Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyim yan topiktensin herhalde bizim listede yoksun )) var mı çift çizgi hayali ??

hıı sizin lstede yokum bi ara vardım gelmeyince silnmişim sizde haklısınızz bnde adetimi bekliyom iştee bu ay bebiş beklemiyom dört gözle adetimi bekliyomm

haa anladımmm :))) yaa o bebek değil melek melek

canım liste karışık yaa batı yarın olanlarda var aslında..
Canım telden giriyorum tam gormuyorum kimler var batı yarin olan?? Bazısı sadece bat yazip cevap bile vermiyor onları eklemenin anlamı yok bence listeye

canım haftaya bnm beklemedgm a.t süpriz olsun bncede kendımı dınlemıyorum artık akışına dedım ya düzen gerektren bı sey bnce ee o düzende şuan bende yok
Dinleme canim benim zaten dinledikce insan ha bre birseyler buluyor Allah büyük hele sen kocana kavus duzenini kur da bebis de gelir nasils a

hıı sizin lstede yokum bi ara vardım gelmeyince silnmişim sizde haklısınızz bnde adetimi bekliyom iştee bu ay bebiş beklemiyom dört gözle adetimi bekliyomm

canım yanlış anlama sakın ama adını yazdırıp giden ve birdaha buraya uğramayan hamilelik haberlerini başka topiklerden okuduğumuz o kadar çok insan varki.
kimse kimsenin hakkını yememeli diye düşünüyorum.
yani hepimiz hamile kalmak için çabalıyoruz ve listemizde hamileler arttıkça seviniyoruz.
hamile birinden tavsiyeler almak hepimiz için önemli.
batını bildirip 2 ay uğramayanlar vardı. e biz girdik aralığa hala ekimden kalan batları takip etmeye çalışıyoruz.
liste kalabalıklaştıkça tak,pte zorlaşıyor.
bu yüzden batı geçipte uğramayanları sildim.
sana karşı değil bu hareketim yanlış anlama
bir çok kişiyi sildim
eğer istersen tekrar eklerim problem değil

galiba yeni biş hamiş varmış ALLAH kucagına almayıda nasp eder inş gözü aydınn darısı bizim gibi bekleyenlerin basınaa inşşşşşşşşşşşşşşş

anlıyorum sende haklısın ama ben hamile deilim ki keşke hamile olsamda bütün topkleri gezsemm tek tek sölesem hamişim diyee eklersen eger sen bilirsin eklemezsen canın sagolsun bacımmdaha adet olmadım 3 de olcaktım boş boş bekliyom iştee

belki birgün merakımızı giderir birbirimizi tanırız fena olmaz aslında

bnde tatlışş yaa aynen merak içindeym :))

Kizlar ben de merak ediyorum sizleri tanışmak isteyen olursa ben varım. Tabi face uzerinden olabilir ancak

Cimcimeemm kireç taşım, gelmis bak bugün gitmez herhalde bir yere. Ayy şu sogukta zaten deli deliğinden çıkmaz yaa.. Allah yardım etsin evsizlere, sobali evde olanlara, ,annemlere :2::2:

bnde canım faceten aslında ekleyeblrz

ınsallah gelmez cnm kırmızılar test yapıckmısın

Dayanabilirsem eğer gelmezse ertesi gün yapacağım. Ama bana gelecek gibi geliyor:-( eşime kalsa on gündür her gün test yapsam iyi bende hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Geçen ay kan sonucum negatif çıktı lavaboya gittim gelmişti. Dua edin lütfen arkadaşlar rabbim hayırlı sağlıklı evlat versin bana da sizede

evt cnm bncede senın memleket neresıydı

bnde canım faceten aslında ekleyeblrz
benim face şuan donuk.. ama bu gidişle açıcam

Kizlarr benim de 4 gun kaldi bugunu saymazsak 3 :) adete dair ger belirti var yani kasiklarim
Biraz fazla agridi yumurtlamadan buyana öldürdü beni hatta haftasonumu mahvetti ama o bile psikolojik olabilir yani :) kan testi yaptirdim 2 gun once yazmistim 0.03 yani negatif.Yine de bir umut adet tarihimi bekliyorum
Belki olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…