Her ay bu şekilde hamile kalmak mümkün mü?

Fascinated

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2020
92
21
38
32
Kızlar eşimle her ay korunuyoruz ancak prezervatifi takmadan bir sürü ilişki oluyor. Açıkçası boşalmaya yakın takıyor eşim. Benimde son 3 ayda üst üste başıma gelen bir şey var enfeksiyon yaşıyorum idrar yolu enfeksiyonu peşinden mide bulantısı ateş vs başlıyor hastaneye gidiyorum beta baktırıyorum 13 14 lü değerler çıkıyor. Sonra beta değerim 2 gün sonra ya sabit kalıyor ya düşüyor sonrada adet oluyorum normal gününde oluyorum. Beta hcg yükselten bildiğiniz başka durum mu var? Yoksa eşimin akıntısı hamile mi bırakıyor beni?

Hamile kaliyor sonra kimyasal geciriyorsunuz.

1 kez bunu yasayip sonraki aylarda da iliskinin sonunda kondom takmanizin nedenini anlayamadim.

Hamile kalmak istiyorsanız takmazsiniz.

İstemiyorsaniz bastan sona kadar takarsiniz.

Korunmuyorsunuz. Hamile kalabilirsiniz. Sizin oralarda aile hekimliği var mı gidip biraz bilgi alın korunmayla ilgili.

Hamile kaliyor sonra kimyasal geciriyorsunuz.

1 kez bunu yasayip sonraki aylarda da iliskinin sonunda kondom takmanizin nedenini anlayamadim.

Hamile kalmak istiyorsanız takmazsiniz.

İstemiyorsaniz bastan sona kadar takarsiniz.
Aslında çocuk düşünmüyoruz ama olursada olur sıkıntı yok diye düşündüğümüzden boşvermişlik var. Ama üst üste birkaç ay başıma gelince sormak istedim sperm asla bulaşmıyor ama sperm öncesi akıntıdan hamile kalınabilir mi öyle her ay?

Korunmuyorsunuz. Hamile kalabilirsiniz. Sizin oralarda aile hekimliği var mı gidip biraz bilgi alın korunmayla ilgili.
Korunmayı biliyoruz onunla alakalı sıkıntı yok. Ama doktor dedi ki sperm öncesi o gelen akıntıdan hamile kalma olasılığı düşükmüş evet böyle ihtimal var ama düşük dedi. Bizde çocuk düşünmüyoruz şu süreçte ama olursada sıkıntı yok henüz çocuk sahibi değiliz. Ben sadece üst üste brkaç ay hamile kaldığım için şaşırdım. O akıntıda her zman sperm oluyor mu ve döllüyor mu diye.

Akinti degil o, zevk suyu. Evet zevk suyundan hamile kalinir. Ard arda iliskiye giriyorsaniz ilk bosalmadan sonra da kondomsuz oluyorsa penis ucunda zaten sperm kaliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…