- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #31.201
Nereleri denedik, Maldivler kaldı 1
Diyorsun bizim bizdiga yer begendiremiyoruz :)) Hayatim belki cocugun sansi Libya`dadir gotur kozalagida giderken ..
İiyim kuzum naapiym, yarın Libya'ya uçuyom. 1 hafta yokum. Gelince çalışmalara son gaz devam. Yaw benim yaşantımda 1 hatunun tabi bebeği olmaz. Adamla 1 araya zor geliyoz aya yılda 1 kezKilo almadım daha şükür, korumadayım yakında yine sıkarım bi 7 kilocuk kaldı...
gunaydin demim artik oglen oldu ....
herkese Tunaydin ......
hyeni
cnm hayirli olsun... Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin....
snn
hadi bakalim yat dinlen keyif yap bolbol.... artik ztn havalarda tam evde zaman gecirme havasi...:126:
gelmez annesi artik oglusun onceden... yaramazlik yapti gecti artik uslu uslu beklicek zamanini...
ozlem
cnm valla senin gibi kaynanaya can kurban..simdiden gelinini dusunuyorsun... azzcik nazli cikmis ama olcak o kadar...
esra
ohh ne guzel hemen alismasi okula... valla sansli annelerdensin nazar degmesin ....
teyzemin bir komsusu vardi... kizi hersabah kiyameti kopartirdi... berbat bir durum...
Nereleri denedik, Maldivler kaldı 1
Kizlar kizlar giremedim dun nasilsiniz bakalim ..
Belgin hayatim nasilsin evdesin galiba artik cok sukur aman dinlenmene bak ..
Esracim masallah caganimiza sevmis okulunu , zaten sizi yaninda istememesinden belliydi buyudum artik annecim diyor..
Suzis yine dugundesin dimi kiz hafta ohh valla baharda da acilis dugunlerinde dogurmayasin, bitir dugunleri gez kisa girene kadar :)) Aman dikkatte et kendine ne kadar yakinda arabaylada olsa yol kalabalik anlamazsin valla yoruldugunu ..
Ozlemcim sagol canim eksik olmayin bu hafta kozalak evde butun ev duzenimi bozdu bir gitsin bende baslicam hemen okumaya ..
Hayatim icine dogdu herhalde valla dun doktordaydim suyum azalmis haftaya randevu aldim dogum yapicam hastaneye CTG diye biseye bakcaklarmis .. Sende bu zor gunlerde demissin ver kizi bana ben tasirim diye :)) Allah razi olsun dunurumden valla hic yanliz birakmiyor ..
Kiz Hulyanin ikizlerde iki prensesmiz biz Konya ya gidince artik baslariz kiz muhabbetine nasilsa kozalaklardan hayir yok damatta basimizda bir erkek olur ins :))
ben geldim çoğunuz zaten öğrendiniz ama bende sölüyüm iki tanecik daha prenses geliyor topiğe:)))
yelizcan sende cuteheart gibi en başından beri kız demiştin diğer topikte cevap yazdın ama ben sana burdan cevap yazayım bende senin hakkında tahminde bulunuyorum 3 vakte kalmadan senin minik bizimkilere yetişcek:))
buarada doktor 18-20şubat gibi sezeryana alırız dedi ve kanım çok düşük çüktı yaa( telde sordum kan hapı içiyosun nasılsa dedi ama ben yinede korkuyorum normal alt değer12'ymiş benimki 10çıkmış pufff yaa sanırım pekmez küpünün içne gircem ben :))
belgin canım sen bişeyler atlatmışsın geömiş olsun aman dinlen ne kadar dururlarsa okadar iyi anne karnındaki 1gün bile onlar için çok önemliymiş
hepiniz duamdasınız kızlar hamilelere kolay sağlıklı sıhhatli doğum hamileliği anneliği en güzel şekilde hakeden anne adayı dünya güzeli arkadaşlarımada en tez zmanda çifter çifter prensesler prensler nasip etsin inş
ben geldim çoğunuz zaten öğrendiniz ama bende sölüyüm iki tanecik daha prenses geliyor topiğe:)))
yelizcan sende cuteheart gibi en başından beri kız demiştin diğer topikte cevap yazdın ama ben sana burdan cevap yazayım bende senin hakkında tahminde bulunuyorum 3 vakte kalmadan senin minik bizimkilere yetişcek:))
buarada doktor 18-20şubat gibi sezeryana alırız dedi ve kanım çok düşük çüktı yaa( telde sordum kan hapı içiyosun nasılsa dedi ama ben yinede korkuyorum normal alt değer12'ymiş benimki 10çıkmış pufff yaa sanırım pekmez küpünün içne gircem ben :))
belgin canım sen bişeyler atlatmışsın geömiş olsun aman dinlen ne kadar dururlarsa okadar iyi anne karnındaki 1gün bile onlar için çok önemliymiş
hepiniz duamdasınız kızlar hamilelere kolay sağlıklı sıhhatli doğum hamileliği anneliği en güzel şekilde hakeden anne adayı dünya güzeli arkadaşlarımada en tez zmanda çifter çifter prensesler prensler nasip etsin inş
valla yorucu ama zevkli işin var hatun kıymetini bil :) vee 7 kilo senin için ne ki demi :))
valla yorucu ama zevkli işin var hatun kıymetini bil :) vee 7 kilo senin için ne ki demi :)))
bak sende böyle ii dünür kestirme hemen gözüne eğer oğlun olursa hülyanın kızlardan biri hiç fena fikir degil :)
ovv maldivlrrde ayrı fantezi olur ama denemeye deger :))
demekki içime doğdu kızının suyunun azaldığını Rabbim sağlıkla almayı nasip etsin canım
son gittiğim doktor 5 cm su sınır demişti benim suyum 11 cm idi sana bilgi verdi mi ne kadar olduğunu canım
evet Konya'da bütün kızlar toplandık yaparız oğlumda kıskanır :))
ooo kimleri görüyorum buralarda hoşgeldin tatlım
Hülüüüüüüüüüü 3 vakti açar mısın biraaaaz...
burcu
ayy sorma cnm yaa bide burda da bugun havada bozdu... bakalim nasil olcak... acikmi kapali mi salon bilmiyorum da suan...
ama yrn aksam kapanisi yapiyorum...son olarak kurtlarimi dokuyorum... bidaha da yok ...
ozlem
vallahi dogru soyluyorsun.. hemen secmek lazim bir kiz... tabii bnm once dogurup cinsiyeti ogrenmem lazim dimi
hulya
tatlim kizlarin hayirli olsun valla... ne guzel birlikte hem arkadas hem kardes gibi buyucekler kismetse....
bakma 2 kiz kardes olmak baska ilerde herseylerini paylascaklar... bir kiz bir erkek kardeste oyle olmuyor maalesef... erkek kizi koruyup kolluyor ama belirli yasa gelince biraz kopukluk oluyor aralarinda bi daha... her derdini her mutlulugunu paylasamiyorsun.. boylesi bambaska....
bu arada anneannenn en cok sevinmistir bu ise heralde... yanlis hatirlamiyorsan en cok kiz isteyen oydu...
İşimi çok seviyom kuşum, yoksa inan yapılmaz, zor, çok emek istiyo ama değiyo...
7 kilo için kendimi 2 ay korumaya aldım cnm, eskisi kadar çok dikkat etmiyorum kaçamaklarım çoğaldı son 2 aydır. Elbet 1 ara o 7yide veririz yaaa, sağlıcakla, huzurla, ağzımızın tadı bozulmasında...
yooo ben kızlarımı kimselere vermem eve kapatcam mazallah gönülleri birine kayar bende kıyaamm evlendiririm diye kzı olduğunu duyduğumdan beri içim sızlıyo nasıl evlendircem diye ben turşu kurcam onlardan birlikte yaşlanıp gitcez:)))) ayy allahım dua vaktine felan gelir allahım hepimizn evladına hayırlı yazılar yazsın inşş
açıyoruuummmm ennn geç 3ay 2013ü hamile bitircen sen innnnnşşş:)) buarada ateşine arada bakmıştım ayy nasıl heyecanladım ama sonra üsüldüümm( bi snein bide merhabahayatın ateşlerinizin sonunu heyecanla beklemiştim inş rabbim ikinizede ve tüm isteyenlerede bu ay patır patır bebecikler naisp eder
aynen öyle valla iki kız çok iyi olur inş iyi anlaşırlar uyumlu çocuklar olurlar brbirlerinin hem arkadaşı hem dostu kem kardeşi olurlar allahım ayırmasın inş ananem sorma nasıl sevindi duyar duymaz ohhh annen doğuramadı iki tane kızı sen doğur ohh ohh allaha bin şükür gelince alnından bi öpcem dedi:))) sanki benim elimde olan bişey rabbimin yazısı hem bellimi olur son dakika golü olur bidahaki sefere erkek olduğunu öğreniveririz:)) annem battaniye işlemiş hatta ikinciye başlamış :))))) bugünd ealışverişe çıkmış çılgın kadın yaaa naısl mutlu oldular iki kız diye
Anacıgın tutabilmiş mi seni elinde turşunu kuramamış baksana :)) sen nasıl kurucan..
Rabbim önce sağlıkla aldırsın kucaklarımıza sonrasındada hayırlı yaşamlar nasıp etsin canım benim
Canım Kazen'e mesaj atar mısın başlığı değiştirsin "ANNELİĞİ EN GÜZEL ŞEKİLDE HAKEDENLER" yapsın. Böylelikle topik onlara kalmış olur..
Bir de hamile kızlar bizlere biraz tüyo versinler. Malum hamileliği haketmeyen hamile kalamıyor ya, bir senedir de atmadığımız takla kalmadı.. Biz "Allah'ın takdiri " diyorduk.. Meğer haketmediğimiz içinmiş.. Ne yapmamız gerekiyor kızlar? Birisi açıklayabilir mi bunu?
Hayır birileri Allah'tan daha iyi biliyor da kimin hakedip kimin haketmediğini..Laf sokmaya çalışıyor..
Ben bütün kadınların anneliği hakettiğini düşünüyordum.. Şimdi bir kez daha düşünmeliyim..
İnsanlar karnındaki bebeklerini kaybedince haketmemiş mi oluyor acaba?
"Böbürlenme Padişahım senden büyük ALLAH var.." demişler...
Neyseee.....
sana pesss diyorum ve cevap vermeye tenezzül bile etmiyorum kişi karşısındakini kendinden bilirmiş benimde burdaki herkesinde ne olduğunu içinden neler geçirerek bişeyler yazdığını kimin ne demeye çalıştığını herkes çok iyi biliyo o yüzden sana cevap veripte konuyu uzatıp urdaki herkesinde canını sıkmaya hiiiç ama hiiiiç gerek yok Allah herkesin içini biliyo benim tek duam var rabbim herkesi kendisi gibi insanlarla karşılaştırsın herkesin gönlüne göre versin
Canım Kazen'e mesaj atar mısın başlığı değiştirsin "ANNELİĞİ EN GÜZEL ŞEKİLDE HAKEDENLER" yapsın. Böylelikle topik onlara kalmış olur..
Bir de hamile kızlar bizlere biraz tüyo versinler. Malum hamileliği haketmeyen hamile kalamıyor ya, bir senedir de atmadığımız takla kalmadı.. Biz "Allah'ın takdiri " diyorduk.. Meğer haketmediğimiz içinmiş.. Ne yapmamız gerekiyor kızlar? Birisi açıklayabilir mi bunu?
Hayır birileri Allah'tan daha iyi biliyor da kimin hakedip kimin haketmediğini..Laf sokmaya çalışıyor..
Ben bütün kadınların anneliği hakettiğini düşünüyordum.. Şimdi bir kez daha düşünmeliyim..
İnsanlar karnındaki bebeklerini kaybedince haketmemiş mi oluyor acaba?
"Böbürlenme Padişahım senden büyük ALLAH var.." demişler...
Neyseee.....
burcucum tesbih sırası sende ama sen ve diğer kızlarda kabul ederse bu seferki tesbihi feride(merhabahayat) için okuyalımmı
Bu ne simdi yine, kizlar ayip yaa koca koca insanlariz .. Ne bu boyle arada gelip fitneyi sokup kaciyorsunuz, kimse burda oyle birsey demedi .. onu ne nerde gecti bilmiyorum ama yazdigin cumleye istinaden hamileligi haketmeyen cok kadin ne yazikki biride mesela burda bizim kiracimiz, sigara alkol ne ararsan var aman napiyim dogcaksa dogar bakariz bir caresine diyor , sence hakediyormu boyle kadinlar anneligi ..
Lutfen sacmalamayin daha fazla topigide boyle seylerle huzursuzluk getirmeyin. Burda hamile olanda var olmayanda ins hepside hamile kalicak.. Biz hamile kaldik diye basimiz gogede ermedi dogum yapincada ermicek hersey hamile kalmakla bitse keske .. O bebekleri korumak icin bizde ne sinavlardan geciyoruz , olanlari Allah korusun olmayanlarada versin diye hep dua ediyoruz temennilerimizi eksik etmiyoruz..
Yeter valla derdi neyse soyle boyle arada laf soktum diyip kacma genel olarakta kimsenin hakkinda konusma rica ederim, yada olan ne aciklayin ne alip veremediginiz var , yada gelin dogru duzgun sohbetinizi edin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?