Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

aynen canım benimkide arabayı bugün alır yarın satar öbür gün kredi çekip üst modelini alır
2 senedir bütün arabaları kullandı

canım sistit oluşmuş sanırım. geçmiş olsun hemen doktora git

bekar olanı yıllardır tanıyor boşanmış olanı yeni tanıdı diğerinide uzun zamandır tanıyodu ama bu kadar samimi değillerdi hiçbirisiyle

hoşgeldin canım ekliyorum listeye

Eki Görüntüle 883608 kızlar bakın nolur benim gördüğüm çizgiyi sizde görüyomusunuz?

tebrik ederim canım hamilesin

canım sabah dershanedeydim öğlen çıktım arkadasıma gittim şimdi geldim eve kocamda kapının önünde üst komşuyla konuşuyo

canım en etkili ilaç magnesie calcine toz. bir ölçek tozu suda eritip iç yarım saate bişey kalmaz
ilaç içmek istemem dersen kuru kayısı ye

matmazel kuzum bat bugünmüş son durum ne gelen giden varmı :18:

elcem kuzum seninde batını yazalım hesapladıysan hala kasımdasın

sağol cimcimem sen nasılsın daha iyimisin?? hallettinizmi sorunları

sağol cimcimem sen nasılsın daha iyimisin?? hallettinizmi sorunları

sağol hayatım iyiyim çok şükür.
yani takmıyorum kendilerini.
böyle daha iyi.
yalnız bu baş ağrısı öldürecek beni.
hiç geçmedi aksine dahada azıttı.
yüzüne bakasım gelmiyo
hem baş ağrımdan hemde yaptıklarından dolayı.

magnesıe calcıne içemem dersen bekunis draje de var canım ama en etkilisi magnesıe calcıne toz.

hoşgldn cnm nbr okudum eşinin gece yaptıklarnı derstydm okudugmda gülmemek için zor tuttum kendımı :)))) nefesnı kontrl etmıs ya.. ıyı yapıon yüz verme bıraz daha

şimdi kuru kayısı yiyorum şayet yarına kadar geçmezse yarın bahsettiğin ilacı alırım. takma bencede .. herşeyin başı insanın kendi iç huzuru sağlığı. Rabbim yanında olsun

hoşgldn cnm nbr okudum eşinin gece yaptıklarnı derstydm okudugmda gülmemek için zor tuttum kendımı :)))) nefesnı kontrl etmıs ya.. ıyı yapıon yüz verme bıraz daha

hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın.
heee manyak bi kocam var arada yapar öyle nefes kontrolleri falan
bigün gitcem o zaman kontrol edecek nefes de bulamayacak geldiğinde haberi yok.

şimdi kuru kayısı yiyorum şayet yarına kadar geçmezse yarın bahsettiğin ilacı alırım. takma bencede .. herşeyin başı insanın kendi iç huzuru sağlığı. Rabbim yanında olsun

sağolasın canım sanada rabbim şifa versin.

cimcime avatardaki sen misin??? eğer öyleyse taş gibi hatunsun canım yaaa... ben hepinizi çok merak ediyorum. sanalda konuşunca bir tuhaf oluyor gerçektende varsınız ama yani bi garip anlatamadım :// :)

hoşbuldum canım iyiyim sen nasılsın.
heee manyak bi kocam var arada yapar öyle nefes kontrolleri falan
bigün gitcem o zaman kontrol edecek nefes de bulamayacak geldiğinde haberi yok.

iyiym tatlım ya bıldgn gbı ıstee güzel haberler alınca burda daha da ıyı oluyorm
ay canım çok hoşsun yaa :)

pişşşşş huu komşuuu ben geldimmmmmmmmmm naslsınzz bacılarrr

cimcime avatardaki sen misin??? eğer öyleyse taş gibi hatunsun canım yaaa... ben hepinizi çok merak ediyorum. sanalda konuşunca bir tuhaf oluyor gerçektende varsınız ama yani bi garip anlatamadım :// :)

heee taşım ama kireç taşı. eline alanın elinde ufalanırım

pişşşşş huu komşuuu ben geldimmmmmmmmmm naslsınzz bacılarrr

hoşgeldin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…