- 27 Aralık 2011
- 807
- 134
- 333
- Konu Sahibi karabiber89
-
ben varım, batım belli değil bu ay yumurtalıkta çatlamamış over kisti çıktı; ama doktor gebeliğe engel değil dedi. agnucaston tb kullanıyorum ama bakalım...
merhaba
bende gecen ay amileyim sandim6 gun gecikti ustelk cok duzenlidir benim adetim 24 gunde bir oluyordum
hadi bilemedin 26 neyse 6 gun sonra muthis bir basagrisiyla adet oldum berbat bir gundu
bugun 24. gunum sancim var yoldalar sanirim. ayin 30 una kadar yolu var. bu sefer test filan yapmayip beklicem
sonra sonu husran oluyor. ama bu hafta zor gececek gibi. olucagi varsa bir an once olmasini istiyorum
benim geçen ay 40. gün geldi adetim. o yüzden bu ay bişey beklemiyorum. ilk gebeliğimde korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kalmıştım. sonra 39. haftada büyük bir trafik kazası geçirdim, bebeğim öldü hem sezeryan oldum hem de dalağım alındı. şimdiyse 1 senedir hamile kalamıyorum. doktorlar sorun yok diyordu ama bu ay çatlamamış over kisti çıktı. ben de kendi yöntemlerimi denemeye karar verdim:) bakalım Allah ne nasip eder???
ayyy canım benim gece gece hata yapmışım yukarda yazan arkadaşın iki çocuğu varmış çok özür dilerim senin var sanırım dedim kusuruma bakma emi
of ben kürtaj oldum 4 ay önce ve her ay hamileymişim gibi ağrılarım batmalarım oluyor bende hep ümitleniyorum bu ayda pembeler geldi şimdiden...moralim bozuluyor umutlarım hep boşa
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm...benim geçen ay 40. gün geldi adetim. o yüzden bu ay bişey beklemiyorum. ilk gebeliğimde korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kalmıştım. sonra 39. haftada büyük bir trafik kazası geçirdim, bebeğim öldü hem sezeryan oldum hem de dalağım alındı. şimdiyse 1 senedir hamile kalamıyorum. doktorlar sorun yok diyordu ama bu ay çatlamamış over kisti çıktı. ben de kendi yöntemlerimi denemeye karar verdim:) bakalım Allah ne nasip eder???
ben de her ay belirti yaşıyordum, üstelik hamilelik de yaşadığım için, belirtilerden kesin hamileyim diyordum. sonra anladım ki benim heray çatlamamış yumurta kistim oluşuyormuş ben farketmeden, o da gebelik için progesteron salgılıyor, hamilelk benzeri semptomlar hissediyorum. tabi bu benim tahminim, seninki psikolojik olabilir.
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm...
kesin hamileyim dedirten belirtilerinden biraz bahsedermisin cnm...
yemek kokularının kötü gelmesi, kasık ağrıları, baş dönmesi, belde ve bacaklarda ağrı... bende gögüslerde dolgunluk ve ağrı hiç olmadı, sivilcelenme olmadı hatta güzelleşmiştim(eşim öyle diyordu), baş ağrısı olmazdı. gebeliğin ilk dönemlerinde çok belirgin farkettiğim 2 belirti vardı 1.si adet olacak gibi olan hafif sancılar(ki o sadece 1 gün sürdü o da beklediğim adet günümdü), 2.si bende hiç göbek yoktur, ama o zaman göbek çıkmıştı. haa bir de annemin farkettiği belirti var ki o en önemlisi çünkü batıma 10 gün varken senin kirpiklerin düşmüş ve yapış yapış olmuş sen hamilesin dedi, üstelik korunduğumu zannediyordu şok oldu:) ama şimdi her ay kirpiklerin yapışmış diyor yine de hamile değilim:S
yok canım önemli değil:) belki de Allah söyletmiştir:) ben bu ay yok ovülasyondu yok adetti diye saymayı bıraktım. hayıt içeren hap kullanıyorum bir de civanperçemi ve ısırgan çayı içiyorum. bakalım ne olacak? işe yararsa sizlere de öneririm:) yumurtlama günün geçti mi?
canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm...
kesin hamileyim dedirten belirtilerinden biraz bahsedermisin cnm...
yemek kokularının kötü gelmesi, kasık ağrıları, baş dönmesi, belde ve bacaklarda ağrı... bende gögüslerde dolgunluk ve ağrı hiç olmadı, sivilcelenme olmadı hatta güzelleşmiştim(eşim öyle diyordu), baş ağrısı olmazdı. gebeliğin ilk dönemlerinde çok belirgin farkettiğim 2 belirti vardı 1.si adet olacak gibi olan hafif sancılar(ki o sadece 1 gün sürdü o da beklediğim adet günümdü), 2.si bende hiç göbek yoktur, ama o zaman göbek çıkmıştı. haa bir de annemin farkettiği belirti var ki o en önemlisi çünkü batıma 10 gün varken senin kirpiklerin düşmüş ve yapış yapış olmuş sen hamilesin dedi, üstelik korunduğumu zannediyordu şok oldu:) ama şimdi her ay kirpiklerin yapışmış diyor yine de hamile değilim:S
bayağı bir belirti yaşamışsın sen canım.bu belirtilere göre ben bu ay da hamile değilim demek oluyorbakalım kısmet
of ben kürtaj oldum 4 ay önce ve her ay hamileymişim gibi ağrılarım batmalarım oluyor bende hep ümitleniyorum bu ayda pembeler geldi şimdiden...moralim bozuluyor umutlarım hep boşa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?