- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #31.181
Hayatim gecmis olsun, yoruliyorsun tabi, sabah kalkip gitmek bile yoruyor insani , oturdugun yerde calissanda insan arada uzanmak istiyor artik konus is yerinle bu kadar yeter olmadi rapor fln al , dinlenmeye calis artik zamanimiz az kaldi ins hepsi vakitlice saglikla dogarlar ..
Canim cok sevindim, ins dahada guzel haberlerle gelcen bundan sonra :))
Sorma kiz oglanlar yaramazliga basladilar birbirlerinden gormeye dursunlar, anneciklerini kosturuyorlar peslerinden..
Suzicim valla benim kizda ayni gostermedi kac kere , yok bacak bacak ustunemi atmadi bagdasmi kurmadi, kicini dondu eliyle yuzunu gozunu kapadi , seninkide kizmi acaba icine ne doguyor ?
Kizlar bu arada Hulyanin bebeklerden biri kizmis ikinciyi gorememisler :)))
Salı günü İstanbul Üniversal Aksaray Hastanesinde kadın-doğum uzmanı Serdar Sarı'ya gittim. Çok iyi bir doktora benziyor . Ultrasonda 7 haftalık gebe olduğumu öğrendim ve bebeğimin kalp atışlarını eşimle dinledik. Allah hepimizi sağlıklı bir bebek sahibi yapsın.
zaten geçen sefer günler geçti testi yaptım 2saat sonra hasta oldum
Aaa hadi bakalim insallah hamilesindir hayirlusiyla.. is yerinin yakinjnda yokmu ecz. Bi tane alsan meraklandim :)))Yap testinni haydiii...sonucuda bize bildir canim. merak ederiz. evde varsa simdi yap hatta
canım bugün yapacağım çalıştığım için dün akşam eczane bulamadım nöbetçi bugün kesin yapacağım ve hala olmadım
İyiyim çok şükür canım ağrım hafifledi geçti gibi .. Konuştum iş yeriyle gitmeyeceğim raporu 2 Ekim'de alıp vericem tabi o zamana kadar bizim bebiş doğmazsa :) zaten 36 hafta Cumartesi bitecek bakalım hayırlısı .. Sen nasılsın bebiş nasıl ?
Salı günü İstanbul Üniversal Aksaray Hastanesinde kadın-doğum uzmanı Serdar Sarı'ya gittim. Çok iyi bir doktora benziyor . Ultrasonda 7 haftalık gebe olduğumu öğrendim ve bebeğimin kalp atışlarını eşimle dinledik. Allah hepimizi sağlıklı bir bebek sahibi yapsın.
Yap testinni haydiii...sonucuda bize bildir canim. merak ederiz. evde varsa simdi yap hatta
Bugun cumaaa. cagan bu durumdan cok rahatsiz..:)) ikul. tatile girmesin diyor. coksevdi okulu...alisamaz kucuk diyordum. Allahtan oyle olmadi.
Aaa hadi bakalim insallah hamilesindir hayirlusiyla.. is yerinin yakinjnda yokmu ecz. Bi tane alsan meraklandim :)))
Al al artık testi bak 4 gün oldu gecikme inş gelmez
inşallah canım gelmesin :) aslında geçen ay 17 si gibi hafif başladı 19 unda normal olarak hasta oldum ben kötü ihtimali baz alarak 19 undan 3 gün geri sayıp hesapladım yani 17 sini baz alırsam neredeyse 1 hafta oldu
Yelizcim nasılsın ne var ne yok kaç kilo kaldı?
İiyim kuzum naapiym, yarın Libya'ya uçuyom. 1 hafta yokum. Gelince çalışmalara son gaz devam. Yaw benim yaşantımda 1 hatunun tabi bebeği olmaz. Adamla 1 araya zor geliyoz aya yılda 1 kezKilo almadım daha şükür, korumadayım yakında yine sıkarım bi 7 kilocuk kaldı...
kuzum sen adamida yaninda tasi... belki sizin bebisler yurtdisinda olduk biz demek istiyor ama firsat vermiyorsunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?