HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

ayyy canıım çook sevindim..hayırlı uğurlu olsun..çook şükür bebişinnn geliyoorrr tebriklerrrrrrrr

oolleeyyyy ooollleeyy yeni topic yeni umutlarr

Amin canim ins. kesin degil ikinci cizgi silikti oteki gibi kop koyu degildi, kan testi icin bir 5 gun fln beklicem.. :))))
Rabbim sirayla versin ins. bebislerimizi..

yupppiiiiiii inş. hayırlısıyla silik olunca da oluyo koş kan testine hemen çünkü kana daha çabuk geçiyo bizede dua et olur mu sevgililer gününe aşk meyvesi hu huuuu

Kis ben sevinmek istemiyorum kesinlesmeden, evdeki test silikti ama umut oldu iste Kan testi yaptiricam onumuzdeki haftaya kadar gelmezse kirmizilar, o zaman cekeriz benim halayi beraberce :)))

Kuzumm haklisin insanin aklinda suphe kaliyo ama valla ben eminim hamissin veee cok sevindim ben:))icin rahat edince kan testine gidince cekeriz halayini tamam o zaman ama benim gozumde sen hamissin vallaa:))allahim silik milik bize de nasip etsin cizgiyi gormeyii insallahhh:)))

her ay yeni bi umut..
her ay yeni heyecanlar,başlangıçlar..
hayatta,Allah'ta,göbişlerde çok bekletmese bari bizi
selam kızlar

ayyy hadi hayırlısı olsun inşallah..kutuda yazan dakikaya göre baktın değil mi cnm yani çok bekletmeden..

slm kızlar bende geldim,mart ayına transfer oldum ama sizlerle iletişimi kesmek istemiyorum sizler gibi manevi kardeşler varken, bu arada yeni hamişlerimizi tebrik ederim, size bi sorum olacak doktor bana adet söktürücü verdi adı progestan, bu hap kullanılırken de hamile kalınıyormuş netten öyle okudum bununla ilgili bilgisi olan var mı

yeni topik hayırlı olsun arkadaşım.. umarım allah bütün isteyenlere kıymet bileceklere nasip eder... bende 6 aydır bekliyorummmmm ama tı kyok

Ins. canim cumle anne olmak isteyen herkese nasip etsin rabbim. Pazar gunu bir test daha yaparim olmadi pazartesi kan vermeye giderim.. Cok heyecanliyim, benim adama diyorum misafirler gelmedi daha benim diye guluyor , adamcagizda adim adim biliyor herseyi ama test yaptigimi soyledim iki bekle ole hemen olurmymus derdi. Pazar cift cizgiyi gorunce ins. soylerim artik.. Allahim umudumuzu kaybettirme bebgimizi bizlere gonder, saglikli hayirli evlatlar nasip eyle isteyen herkese..

Son düzenleme:
yeni topiğimiz hayırlı uğurlu olşuuuunnnnnnnn
bol beişlerr olşuuunnn gelen herkeziiiiinnn beişiiiii olşuuuuuuunnnnnnnn
inanıoruuuummmm bnm kankalarımda hamiş kalcaakkkkkkk tabi bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

şizi çooooooooook şevioruuummmm

merhaba herkese,inşallah hamilesindir.Bende birazdan dr a gideceğim.bugün 10 .günüm .İnşallah bebeğim beni çok bekletmez ve hemen hamile kalırım.

hayırlı olşu inş. bebişin şenlediiirrrrrr

ayyy hadi hayırlısı olsun inşallah..kutuda yazan dakikaya göre baktın değil mi cnm yani çok bekletmeden..

Evet ilk 3 dk icerisinde diyordu , cizgi daha ilk dk ordaydi silikti cantamda hala ayni silik .. Erken gebelik testiymis baska eczaneden aldim yaklasik tl fiyati 20 lira fln iki tane var icinde 15 hcg den itibaren calisiyormus oyle yaziyordu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…