- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.701
hayır olsun inşallah ne haberi aldın bebeğim...geçmişi okuyamadım eğer yazdıysan... :13:
sağlıklı olsunda bitane bile olsa razıyım hakikaten gebe kalmakla iş bitmiyomuş bunu anladım önemli olan sorunsuz gebelik ve sorunsuz doğumla gelen sağlıklı bebek
kıs bi ön sayfada yazdımyaaaa
az önce doktorum aradı kan değerim 327 ye düşmüş. bu durumda ikinci iğneye gerek yok herşey yolunda en başından tedavi edildiği için bi sıkıntı yok şimdilik ama sen yine bu akşam gel muayeneye tekrar bakalım dedi...
kimbilir belki 4 ay beklememe gerek kalmaz önümüzdeki ay başlarım yine çalışmalara
herşey bi hamile kalmakla bitse keşki bizleri daha nelerin bekliceğini bilemeyiz yani. allahım hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı evlatlar nasip etsin
HEHEHE okuyamadım deidmya kızzzz direk balıklama daldım... :26:
hadi bakalım ben sana diyorum seninlen aynı olucaz benden bu ay ümit yok pekkk
amiinnnnn amin rabbim herkese hayırlısını versin...
beni bekle ben gelince birlikte silkelencez
evet ıns pazar gıtcem bat a gore 3 gun gecıkınce yanı
degerde 1500 den fazla cıkarsa kesemızın fotosunuda alırım :)
kıs bi ön sayfada yazdımyaaaa
az önce doktorum aradı kan değerim 327 ye düşmüş. bu durumda ikinci iğneye gerek yok herşey yolunda en başından tedavi edildiği için bi sıkıntı yok şimdilik ama sen yine bu akşam gel muayeneye tekrar bakalım dedi...
kimbilir belki 4 ay beklememe gerek kalmaz önümüzdeki ay başlarım yine çalışmalara
herşey bi hamile kalmakla bitse keşki bizleri daha nelerin bekliceğini bilemeyiz yani. allahım hepimize sağlıklı hamilelikler sağlıklı evlatlar nasip etsin
canııımm tebrik ederiiiimmmmmmmm :)
tünaydınnnn herkeseeeeee:):)
HEHEHE okuyamadım deidmya kızzzz direk balıklama daldım... :26:
hadi bakalım ben sana diyorum seninlen aynı olucaz benden bu ay ümit yok pekkk
ümitsiz hatunsun cicim de bu işler belli olmaz belkim sende bebiş vardır. belli mi olur.
hoşşgellldiiinnn şekerimmmmmm
hatunlar merhaba nasilsiniz? nesrinciğim benim batı 22 mart yapar misin , beklenen kirmizilar geldi,3.gun hormon testi icin dr gitmem gerek ama pazara denk geliyor bu yuzden ptesiye randevu alacagim,4.gun oluyor ama fark etmez sanirim,biraz dinleniyim aksam gorusuruz canlar
belli olmaz tabisi canım ama içten içe biliyorum olmadığını herzamanki sancılar başladı diyeyim 2 gün üstüste başım fena döndü ama bugun yok tek fark bu birde sağ kasıkta batma oluyor ara ara... diğer herşey aynı
bu ay topikde çoğu aynı hastaladı 20 21 22
çıkmadık candan ümit kesilmezmiş be gülüm. dur bakalım kırmızıları görene kadar moral bozmak yok. inşaallah görmezsin tabi. o ayrı konu. hadi kız gelmesin kırmızılar...
evet bende onlardanım. bu ay bişey var yahu.
nesrinim bende aynısı düşündümde dillendirmedim. açmayım şu şom ağzımı dedim kendi kendime. aha sen benden çok yaşıycan. nesrin kaç yaşındaydın ya sen can can.
kışşş kışşşş kırmızılarr kışşşş kışşşşşş gözü kör olasıcaaaa
bekleyelimde görelim bakalım kızalrrr
ben açtım şom ağzımı birde çalışmalarda yanı olacak herkes iş başında heheheheheheh 32 canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?