- Konu Sahibi cimcimesultan
-
- #3.661
teyze oluyoruz canımmm kolaymı teyze olmak büyütücez tabiii hepsini sizinkiler bizimkilerin abisi ablası olcak belli mi olur aralarında belki sadece aylar olacak ama hep kardeşçe buyuyecekler
içime bi enerji geldiki sormayın benim umutsuzlugum bu kadar işte 1-2 saat sonra umut fakirin ekmeği misali umutlanıyorum hemencecik ama mart ayında mart kedileri gibi davranıcamveeeee hiç olumsuz düşünmicem ne yalan soylim geçen ay klomen kullanmama ramen bu ayda olmaz kesin ben pkoluyum dıye dusundum düşünmedim değil...ama bu ay hep olacak olacak dıye düşünücem olmuşcasına kendimi buna hazırlıyorum şimdik...hepiniz iyiki vasınız...
teyze oluyoruz canımmm kolaymı teyze olmak büyütücez tabiii hepsini sizinkiler bizimkilerin abisi ablası olcak belli mi olur aralarında belki sadece aylar olacak ama hep kardeşçe buyuyecekler
içime bi enerji geldiki sormayın benim umutsuzlugum bu kadar işte 1-2 saat sonra umut fakirin ekmeği misali umutlanıyorum hemencecik ama mart ayında mart kedileri gibi davranıcamveeeee hiç olumsuz düşünmicem ne yalan soylim geçen ay klomen kullanmama ramen bu ayda olmaz kesin ben pkoluyum dıye dusundum düşünmedim değil...ama bu ay hep olacak olacak dıye düşünücem olmuşcasına kendimi buna hazırlıyorum şimdik...hepiniz iyiki vasınız...
allahımya taze kız mart kedisi gibimi güldürdün iyi fikir mart kedim benim
Ey..ömrüme yar eğlediğim ...
Ateşimiz İbrahim'den, İffetimiz Züleyha'dan,
Feryadımız Ferhat'dan, Sukûtumuz Meryemden,
Acımız Bilal-i Habeşi'den,Duamız Hz.Muhammed (sav) den,
Kelamımız Kur'an-i Kerim'den,
Beklentimiz Bir Tek ALLAH c.c'dan Olsun'da.
Kavuşmasakda Aşk'ın Can'ı Sağolsun ... !
"Üzülme der Mevlana ..! İstediğin bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı için ya da gerçekten olmaması gerektiği için olmuyordur..."
Dualarınızda bulunmak dileğiyle... Hayırlı Cumalar...
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Sırrı sübhan piri süleyman nuru can Muhammed..
Erde geçte dağda taşta müşkil işte yetiş ya Allah ya Muhammed..
Salladım selaya yolladım mevlaya sen muradımı kabul eyle gelecek cumaya..
La ilahe illallahMuhammed resulallah.
Selalar sesiyle arş gölgesiyle,
sen muradımı kabul eyle melekler duasıyla kar yağdı sultan yüzü suyu hürmetine amin AMİN AMİN...
EZAN İLE SELA ARASI 7 KERE NİYET İLE OKUNACAK..
RABBİM CÜMLEMİZİN HAYIRLI DİLEKLERİNİ KABUL ETSİN..
süpersin sen yaaa umutsuz düsüncelerle olumsuzlugu cekiyoruz aslında farkında olmadan bende subat ayına girerken bu ay kesinlikle olucak baska yolu yok dedim daha calısma yaparken sanki hamileymişim gibi bebegimle falan konusuyodum kafayı yedim diye düsünüyodum hatta ama pozitif düsündüm hep hatta bazen cok heveslendiriyorum kendimi olmazsa cakılıcam yine tepeden diye üzülüyodum ama 1 sn sonra hayır olmazsa diye bişey yok oldu oldu olucak dedim herzaman sende bu ay olucak diye basla calısmalarına kuzum o bebek buraya gelicekhürremi örnek al kendine kadın süleyman ölmez geri gelicek diyo öldügünü biran bile düsünmeyin diyo etrafına gercekten de öyle oluyoo
tabi ya işte boyle hemen sılkelenmek lazım zaten
ve tabıkı ben burada kac kısıden teyze olcam sızlerıde teyze etcem ınsallah
bırlıkte gaz cıkartırıcaz heheh
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Sırrı sübhan piri süleyman nuru can Muhammed..
Erde geçte dağda taşta müşkil işte yetiş ya Allah ya Muhammed..
Salladım selaya yolladım mevlaya sen muradımı kabul eyle gelecek cumaya..
La ilahe illallahMuhammed resulallah.
Selalar sesiyle arş gölgesiyle,
sen muradımı kabul eyle melekler duasıyla kar yağdı sultan yüzü suyu hürmetine amin AMİN AMİN...
EZAN İLE SELA ARASI 7 KERE NİYET İLE OKUNACAK..
RABBİM CÜMLEMİZİN HAYIRLI DİLEKLERİNİ KABUL ETSİN..
hehehhe aynen öle yapıcam ayyy hemde öle bi hamile kalıcamki çifter çifter doğrucam hürrem gibi peşpeşe beşer beşerişte bi başlayabilseydik gerisi gelirdi ay bu tek çizgi yanına kardeş gelecek iki çizgi olacak mart ayında bebekimmmm iyiki varsın yaa allahım sana sağlıkla sıhhatle kucagına almayı ansip etsinnn teyze oluuyoruz teyzeeeee
aynen öle ozserim gaz çıkarmada üstüme yok görümcemin ikizleri var itinayla gaz kaka herşey yaptırılırbişe olurs aben burdayım merak etmyein çıkmayan gazlar çıkarılır
hehehhe aynen öle yapıcam ayyy hemde öle bi hamile kalıcamki çifter çifter doğrucam hürrem gibi peşpeşe beşer beşerişte bi başlayabilseydik gerisi gelirdi ay bu tek çizgi yanına kardeş gelecek iki çizgi olacak mart ayında bebekimmmm iyiki varsın yaa allahım sana sağlıkla sıhhatle kucagına almayı ansip etsinnn teyze oluuyoruz teyzeeeee
Canimm benim sende iyki varsin hepimiz iyki varizzz:)))o tombul tek cizgiye oyle tombul bi kardes gelicekki sen bile inanamiycaksin kuzum:))martta bizde senin bebisine teyze olucaz halaylar cekicezz birsuru hamis haberi alicaz artik dermanimiz kalmicak halay cekmeye yerlerde surunerek cekicez bak gorursunnnn:)))))
bak sozumude aldım artık
uykusuz gecelerıme ortaksın
Canimm benim sende iyki varsin hepimiz iyki varizzz:)))o tombul tek cizgiye oyle tombul bi kardes gelicekki sen bile inanamiycaksin kuzum:))martta bizde senin bebisine teyze olucaz halaylar cekicezz birsuru hamis haberi alicaz artik dermanimiz kalmicak halay cekmeye yerlerde surunerek cekicez bak gorursunnnn:)))))
ayyy inşallah canımmmmmmmm bende çok inanıyorum benimkinde halaydan sonra bide horon olsun karadenizliyizya 3 gun 3 gece halay cekelım bak bebegım sozumu aldım siz hamişler çok yormazsınız kendınızı alkış yaparsınız obur canlarımla beraber çekeriz halayımızıçoooooook inanıyorum gerçekten çok hemde
tazebahar kendi başına değilde dr kontolünde klomen kullanman tabiki daha mantıklı.İnsallah ilk ayda da başarılı olursunuz.Kimse yanlış anlamasın amacım moral bozmak değil bende aynı şeyleri yaşadım ve halen yaşıyorum.Dr a gitmeye başlamak kucağımız bebek dolacak anlamına gelmiyor.Ekim ayından beri her ay git gel 2 günde bir yumurta takiibindeyim aralık ayında düşüğüm var.Psikolojim bozuldu resmen.Sözler yetmiyor bazen durumumu anlatmaya.İşten izin almak ayrı dert ,hormonları vucuda yüklemek,o çatalda bacakları açmak appayrı bir dert,beklenti içine girmek.İlk aylarda sakladım ama düşükte çevrem öğrendi.Herkese laf anlat o da başka bir sorun.kalabalık ailede olunca bayram seyran etrak bebek dolu benden sonra evlenen kuzenler,eşimin kuzenlerinin hep bebekleri oldu.Gerçekten bu süreçte allah aklıma mukayyet olsun.Bu yüzden mübarek gün allah hepimizin yüzünü güldürsün.
Ey Allahım!
Sen, sözümü işitiyor, yerimi görüyor, gizli, açık neyim var ise biliyorsun.
İşlerimden hiç biri sana gizli değildir.
Ben çâresizim, yoksulum.
Senden yardım ve eman diliyorum.
Korkuyorum.
Kusurlarımı îtirâf ediyorum.
Bir çâresiz, senden nasıl isterse, ben de öyle istiyorum.
Zelîl bir günahkar, sana nasıl yalvarırsa, ben de öyle yalvarıyorum.
Yüce huzûrunda boynunu bükmüş, senin için gözlerinden yaşlar boşanan,
senin uğrunda bütün varlığını zelîl eden,
senin için burnunu topraklara sürten bir kulun sana nasıl duâ ederse, ben de öyle duâ ediyorum!
Ey Rabbim!
Duâmı kabûl buyurmaktan beni mahrûm eyleme.
Bana Raûf ve Rahîm ol!
Ey istenilenlerin en hayırlısı ve verenlerin en keremlisi!..
Ben, sana her an muhtâcım.
Senin ise, bana hiç ihtiyâcın yok.
Sen, ancak yaratanım olarak beni bağışlar, affedersin.
Yâ Rabbî!..
Bize sarsılmaz bir iman, güzel bir ahlâk,
şükredici bir kalb, sabredici beden, zikredici dil,
kaza ve kaderine rıza gösteren hayırlı ömür,
salih evlât, dünya ve ahirette güzellik ihsan et!
Ey duâcıların duâlarını kabûl eden!
Ey ümit bağlananların en üstünü!
İslâmiyet ve Muhammed (aleyhisselâm) üzerindeki himâyen hürmetine sana yöneliyorum.
Benim bütün suçlarımı bağışla!
Beni şu durduğum yerden bütün hâcetlerimi yerine getirmiş,
dileklerimi ihsân buyurmuş, temennilerimi gerçekleştirmiş olarak döndür!.. Amin
ayyy inşallah canımmmmmmmm bende çok inanıyorum benimkinde halaydan sonra bide horon olsun karadenizliyizya 3 gun 3 gece halay cekelım bak bebegım sozumu aldım siz hamişler çok yormazsınız kendınızı alkış yaparsınız obur canlarımla beraber çekeriz halayımızıçoooooook inanıyorum gerçekten çok hemde
Valla yorulurum morulurum demiycem halay horon ve varsa cekicem tepicem yakinda:)))inanmak basarmanin yarisi kuzum sen bu inanclaa varyaaa ohooo oldu bil:)))oldu bu iss:))
kızlar ne olur allah rızası için banada dua edin kanamam devam ediyor abdest alamıyorum 2 haftadır perşembe gecelerimi boş geçiriyorum cumalarım desen oda öyle.
Ne olur banada dua edin değerlerim düşük çıksın birdaha o iğneyi kullanmak zorunda kalmayayım
yarım saat sonra dün akşam verdiğim kan sonuçlarını alacağım dualarınızı eksik etmeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?