HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Haklısın canım inşallah .. Artık evdeyim ve sadece bebişime ilğileneceğim inşallah zamanın da gelir bebişim .. Sen nasılsın bebiş nasıl.. Tadilatları hafifletin mi biraz sen de yorma kendini bebişi düşün canım..

Salı günü İstanbul Üniversal Aksaray Hastanesinde kadın-doğum uzmanı Serdar Sarı'ya gittim. Çok iyi bir doktora benziyor . Ultrasonda 7 haftalık gebe olduğumu öğrendim ve bebeğimin kalp atışlarını eşimle dinledik. Allah hepimizi sağlıklı bir bebek sahibi yapsın.

Hayirli olsun ....allah kucagina almayida nasip etsin.

zaten geçen sefer günler geçti testi yaptım 2saat sonra hasta oldum

Yap testinni haydiii...sonucuda bize bildir canim. merak ederiz. evde varsa simdi yap hatta[/QUOTE]

canım bugün yapacağım çalıştığım için dün akşam eczane bulamadım nöbetçi bugün kesin yapacağım ve hala olmadım

Aaa hadi bakalim insallah hamilesindir hayirlusiyla.. is yerinin yakinjnda yokmu ecz. Bi tane alsan meraklandim :)))

Bugun cumaaa. cagan bu durumdan cok rahatsiz..:)) ikul. tatile girmesin diyor. coksevdi okulu...alisamaz kucuk diyordum. Allahtan oyle olmadi.

Oh çok şükür ii olmana sevindim canım aman ii olsun afacanlar korkutmasınlar bizleri dün akşam bizim kide biraz sancı yaptı korktum ama cok şükür geçti

gözün Aydın inş sağlıkla kucağına da alırsın hayırlı olsun

Yap testinni haydiii...sonucuda bize bildir canim. merak ederiz. evde varsa simdi yap hatta

canım bugün yapacağım çalıştığım için dün akşam eczane bulamadım nöbetçi bugün kesin yapacağım ve hala olmadım[/QUOTE]

Al al artık testi bak 4 gün oldu gecikme inş gelmez

Bugun cumaaa. cagan bu durumdan cok rahatsiz..:)) ikul. tatile girmesin diyor. coksevdi okulu...alisamaz kucuk diyordum. Allahtan oyle olmadi.

Bak sen çağana masallah valla yormadı annesini

Al al artık testi bak 4 gün oldu gecikme inş gelmez

inşallah canım gelmesin :) aslında geçen ay 17 si gibi hafif başladı 19 unda normal olarak hasta oldum ben kötü ihtimali baz alarak 19 undan 3 gün geri sayıp hesapladım yani 17 sini baz alırsam neredeyse 1 hafta oldu

Hiç belirtin var mı peki acaba dedirten

Burcuuuu rüyamda gördüm seni kız senin nst mi benim karnımdan ölçüyorlardı :) sancın çcıkmDı gelmiyor bu bebek diyoruz :)
Senin kızı ben taşıyordum gece :))

Yelizcim nasılsın ne var ne yok kaç kilo kaldı?

İiyim kuzum naapiym, yarın Libya'ya uçuyom. 1 hafta yokum. Gelince çalışmalara son gaz devam. Yaw benim yaşantımda 1 hatunun tabi bebeği olmaz. Adamla 1 araya zor geliyoz aya yılda 1 kez Kilo almadım daha şükür, korumadayım yakında yine sıkarım bi 7 kilocuk kaldı...

gunaydin demim artik oglen oldu ....
herkese Tunaydin ......

hyeni
cnm hayirli olsun... Rabbim saglikla kucagina almayida nasip etsin....

snn
hadi bakalim yat dinlen keyif yap bolbol.... artik ztn havalarda tam evde zaman gecirme havasi... :126:
gelmez annesi artik oglusun onceden... yaramazlik yapti gecti artik uslu uslu beklicek zamanini...

ozlem
cnm valla senin gibi kaynanaya can kurban.. simdiden gelinini dusunuyorsun... azzcik nazli cikmis ama olcak o kadar...

esra
ohh ne guzel hemen alismasi okula... valla sansli annelerdensin nazar degmesin ....
teyzemin bir komsusu vardi... kizi hersabah kiyameti kopartirdi... berbat bir durum...

kuzum sen adamida yaninda tasi... belki sizin bebisler yurtdisinda olduk biz demek istiyor ama firsat vermiyorsunuz...

Kizlar kizlar giremedim dun nasilsiniz bakalim ..

Belgin
hayatim nasilsin evdesin galiba artik cok sukur aman dinlenmene bak ..

Esracim masallah caganimiza sevmis okulunu , zaten sizi yaninda istememesinden belliydi buyudum artik annecim diyor..

Suzis yine dugundesin dimi kiz hafta ohh valla baharda da acilis dugunlerinde dogurmayasin, bitir dugunleri gez kisa girene kadar :)) Aman dikkatte et kendine ne kadar yakinda arabaylada olsa yol kalabalik anlamazsin valla yoruldugunu ..

Ozlemcim sagol canim eksik olmayin bu hafta kozalak evde butun ev duzenimi bozdu bir gitsin bende baslicam hemen okumaya ..
Hayatim icine dogdu herhalde valla dun doktordaydim suyum azalmis haftaya randevu aldim dogum yapicam hastaneye CTG diye biseye bakcaklarmis .. Sende bu zor gunlerde demissin ver kizi bana ben tasirim diye :)) Allah razi olsun dunurumden valla hic yanliz birakmiyor ..
Kiz Hulyanin ikizlerde iki prensesmiz biz Konya ya gidince artik baslariz kiz muhabbetine nasilsa kozalaklardan hayir yok damatta basimizda bir erkek olur ins :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…