HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

Ey..ömrüme yar eğlediğim ...
Ateşimiz İbrahim'den, İffetimiz Züleyha'dan,
Feryadımız Ferhat'dan, Sukûtumuz Meryemden,
Acımız Bilal-i Habeşi'den,Duamız Hz.Muhammed (sav) den,
Kelamımız Kur'an-i Kerim'den,
Beklentimiz Bir Tek ALLAH c.c'dan Olsun'da.
Kavuşmasakda Aşk'ın Can'ı Sağolsun ... !

"Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur..."
Dualarınızda bulunmak dileğiyle... Hayırlı Cumalar...

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

Sırrı sübhan piri süleyman nuru can Muhammed..
Erde geçte dağda taşta müşkil işte yetiş ya Allah ya Muhammed..
Salladım selaya yolladım mevlaya sen muradımı kabul eyle gelecek cumaya..
La ilahe illallahMuhammed resulallah.
Selalar sesiyle arş gölgesiyle,
sen muradımı kabul eyle melekler duasıyla kar yağdı sultan yüzü suyu hürmetine amin AMİN AMİN...

EZAN İLE SELA ARASI 7 KERE NİYET İLE OKUNACAK..
RABBİM CÜMLEMİZİN HAYIRLI DİLEKLERİNİ KABUL ETSİN..

süpersin sen yaaa umutsuz düsüncelerle olumsuzlugu cekiyoruz aslında farkında olmadan bende subat ayına girerken bu ay kesinlikle olucak baska yolu yok dedim daha calısma yaparken sanki hamileymişim gibi bebegimle falan konusuyodum kafayı yedim diye düsünüyodum hatta ama pozitif düsündüm hep hatta bazen cok heveslendiriyorum kendimi olmazsa cakılıcam yine tepeden diye üzülüyodum ama 1 sn sonra hayır olmazsa diye bişey yok oldu oldu olucak dedim herzaman sende bu ay olucak diye basla calısmalarına kuzum o bebek buraya gelicekhürremi örnek al kendine kadın süleyman ölmez geri gelicek diyo öldügünü biran bile düsünmeyin diyo etrafına gercekten de öyle oluyoo

tabi ya işte boyle hemen sılkelenmek lazım zaten
ve tabıkı ben burada kac kısıden teyze olcam sızlerıde teyze etcem ınsallah
bırlıkte gaz cıkartırıcaz heheh

allahımya taze kız mart kedisi gibimi güldürdün iyi fikir mart kedim benim

hehehehe evet mart kedileri gibi mır mır olucam istekli arzulu sadece bu ay hakkım varmışçasına hırçın asil doğurganallahım gülmelerden ayırmasın nesnesimmmm

offf tuglerim diken diken oldu yaaa

"Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur..."
Dualarınızda bulunmak dileğiyle... Hayırlı Cumalar...

amin canım hayırlı cumalar

amin allah kabul etsin hadi yapalım bunu

hehehhe aynen öle yapıcam ayyy hemde öle bi hamile kalıcamki çifter çifter doğrucam hürrem gibi peşpeşe beşer beşerişte bi başlayabilseydik gerisi gelirdi ay bu tek çizgi yanına kardeş gelecek iki çizgi olacak mart ayında bebekimmmm iyiki varsın yaa allahım sana sağlıkla sıhhatle kucagına almayı ansip etsinnn teyze oluuyoruz teyzeeeee

tabi ya işte boyle hemen sılkelenmek lazım zaten
ve tabıkı ben burada kac kısıden teyze olcam sızlerıde teyze etcem ınsallah
bırlıkte gaz cıkartırıcaz heheh

aynen öle ozserim gaz çıkarmada üstüme yok görümcemin ikizleri var itinayla gaz kaka herşey yaptırılırbişe olurs aben burdayım merak etmyein çıkmayan gazlar çıkarılır

canım çok sağol yaptım bu duayıı allahım kabul eylesin inşl.. hepimizin gönlündekini versin rabbim

bak sozumude aldım artık
uykusuz gecelerıme ortaksın

Ağzına yüreğine sağlık arkadaşımmmm... AMİN...

kızlar hepinizide dualarıma ekledim bakarsın birimizin yüzü suyu hürmetine diğerlerimizinkide kabul olur... Rahmetinden sual olunmaz o Ol! derse olur...

kızlar ne olur allah rızası için banada dua edin kanamam devam ediyor abdest alamıyorum 2 haftadır perşembe gecelerimi boş geçiriyorum cumalarım desen oda öyle.

Ne olur banada dua edin değerlerim düşük çıksın birdaha o iğneyi kullanmak zorunda kalmayayım

yarım saat sonra dün akşam verdiğim kan sonuçlarını alacağım dualarınızı eksik etmeyin

beebeek eğer alınmasaydı benimde bebeğim 26-10-2013 de doğacaktı aynı gün alacaktık evlatlarımızı kucağımıza

Allah kalbine göre versin kuzum, dualarımdasın...

cimcime allah yardımcın olsun inşallah.

arkadaşlar bugün üzerimde inanılmaz bir sinir hali var niyeyse.biraz şu aşılama yaptıranların topiğinde dolaşayım,yanlış anlaşılmasın olur mu aklım sizlerde.kafam dağılsın diye,yine geleceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…