HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

vallahi sizin bebisler birbirini gaza getiriyor simdiden ... yaramazlik diz boyu bak pasalarda...
hic canini sIkma cnm yat evinde dinlen... ozlem dogru soyluyor... sen kendini cok yorgun hissetmesen bile demkki artik vucut hissediyor .... hic riske girme... aklinada kotu bisey getirme... masallah ztn 36nin icinde... hic korkutma sen kendini ...

bu arada bende bugun biraz stres atlattim. doktordan geliyorum...
bi anda kramp ve sanci girmeye basladi... yogun bir kahve akinti geldi.... basta cok takmamistim ama sancilanma olunca endiselendim... hemen gittim doktora ... herneyse biseyimiz yokmus... plesanta rahim fln herseyi kontrol etti... rahima agzi fln olctu.. kanama fln yok dedi.. asagidan bakti bu defa... hersey ii...
bu arada kaburgalarina kadar gorduk. ama cinsiyeti gostermedi... kapanmis boyle... popisi fln gorunuyor ama gostermem diyip eller bacaklar kapatmis resmen... yuzu bize donuk ama.. burnunu bile gorduk

Hayatim gecmis olsun, yoruliyorsun tabi, sabah kalkip gitmek bile yoruyor insani , oturdugun yerde calissanda insan arada uzanmak istiyor artik konus is yerinle bu kadar yeter olmadi rapor fln al , dinlenmeye calis artik zamanimiz az kaldi ins hepsi vakitlice saglikla dogarlar ..

Canim cok sevindim, ins dahada guzel haberlerle gelcen bundan sonra :))

Sorma kiz oglanlar yaramazliga basladilar birbirlerinden gormeye dursunlar, anneciklerini kosturuyorlar peslerinden..
Suzicim valla benim kizda ayni gostermedi kac kere , yok bacak bacak ustunemi atmadi bagdasmi kurmadi, kicini dondu eliyle yuzunu gozunu kapadi , seninkide kizmi acaba icine ne doguyor ?

Kizlar bu arada Hulyanin bebeklerden biri kizmis ikinciyi gorememisler :)))

aaa korkutmus senın ufaklıkta senı bu ara bebıslerde bı yaramazlık soz konusu baksana neyse sonucu ıı ımıs cok sukur aman dıkkat et sende yorma kendını tatlım ınsan anlamıor ama yoruluyor ıster ıstemez ıs eve gel yemek ortalık topla yat dıyene kadar
sen gormek ıstemedıgın ıcın bebegınde kustu kapatıor ıste

bu ay yumurtaların iyi gelişir canım klomen işe yarar ...herşeyde yolundaymışşş çok sevindim

burda o i lacı kullanan çk oldu mide bulantısını dayandılar o ay olmasada hamile kaldı bi arkadaşş

burda o i lacı kullanan çk oldu mide bulantısını dayandılar o ay olmasada hamile kaldı bi arkadaşş[/QUOTE]

bugün hastalığım 3 gün geçti peki hamile olabilir miyim test yapmaktan korkuyorum geçen ay da aynı hayal kırıklığı oldu

burda o i lacı kullanan çk oldu mide bulantısını dayandılar o ay olmasada hamile kaldı bi arkadaşş

bugün hastalığım 3 gün geçti peki hamile olabilir miyim test yapmaktan korkuyorum geçen ay da aynı hayal kırıklığı oldu [/QUOTE]

Normalde hiç gecikmen olurmuydu olmaz ise yap bi idrar testi canım 3 gün gecikmede varsa çıkar kesin

Günaydın canlar

eger dönemi yoksa ben bu ara yine asermeler yasıyorum :)

dün gece uyudum uyandım gözümün önünde turuncu janjanlı paketli çokomeller uçuştu gitti aldı geldi eşim
bu sabah 5 de de kızarmış ekmek koktu burnuma
Bir alem oldum valla zaten karnımda bi acı var cok gergin karın cevrem artık gece sagım solum ağrıyor diye neredeyse 5 6 saat anca uyuyabiliyorum oğlum bu ara sarella reklamı gibi 5 dk içinde 30 dan fazla tekme saydım dün ğeşpeşe ritmik vuruyor resmen :)))

Gunaydinlar .....
haftasonuna son 1 gun......

sabah kayinvalideye gittik ... anneanne fln geldi icin aradi kahvalti softasini hazirladik azcik erken cikinda sizde gelin dedi...
dun aksamda ordaydik bu sabah bide bu aksamida aradan cikarttik mi yemek stresi olmadan haftayi kapatmis olucam kismetse... gerci dun benle ol geldi hastaneye kozalak yoktu... kadincagizda benim kadar korkmus valla...

burcu

cnm nasil oldun? toparlana bildin mi biraz bari...
dun catidan bahsetmissin... en azndan ustu kapanmis artik su fln akmaz... yalitim fln hallediverirler... akinti sizinti olmasinda....
basinin ustu kapali artik... gerisi daha cabuk hallolur insallah....

vallahi bu oglanlar yaramaz... ama buyudukce uslanirlar kesin... kizlar cok masum gidiyor simdilik ama sonradan onlarda bir patlama yasanmasin dikkat et
valla cnm bnm icime hep erkek dogdu nedense... ama bakalim ne cikicak... valla saglikla buyusun hayirlisi ile eli ayagi duz akli tam dogsunda kiz erkek fark etmez... hangisi olmazsa oldurana kadar yapariz artik...
yaa bu hafta babaanneden utandi galiba...

sizinkiler simdi yaramazlik yapiyor ama sonra daha uslu olcaklar merak etmeyin bence...
kiz anneleri dusunsun... onlar asil cekicek gibi geliyor bana... dur kizim yapma kizim derken...
yok kiz annesi ogrenmek istemiyor yaa o da supriz yapcam ben diyor annesi gibi....

bugün hastalığım 3 gün geçti peki hamile olabilir miyim test yapmaktan korkuyorum geçen ay da aynı hayal kırıklığı oldu

Normalde hiç gecikmen olurmuydu olmaz ise yap bi idrar testi canım 3 gün gecikmede varsa çıkar kesin[/QUOTE]

normalde olmuyordu hatta erken oluyordu zaten doğum kontrol hapı kullandığım için uzun süre düzenli oldu hep . evetdoğru söylüyorsunuzfakat hayal kırıklığı çok kötü bir şey

Bence hemen test yap.. yoksa acaba hamilemiyim diye dahada gecikiyor. yap kurtul:)

Bende bi kac keredinde gecikmistim test yaptigim gun hasta oldum. eger yoksa biran once jasta olup calismalara baslarsin...

bence hemen test yap.. Yoksa acaba hamilemiyim diye dahada gecikiyor. Yap kurtul:)

bende bi kac keredinde gecikmistim test yaptigim gun hasta oldum. Eger yoksa biran once jasta olup calismalara baslarsin...

psikolojik de olabilir diye düşünüyorum. Haklısın sanırım test yapıp kurtulmalı bu kuşkudan

hadi bakalım zamanla görücez kim uslu kim yaramaz inş marifetlerini anlatırız artık
sende yorma kendini misafir falan diye tamam yemek yapmıyorsun ama dinlenmiyorsu durda

Normalde hiç gecikmen olurmuydu olmaz ise yap bi idrar testi canım 3 gün gecikmede varsa çıkar kesin

normalde olmuyordu hatta erken oluyordu zaten doğum kontrol hapı kullandığım için uzun süre düzenli oldu hep . evetdoğru söylüyorsunuzfakat hayal kırıklığı çok kötü bir şey [/QUOTE]
bence yap yoksa bosuna ümitlenmesin varsa da mutluluğu geciktirmesin işte
hem psikolojik bile olsa testi yapınca insan gevşiyor sonra yoksa da hemen hasta oluyorsun

Belgincim senin tesbihleri sagolasun Hulya tamamladı şimdi kimseden ses çıkmıyorsa burcuya okumayı düşünüyoruz varmı istegi şu tarihe umut bağladım okuyalım diyen yoksa dediğim gibi burcu için çekmeye başlayacağız inşallah

Teşekkür ederim canım hepinizden Allah razı olsun .. Sıradaki arkadaş için inşallah bende çekicem artık evdeyim Rabbimin izniyle ..

hem psikolojik bile olsa testi yapınca insan gevşiyor sonra yoksa da hemen hasta oluyorsun[/QUOTE]

zaten geçen sefer günler geçti testi yaptım 2saat sonra hasta oldum

hem psikolojik bile olsa testi yapınca insan gevşiyor sonra yoksa da hemen hasta oluyorsun

zaten geçen sefer günler geçti testi yaptım 2saat sonra hasta oldum[/QUOTE]

Yap testinni haydiii...sonucuda bize bildir canim. merak ederiz. evde varsa simdi yap hatta

Nasıl oldun canım izini başlattın mı

İyiyim çok şükür canım ağrım hafifledi geçti gibi .. Konuştum iş yeriyle gitmeyeceğim raporu 2 Ekim'de alıp vericem tabi o zamana kadar bizim bebiş doğmazsa :) zaten 36 hafta Cumartesi bitecek bakalım hayırlısı .. Sen nasılsın bebiş nasıl ?

İnşallah canım bebiş zamanında gelir zaten artık evdeyim dinleneceğim ve bebîşimin gelmesini bekleyceğim inşallah zamanında gelir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…