- Konu Sahibi cimcimesultan
-
Aaa Seraptami hamis, super kan testi yaptirmis mi o ?
ayyy canıım çook sevindim..hayırlı uğurlu olsun..çook şükür bebişinnn geliyoorrrtebriklerrrrrrrr
oolleeyyyy ooollleeyy yeni topic yeni umutlarr
ayy canım benim hadi inşallah hamilesindir. tekrar bir test daha yap koyu görene kadar dene..Rabbim duy sesimizi bizlere de hayırlı evlatlar nasip eyle... inşallah 10 gün sonra bende mutlu haberler veririm
Kizlar Yeni togimiz hayirli ugurlu olsun, Sizlere galiba iyi haberler getirdim :))))
Dun benim batimdi halada gelen giden yok, sabah test yaptim ikinci cizgi silikte olsa ordaydi :)))
Burda tek bir yere gidebildigim icin oyle hemen kan testine gitmek istemiyorum, bizim hemsire der sonra her ay gelir oldun dicek1 hafta beklicem cift cizgiyi koyu gorunce gidicem.. Allahim sen duy bizim sesimizi hayirli evlatlar nasip eyle bizlere..
Bilmemki kuzum yaptirmistir hamileyim dedi cunku seninle 2 oldu hamisler ne guzel bir gun allahim yaaaa:)))
yupppiiiiiiiinş. hayırlısıyla silik olunca da oluyo koş kan testine hemen çünkü kana daha çabuk geçiyo bizede dua et olur mu sevgililer gününe aşk meyvesi hu huuuu
Kis ben sevinmek istemiyorum kesinlesmeden, evdeki test silikti ama umut oldu iste Kan testi yaptiricam onumuzdeki haftaya kadar gelmezse kirmizilar, o zaman cekeriz benim halayi beraberce :)))
kızlar yeni topiğimiz herkeze ugurlu gelir inşallahh bol hamiş haberleri alırız doslugumuz devam eder
Kizlar Yeni togimiz hayirli ugurlu olsun, Sizlere galiba iyi haberler getirdim :))))
Dun benim batimdi halada gelen giden yok, sabah test yaptim ikinci cizgi silikte olsa ordaydi :)))
Burda tek bir yere gidebildigim icin oyle hemen kan testine gitmek istemiyorum, bizim hemsire der sonra her ay gelir oldun dicek1 hafta beklicem cift cizgiyi koyu gorunce gidicem.. Allahim sen duy bizim sesimizi hayirli evlatlar nasip eyle bizlere..
Kuzumm haklisin insanin aklinda suphe kaliyo ama valla ben eminim hamissin veee cok sevindim ben:))icin rahat edince kan testine gidince cekeriz halayini tamam o zaman ama benim gozumde sen hamissin vallaa:))allahim silik milik bize de nasip etsin cizgiyi gormeyii insallahhh:)))
Aminnn ins. hepimizin meyvecikleri tatli tali buyusunler alalim sonra kucagimiza isira isira yiyelim onlari .. :))))
ayyy hadi hayırlısı olsun inşallah..kutuda yazan dakikaya göre baktın değil mi cnm yani çok bekletmeden..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?