Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah yaa inşallah hayırlısıyla olsun:) Allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin..daha kesin bişi yok bende de ,korkuyorum ya yanlışsa diye bi de sabah erkenden yapıcam test..

valla ben ıcıyorm sadece kahvltıda ama ...havuç suyu iç ben bayılıyormda burda fırsat olmuyoo :)

enfeksynmu var cnm yanma varms galıba bıde iç iç ayaklrnı sıcak tut..dıkkat ett.. napym bnde nöbetcydm yorgnm bıyandan topıgı okuyom bı yandan ıncır cevız yıyorm

kendi tanımı kendim koydum doktora gitmedim ama enfeksiyon gibi geldi bana şuan 3. litreyi bitirmeye çalışıyorum. ayağımada iki çorap üstüne ev ayakkabısı giydim ama hala üşüyorum.

ye yee şifa olsun. tombalak yanaklı bebiş olsun.. :)) bu arada ne nöbeti sen öğretmen değilmiydin???

inşallah yaa inşallah hayırlısıyla olsun:) Allahım isteyen herkesin gönlüne göre versin..daha kesin bişi yok bende de ,korkuyorum ya yanlışsa diye bi de sabah erkenden yapıcam test..

cnm tekrarla testi fotosunu yıne koy buraya aslında kan testıde yaptrablrsn idrarda silik cıktysa kanda haydi haydi çıkar :)

öğretmn cnm okulda nöbetcydm :))) buarada şu benm resımdekı gbı bı bebıs olsaa ne tatlı yaaaaaaaaaaa

umarim cok bekletmez bizi bebisler her ay test yapmaktan belirtileri takip etmekten gina geldi artik her seferinde takmayim diyorum ama malesef yapamiyorum
Hoşgeldin burtam bizim kafadansin sen de desene Biz de her ay kafamizdan atalim diyoruz ama her ay ayniyiz

gittim eczaneye test aldım geldim hemde 2 tane dayanamadım yaptım bitanesini ama silik bi çizgi mi gördüm yoksa öyle mi görmek istedim bilmiyorum şu an her baktığım yerde silik çizgiler görüyorum
Eklesene su testi bakalım bi. Belki de var zen hayal görmüyorsundur.. silik cikip hamile olan cok kişi var

Kizlar Nasılsıniz bakim? ? Marmeladım sıradaki bat sensin inşallah gelir bu ay bebisin surpriz yapıp
Cimcimeeee neredesin canım? ?
Matmazelim kırmızılar gelince girmez oldun kendini toparladın umarım? Her adette ayni hüsranla karşılaşiyoruz ama sonra yine yenixen umutlaniyoruz hepimiz ayniyiz

yarın bi kan testi yaptır bizimde merakımız dinsin :) ama bence hamilesin

canım haftaya bnm beklemedgm a.t süpriz olsun bncede kendımı dınlemıyorum artık akışına dedım ya düzen gerektren bı sey bnce ee o düzende şuan bende yok

Basbayagi cikmis işte hayali falan değil kana git yarin tescille inşallah

öğretmn cnm okulda nöbetcydm :))) buarada şu benm resımdekı gbı bı bebıs olsaa ne tatlı yaaaaaaaaaaa
haa anladımmm :))) yaa o bebek değil melek melek

canım liste karışık yaa batı yarın olanlarda var aslında..

kızlar günde iki kere tuvalete çıkan ben 3 gündür içimde tutuyorum resmen.. şimdiye kadar ishal olurdum şimdi normal seyrinde çıkamıyorum patlıycam resmen tartıya çıkınca kiloma şaşıyorum 2 kilo ya aldım yada benim acilen tuvalete çıkmam lazım. ne önerirsiniz hemen etki edecek bişey lazım

haa anladımmm :))) yaa o bebek değil melek melek

canım liste karışık yaa batı yarın olanlarda var aslında..
Canım telden giriyorum tam gormuyorum kimler var batı yarin olan?? Bazısı sadece bat yazip cevap bile vermiyor onları eklemenin anlamı yok bence listeye

canım haftaya bnm beklemedgm a.t süpriz olsun bncede kendımı dınlemıyorum artık akışına dedım ya düzen gerektren bı sey bnce ee o düzende şuan bende yok
Dinleme canim benim zaten dinledikce insan ha bre birseyler buluyor Allah büyük hele sen kocana kavus duzenini kur da bebis de gelir nasils a

kabızlık sıkayetıne ıyı gln kayısı bıldgm kadryla cnm kayısı suyu da olablr

evet tatlım aynen öylee ben hele bı sevdıcegımı düzenli göriym hayrlsyla hepsı olur :)))))

ferdakazak
efser_16
sentimental
5 aralık gözüküyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…