Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
merhaba hanımlar..
kadın olmak ne zor dediğim günlerden birindeyim yine..
nasıl kurtulacam bu adet sancılarından birinin bana çıkıp mucizevi bişi söylemesine o kadar çok ihtiyacım var kiii.. ömür boyu duacısı olurum..
yumurtalıklarım da küçük küçük ama çok miktarda kistler var zararsız..
senelerdir doktora giderim..
ahh tek cevap çocuk doğurunca geçer..
tıp bu kadar ilerlemişken bunun nasıl çaresi olmuyor akıl sır erdiremiyorum..
her ay illaki hastanelik oluyorum.. agrı başlıyor ardından defalarca kusma.. serum yiyene kadar yarı baygın vaziyette kıvranıyorum..
bazen 2-3 serum yiyip anca düzeldiğim bile oluyor.. çok ilaç kullandım hiç biri işe yaramadı..
sabah yine acilliktim.. şimdi topladım kendimi..
adet olmaya korkar oldum bu stres hiç bitmiyor bende..
hiç mi bi tedavisi yoktur bunun ya..
Allah daha büyük dertler vermesin tabi beterinden korusun herkesi buna da şükür ama hayatımı çok etkiliyor..
bugün bi finalime sırf bu yüzden giremedim..
bu illetten doğal yöntemlerle veya başka şeylerle kurtulan varsa lütfen esirgemesin yorumlarını çok ihtiyacım var
çok geçmiş olsun
benimde arkadaşımda vardı aynı sorun
heray kızı okuldan taksiyle acile yetiştirirdik kusma ateş agrı herşey vardı
en sonunda bitkisel bir ilaca başladı sendromlar hafifledi.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki aynı dertten bende muzdaribim bekarken aşırı ağrım olurdu dünya ile ilişkim kesilirdi o derece evlendim ağrılarım azaldı artık adet zamanlarımda yatmadan geçiriyordum ama doğum yapana kdr doğumdan sonra birbuçuk senedir ölüyorum resöen ilk gün ve olmadan önceki gün full yatıyorum ve şiddetli bel ve kasık agrısı oluyo hiçbirşekilde geçmiyo çaresini bilen varsa banada söylesin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba hanımlar..
nasıl kurtulacam bu adet sancılarından birinin bana çıkıp mucizevi bişi söylemesine o kadar çok ihtiyacım var kiii.. ömür boyu duacısı olurum..
her ay illaki hastanelik oluyorum.. agrı başlıyor ardından defalarca kusma.. serum yiyene kadar yarı baygın vaziyette kıvranıyorum..
bazen 2-3 serum yiyip anca düzeldiğim bile oluyor.. çok ilaç kullandım hiç biri işe yaramadı..
Allah daha büyük dertler vermesin tabi beterinden korusun herkesi buna da şükür ama hayatımı çok etkiliyor..
bu illetten doğal yöntemlerle veya başka şeylerle kurtulan varsa lütfen esirgemesin yorumlarını çok ihtiyacım var
cnm bir arkadaşımda tıpkı senin gibiydi hastanelik olurdu evlendi ve özellikle çocuktan sonra düzeldi benim adet sancımda çok olur sıcak suya bir dal tarçın biraz beklesin iç inan çok iyi geliyor rabbim şifa versin......
Seni cok iyi anlayabiliyorum =( bugün sabahtan beri kıvrm kivrm kvranyorum yeni gecti daha. Bi de ustune acayip bi mide bulantısı.. bi caresi cozumu olan varsa nolur bi soyleyiversin =/
Civanpercemi. Ciddi ciddi geciriyor. Ben de senin gibiydim kusmalar atesler bildigin her regl donemim felaket geciyordu. Civanpercemi ni duzenli kullanarak semptomlarimin ccogundan kurtuldum. Tavsiye ederim.
Ben de yillardir ayni dertten muzdaribim birsuru tahlik yaptirdim ama hersey normal gorunmesine ragmen her ay kusma agri kramp bas agrisi..feci bisey.agri kesicilerle hafifletmeye calisiyorumkonuyu takip edeyim ben de..
bu konuyu bende merak ediyorum tıp bu kadar ilerlemişken bunun niye kesin bi çözümü yok kadınlık rezillik demekmi
çocuk olunca geçer diyolarda oda olmuyoki
Civan perçemi kürüyle ben hem kistlerden kurtuldum hem de ağrılarım çok hafifledi. Adet günüm yaklaştıkça sabah akşam civan perçemi çayı içiyorum. Hem adetim de gecikmiyor.
merhaba hanımlar..
Tam olarak beni anlatıyosun canm bana da babannem gripin iç dedi gripin iyi geliyor bana bildiğimiz gripin zararsız ilk gün içmeye başla. Bide ben o günlerde sıcak su tuluğu olmadan kendime gelmem belime koyarım bu ikisini yapıyorum ben canım bi dene denemekten zarar çıkmaz
Ben de aynı senin gibiydim . 2 gün yatardım, hastaneler serumlar falan. Çift taraflı iki tane 4 ve 5 cm çikolata kistlerim vardı. İlaç ıvır zıvır geçmedi bi türlü. En som ameliyat dedi dr. İstemedim. Sonra 3 ay soğan kürü yaptım gittim doktora. Kistlerden eser yok. 2 ayda bir gidiyorum hala görünmüyorlar. Ki doktorum tekrar eder %90 diyordu. O bile şaşkın şu an. Bi dene istersen.
anlaşılan benim gibi çok hatun varr..
ahh bee ne çektik beee
önerileriniz için teşekkürler arkadaşlar..
bide benim adetler bi ay geç olur bi ay erken olur iki ay yine erken olur vs vs öyle kafasına göre takılıyor
adet başlamdan önce bi ilaç veya çay vs kullanamaya başlıyım desem belli bi tarihim yokki..
Bende de pco var küçük küçük büyümeyen yumurtalar filan bekarken regl hep gününde olurdu evlendim 2 sene sonra 35 güne sonra 40 güne çıktı bazen daha uzun o zaman ilaçla oluyorum bekarlığım ve evlendiğim de ağrım olmaz bir ilk gün biraz olur kasık bel bir de o ara üşütürsem yorulursam ama asla dayanamayacak kadar değil tüp bebek yaptırdım negatif oldu o reglimin ilk günü sadecd baya ağrılı olmuştu. Arkadaşlarım var ama öyle olan majezik kullanıyordu bir de günü belliyse bir gün öncd karına kasıklara sıcak su torbası söktürücü olmasındandolayı maydonoz bol bol çünkü kolay sökülürse ağrı daha az olur ama gebelik düşünceniz olursa yememelisiniz. Ayrıca uygun olur mu dr sorun ama pıhtılaşmayo engellediği ve kan akışına iyi geldiğin kan sulandırıcı haplardan alabilirsiniz
Nerdeyse yirmi senedir çekiyorum bu ağrıyı.Hele ki bazı aylar canım çıkıp çıkıp geri geliyo,çocukta doğurmadım ve öyle bi özlemim de yok zaten..boşu boşuna çek dur..
Papatya çayı derim ben yani em azından benimki öle hafifliyor ama bu sallama çaylardan değil aktardakilerden egzersiz ve bol su içmek işe yarıyo son olarak dönemin geldiği zaman psikolojik olarak ağrı çekeceğini düşünüp strese giriyorsun ve kasılıyorsun kendini rahatlatmayı denemelisin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
merhaba hanımlar..
Saatlerdir kıvranıyorum:2:
İlaç içtim yok uyumaya çalışıyorum olmuyor
Sıcak su torbasıyla durdum biraz hafifledi şükür
Her ay ölüp ölüp diriliyorum ben de