HER AY ANNE OLMAYI UMUTLA BEKLEYENLER(Umutlarımızın çiçek açması dileğiyle)

evet aslında progestan yumurtanın rahim duvarına tutunması için kullanılır yani gebelik için yardımcı tekniklere ek olarak kullanılan bir haptır ya da fitildir ama adet söktürücü olarak kullanıldığını bilmiyordum..

Aminn canim benim bizide haberdar et yeni yapicagin testlerden sonra guzel haberlerini bekliyoruz kuzum:))

Evet ilk 3 dk icerisinde diyordu , cizgi daha ilk dk ordaydi silikti cantamda hala ayni silik .. Erken gebelik testiymis baska eczaneden aldim yaklasik tl fiyati 20 lira fln iki tane var icinde 15 hcg den itibaren calisiyormus oyle yaziyordu..

süper o zaman yanılma payı yoktur tebrik ederim cnm..allah tamamına erdirsin inşallah..

bende varım bende varım

adetime 1 gün kaldı yarın olmam gerekiyor ama inşallah olmam

adetim 15gün geçti gelmedi gebelikte yoktu dün doktora gittim,önce korktum kist mi oluşmuş dedim,kist diyemeyiz yumutalıkta bir sürü yumurta var ama çatlamamış dedi,bunu kullandıktan sonra 10 gün içinde adet olursun dedi,bende araştırdım öyle bi yazı okuyunca sizlere bi sorayım dedim, inşallah allah hepimizin yüzünü en yakın zamanda güldürsün

galiba kafayı yiyoruuuummm içimden bazen hamileyim diorum bazenn yokkk yaa değilşiin diorummm allahım şen hamileyşem erkenden göşter eğilşem den hemen adet olayıııımmmm neoluuuuuuuuurrrrr :26::26::26:

abla günü gecenler neden yeni tarihini sölemiooo

ARKADAŞLAR ACİLLLL DOKTORUMU ARADIM YUMURTLAMA İLE İLGİLİ KÜÇÜK BİR PROBLEMİM OLDUĞUNU HASTALIĞIN ÜÇÜNCÜ GÜNÜ GELMEMİ İSTEDİ ŞİMDİ SONUÇLARIMA BAKTIM BÜTÜN DEĞERLERİM ARA DEĞERLER NASIL OLUYOR ANLAMADIM DEĞERLERİM:

Anti Toxo IgM 0.12 NEGATIVE ( 0 - 0,9 )
Anti Rubella IgM 0.29 NEGATIVE ( 0 - 0 ,8 )
Test Adı Sonuç 1 Sonuç 2 Ölçü Birimi Normal Değerler
Biyokimya
Serbest T4= 1,28 ng/dL N(0,88 - 1,72)
TSH 2,60 mIU/mL N(0,63 - 4,82)
Estradiol 97,36 pg/mL N(18,9 - 246,7)
FSH 10,14 IU/mL N(2,7 - 33,6)
Progesteron 9,07 ng/mL N(3,38 - 25,37)

ANLAYAN VARSA AÇIKLASIN BANA LÜTFENNNNN ......

benide listeye eklermisiniiiz
bat 9 mart.
her ay bekliyorum valla nisandan beri..
birkere kimyasal gebelik yaşadım yani yaşadığımın kimyasal olduğunu buradan öğrendim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…