Her ay belirti yaşayıp,hüsrana uğrayanlar..bu topik hepimize uğurlu gelsin inşallah..

karabiber89

❤❤çekirdek ailem❤❤
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2011
807
134
333
merhaba kızlar haydi gelin bu yolda hep birlikte yürüyelim belirtilerimizi paylaşalım dertleşelim..el ele ilerleyip birbirimize destek olalım..sohbet edelim..batlarımızı yazalım heyecanla bekleyelim..birbirimize uğur getirelim şans dileyelim dua edelim..gelin hep birlikte mutlu sona ulaşalım,ANNE olalım Rabbimin izniyle inşallah..AMİN..

bu arada benim bat 28-30 nisan..stresli günler..geri sayım başladı yine..

ben varım, batım belli değil bu ay yumurtalıkta çatlamamış over kisti çıktı; ama doktor gebeliğe engel değil dedi. agnucaston tb kullanıyorum ama bakalım...

ben varım, batım belli değil bu ay yumurtalıkta çatlamamış over kisti çıktı; ama doktor gebeliğe engel değil dedi. agnucaston tb kullanıyorum ama bakalım...

merhaba canım hoşgeldin..bizim gibi başka kimse yok sanırım..bende bu ay ilk defa klomen kullandım 9 aylık ve hiç korunmadık sorun olmadığını söyledi doktor ama beklemedeyiz hala..hayırlısı olsun hepimiz içinde..

merhaba
bende gecen ay amileyim sandim 6 gun gecikti ustelk cok duzenlidir benim adetim 24 gunde bir oluyordum
hadi bilemedin 26 neyse 6 gun sonra muthis bir basagrisiyla adet oldum berbat bir gundu
bugun 24. gunum sancim var yoldalar sanirim. ayin 30 una kadar yolu var. bu sefer test filan yapmayip beklicem
sonra sonu husran oluyor. ama bu hafta zor gececek gibi. olucagi varsa bir an once olmasini istiyorum

aynen geçen ay bende öyle sanmıştım..adetim benimde çok düzenlidir 2 gün gecikmiştim hatta lekelenmem bile oldu 2 damla sadece ve testte pozitifi görmüştüm..kimyasal falandı da kendiliğinden adetle mi düştü ya da test mi bozuktu bilmiyorum..bütün belirtilerim vardı ama yine hüsran oldu sonu..bu aydan da hiç umudum yok belirti falan yok ki bende:2::2::2:

evet canım bencede bir an önce geçsede şu günler,hemen sonucu öğrensek ne güzel olur

benim geçen ay 40. gün geldi adetim. o yüzden bu ay bişey beklemiyorum. ilk gebeliğimde korunmayı bıraktığım ilk ay hamile kalmıştım. sonra 39. haftada büyük bir trafik kazası geçirdim, bebeğim öldü hem sezeryan oldum hem de dalağım alındı. şimdiyse 1 senedir hamile kalamıyorum. doktorlar sorun yok diyordu ama bu ay çatlamamış over kisti çıktı. ben de kendi yöntemlerimi denemeye karar verdim:) bakalım Allah ne nasip eder???

canım çok geçmiş olsun kaza için çok çok üzüldüm yine şükür ki size birşey olmamış..iki tane çocuğun var sanırım ne güzel bu duyguyu tatmışsın..yüce Rabbim bana ve benim gibi isteyen herkese nasip etsin inşallah..kist için soğan kürü denesen belki iyi gelir.Allah büyüktür ümidini yitirme hiç..inşallah en kısa zamanda nasip eder Allah tekrardan sana ve bizlere

ayyy canım benim gece gece hata yapmışım yukarda yazan arkadaşın iki çocuğu varmış çok özür dilerim senin var sanırım dedim kusuruma bakma emi

of ben kürtaj oldum 4 ay önce ve her ay hamileymişim gibi ağrılarım batmalarım oluyor bende hep ümitleniyorum bu ayda pembeler geldi şimdiden...moralim bozuluyor umutlarım hep boşa

ayyy canım benim gece gece hata yapmışım yukarda yazan arkadaşın iki çocuğu varmış çok özür dilerim senin var sanırım dedim kusuruma bakma emi

yok canım önemli değil:) belki de Allah söyletmiştir:) ben bu ay yok ovülasyondu yok adetti diye saymayı bıraktım. hayıt içeren hap kullanıyorum bir de civanperçemi ve ısırgan çayı içiyorum. bakalım ne olacak? işe yararsa sizlere de öneririm:) yumurtlama günün geçti mi?

of ben kürtaj oldum 4 ay önce ve her ay hamileymişim gibi ağrılarım batmalarım oluyor bende hep ümitleniyorum bu ayda pembeler geldi şimdiden...moralim bozuluyor umutlarım hep boşa

ben de her ay belirti yaşıyordum, üstelik hamilelik de yaşadığım için, belirtilerden kesin hamileyim diyordum. sonra anladım ki benim heray çatlamamış yumurta kistim oluşuyormuş ben farketmeden, o da gebelik için progesteron salgılıyor, hamilelk benzeri semptomlar hissediyorum. tabi bu benim tahminim, seninki psikolojik olabilir.

canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm...

kesin hamileyim dedirten belirtilerinden biraz bahsedermisin cnm...

belkide öyledir canım inşallah Allah söyletmiştir :) benim yumurtlama günüm geçti adetime 3-5 gün var tam kestiremiyorum 2 aydır sarktı bikaç gün.tamam canım inşallah işe yaramıştır da bizlere de şifa olur

aynen benim de öyle canım ama asıl önemli olan stres yapmamak imiş doktorum öyle dedi bu kadar stres yaparsam olmazmış..ama elde değil işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…