Eki Görüntüle 883608 kızlar bakın nolur benim gördüğüm çizgiyi sizde görüyomusunuz?
valla ben ıcıyorm sadece kahvltıda ama ...havuç suyu iç ben bayılıyormda burda fırsat olmuyoo :)[/. Bn de günde en fazla bi içiorm çay ama normalde canm hç istemezdi.. Havuc suyu neye ii gelio canm yumurtalara mı içicem dediğini yapcm cnm
valla ben ıcıyorm sadece kahvltıda ama ...havuç suyu iç ben bayılıyormda burda fırsat olmuyoo :)[/. Bn de günde en fazla bi içiorm çay ama normalde canm hç istemezdi.. Havuc suyu neye ii gelio canm yumurtalara mı içicem dediğini yapcm cnm
evt cnm yumurta gelişimi için eşinde içsin sperm kalıtesını artırıyo bılımsel bı arastrmada okumustm
anladım canım okeye de dört kişi lazım onu ayna diyemem ne yapsan ki görüştüğünüz arkadaşlarınız yok mu sürekli onlarla görüşün snei çok iyi anlıyorum iki senedir benimde sşim geç geliyor kötü alışkanlıkları yok ama ihmal ediyor artık ben sana dediklerimi uygulasam işe yarar benimkinde ama o kadar kırdı kı beni içimden gelmiyor onun için yemek yapmak bile istemiyorum bazen düşün ama benimde çabalama lazım neyse, o arabayla gitmeyide çok iyi anlıyorum benimkide aynı ve tabi çok haklısın aylık yakıt masrafı nerden baksan 200 ü geçiyor bende çok kızıyorum borç var diyorsun onu erteliyoruz bunu erteliyoruz ama araba lüksünden vazgeçmiyorsun diye anlayana daha oğluma oda yapmadık ocak ayında borcum bitecek diyor borcu bitsin hemen kredi çeker daha lüks bir araba alır ben bilirim kocamıoff neyse bende dertliymişim:) sen çok haklısın canım o zaman duadan başka çaren yok bekar arkadaş çok tehlikeli gerçekten inşallah elini ayağını çeker onlardan.
ah erkekler ah ne oldu kırgınlığın mı geçti öyle yapınca offffff sürt kız burnunu azcık yokmuş gibi davran
kesinlikle haklısın. bu devirde borçsuz insan az. mecburen borç yapıp ev alıyorsun vs.. devir tasarruf devri. ama eflalime katılıyorum evi cazip getirmek mantıklı. ben öyle hesaplı kitaplı davranamıyorum ama öyle davrananların isteklerine daha çabuk ulaştığınıda görüyorum
iyi yapmışsın yatmakla. bekleyip sinirlerin gerilmesi daha kötü. eşinde komikmiş yanii.. nefes kontrolü filan :)))
kızlar dünden beri bir sorunum var. tuvalete çıktıktan sonra bir yanma hissediyorum. birde habire sıkışıyorum. tuvalete gidiyorum 2 damla anca geliyor. bu kadar velvele o 2 damlayamıydı diyorum kendi kendime. sık tuvalete çıkma hamilelik belirtisiya acaba dedim kendi kendime, ama mantığım diyorkiii sistit olduuummm hayıııırrrrr... sabahtan beri su içiyorum. doktora gitsemmi bilemedim??? ama belirtiler sistit gibi.. bi süre yum yumda yasak artık.((
Canm çok sevndm daha ii oldgna canımsın ya. Erkekler soradan anlıo hatalarnı ne yazıkki sen üzüldkten sora. Oldn ii tarAftn bakalm senn için korkmş gttn sanmış. Trip atman en gzeli olmuş yoksa iice abartabiir bişe demio bana deyip. Çocuk gibiler ya. Nası tanıştı canm o arkadaslaryla umarm basına bişe gelmeden görür ii olmadıklarnı
merhaba kızlar beni de aranıza alır mısınız:):)
Bat 12 aralık yaş 28 ve 6. deneme...
bu sayfayı dün kesfettim ve dünden beri bütün paylasılanları okudum, iliskileriniz birbirinize desteğiniz çok hosuma gitti. İnsan böyle zamanlarını herkesle paylasamıyor malesef çoğu kisi anlayamıyor zaten hissettiklerimizi...
Çocuga karar verdik dediğimizden beri adetlerimin düzeni sastı ilk ay doktora gittim hersey yolunda zamanla olur dedi gönderdi.Ama çok düzensiz oldugum için yumurtlama günlerimi tutturamıoyrduk sanırım o yüzden buay ovulasyon testi kullandım ve pozikif günleri değerlendirdik sanırım 12 si bat. umarım bu ay tutar yada ne bilim hayırlısı neyse o olsun hepimiz için.
Hamilelerimiz varmış hepinizi tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alırsınız insallah bebislerinizi darısı tüm isteyenelerin basına...
Eki Görüntüle 883608 kızlar bakın nolur benim gördüğüm çizgiyi sizde görüyomusunuz?
Hoşgeldin burtam bizim kafadansin sen de deseneBiz de her ay kafamizdan atalim diyoruz ama her ay ayniyiz
Eklesene su testi bakalım bi. Belki de var zen hayal görmüyorsundur.. silik cikip hamile olan cok kişi var
Kizlar Nasılsıniz bakim? ? Marmeladım sıradaki bat sensin inşallah gelir bu ay bebisin surpriz yapıp
Cimcimeeee neredesin canım? ?
Matmazelim kırmızılar gelince girmez oldun kendini toparladın umarım? Her adette ayni hüsranla karşılaşiyoruz ama sonra yine yenixen umutlaniyoruz hepimiz ayniyiz
kızlar günde iki kere tuvalete çıkan ben 3 gündür içimde tutuyorum resmen.. şimdiye kadar ishal olurdum şimdi normal seyrinde çıkamıyorum patlıycam resmen tartıya çıkınca kiloma şaşıyorum 2 kilo ya aldım yada benim acilen tuvalete çıkmam lazım. ne önerirsiniz hemen etki edecek bişey lazım
canım sistit oluşmuş sanırım. geçmiş olsun hemen doktora git
canım en etkili ilaç magnesie calcine toz. bir ölçek tozu suda eritip iç yarım saate bişey kalmaz
ilaç içmek istemem dersen kuru kayısı ye
sağol cimcimem sen nasılsın daha iyimisin?? hallettinizmi sorunları
sağol hayatım iyiyim çok şükür.
yani takmıyorum kendilerini.
böyle daha iyi.
yalnız bu baş ağrısı öldürecek beni.
hiç geçmedi aksine dahada azıttı.
yüzüne bakasım gelmiyo
hem baş ağrımdan hemde yaptıklarından dolayı.
magnesıe calcıne içemem dersen bekunis draje de var canım ama en etkilisi magnesıe calcıne toz.
hoşgldn cnm nbr okudum eşinin gece yaptıklarnı derstydm okudugmda gülmemek için zor tuttum kendımı :)))) nefesnı kontrl etmıs ya.. ıyı yapıon yüz verme bıraz daha
şimdi kuru kayısı yiyorum şayet yarına kadar geçmezse yarın bahsettiğin ilacı alırım. takma bencede .. herşeyin başı insanın kendi iç huzuru sağlığı. Rabbim yanında olsun
hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın.
heee manyak bi kocam var arada yapar öyle nefes kontrolleri falan
bigün gitcem o zaman kontrol edecek nefes de bulamayacak geldiğinde haberi yok.
cimcime avatardaki sen misin??? eğer öyleyse taş gibi hatunsun canım yaaa... ben hepinizi çok merak ediyorum. sanalda konuşunca bir tuhaf oluyor gerçektende varsınız ama yani bi garip anlatamadım :// :)
pişşşşş huu komşuuu ben geldimmmmmmmmmmnaslsınzz bacılarrr
iyidir yaa senle tanışmamıştık dimi sen nasılsın
bnde tatlışş yaa aynen merak içindeym :))
cimcime avatardaki sen misin??? eğer öyleyse taş gibi hatunsun canım yaaa... ben hepinizi çok merak ediyorum. sanalda konuşunca bir tuhaf oluyor gerçektende varsınız ama yani bi garip anlatamadım :// :)
pişşşşş huu komşuuu ben geldimmmmmmmmmmnaslsınzz bacılarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?