nasip etsin diyenler şimdi ne oldu da HAKETMEK sözcüğünü oraya ekledi? Biz haketmiyor muyuz da olmuyor??
Ben topigin en başından beri giriyorum. Hepiniz için burda dua ettik. Hastaneye gidince sanki kendimiz haber alacak gibi heyecanlandik, sevindik.. Ne oldu da böyle oldu? Artık yazdiklarimiz havada kaldı, sorunlarımız bazılarının yediği içtiği kustugu şeylerden daha önemsiz görüldü.. Ve bu hale geldi topik. Şu son cümle de artık gerçekten haddini aştı.. Bizim içimiz fesat falan değil.. Sadece insanların laf oyunları oynadığının farkındayız.. BIZ diyorum çünkü benim gibi düşünen fakat yazmaya tenezzül bile etmeyenler de var..
Son olarak, ben genel konusmuyordum şu mesajima kadar. Direkt kişiye özel yazmıştım..
Şimdi buyrun istediğiniz gibi at koşturabilirsiniz.. Yada keşke birkaç arkadaşın yaptığı gibi kendi ayinizin topigine gitseniz de, bebekleriniz hakkında anlattiklariniz insanları daha fazla uzmese..

Ooo kiz hosgeldinnn..

susisesi

bak canim demekki herkes birbirine samimiyetsiz davranmis..hulya hamile kalinca hic sevinmemissin...bu sozletde hos degil. objektif bi insanimdir...ama hulya nin boyle derken sizleri kastetmedigine yuzde 1500 eminim...sizin gibi bebek hasreti cekenler cocuklari olunca eminimim cok iyi anne olacaklar ama emin ol pislik icinde yasayip birgunluk brbegi cope atanda var... cocuguna siddet gosterip izmarit sondurenlerde. eminimki kastettigi knlardi... burda sen inaniyor musun sizlere boyle bir laf sarfedilecdgine.... ben inanmiyorum. cimcimeyi hayati merveyii hepsini sevdik takvimimizi olustururken af dileyerek olusturduk...ama srn boyle dusunuyor mussun. gercelten cok kirici geldi. ozellikle ilk bastaki saldirici sozlerin hrpimizi rencide etti...biz hic bi zaman kendi derdimize dusmedik yazin kimse girmeyince mecbur hamilelik konusuldu. demekki dr kont. den gelip iyi seyleri paylasinca sevindiyoruz diyodun hepsi yalanmis...

Valla diyecek bisey yok. Pess

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…