- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Cnm adresi ni bilmiyorumki
hayatım mesaj atacağım ama atamıyorum 5 dk bekle diyo
Cnm ben sana yaziyorum ozelden ekle sen
burtam napıyosun nasılsınnn.. bi sen kaldın galiba eklemediğim:)
Nasıl kota dolmuş. Mesajlarını silsene.
Kızlar sağ kasığımda n bacagima doğru bir ağrı giriyo ara ara nedendirki acep((
ayyy üffff offf bilemedim bi ben mi görüyorum bu silik çizgiyi :) sizde bakın diye fotosunu cektim ama parlıyo hiç gözükmüyo ..Allahım kocam gelse de bi baksa onun gözleri iyi görür hem ben miyopum zaten belki iyi görememişimdir :))) mutlu olmak istiyorum ya herkes mutlu olsun istiyorum bu kez.inşallah vardır bebiş...
Eki Görüntüle 883608 kızlar bakın nolur benim gördüğüm çizgiyi sizde görüyomusunuz?
kızlar günde iki kere tuvalete çıkan ben 3 gündür içimde tutuyorum resmen.. şimdiye kadar ishal olurdum şimdi normal seyrinde çıkamıyorum patlıycam resmen tartıya çıkınca kiloma şaşıyorum 2 kilo ya aldım yada benim acilen tuvalete çıkmam lazım. ne önerirsiniz hemen etki edecek bişey lazım
Kizlar ben de merak ediyorum sizleri tanışmak isteyen olursa ben varım. Tabi face uzerinden olabilir ancak
Cimcimeemm kireç taşım, gelmis bak bugün gitmez herhalde bir yere. Ayy şu sogukta zaten deli deliğinden çıkmaz yaa.. Allah yardım etsin evsizlere, sobali evde olanlara, ,annemlere :2::2:
canım kistin varsa ondan olabilir benim kist yapardı öyle ağrı
Hayırlı olsun benimkide öyle çıkmıştı bak bu sitede pozitif idrar örnekleri diye bir sayfa var ben ordan bakıp emin olmuştum foto ekliyim benimkine benzeyenEki Görüntüle 884172 Eki Görüntüle 884173 Eki Görüntüle 884175
Canım bende 3-4 gündür öyleydim dün kuşburnu çayı içtim o da iyi geliyormuş kabızlığa faydasını gördüm ben birde mürdüm eriği kuru incir ve zeytinyağlı pırasa tavsiye ederim test edildi onaylandı:)
Kız benim face yok diğer sayfada albüme koymuştu herkes öyle görmüştük birbirimizi albüme koysanıza sadece arkadaşlar görsün
Kistmii(( yoktu en son gittgmde gerçi baya oldu moralim bozuldu şimdi
Tatlm dün gece yatakta agrim vardi kasiklrda adet sancsna hem benziyo benzemiyo garip o his oluyodu içim kaziniyo gibi bacagma vuruyo garip bi agri suanda da var ben üşüttüm diye düşünüyorum sma ayaklrm çok üşüyo bel agrim cok yok sidettli degil yaniCanım kist ağrısı şiddetli oluyor sanırım oyle aralıklı degil, yoktur i̇nsallah
Herkeste olur mu bilmem ama en şiddetli belirti bel ağrısı kızlar 3.gin bugün bel ağrım gitti, kasıklarda ağrıyor batmalar seklinde, bacaklara (üst kısma) romantizme sızısı gibi ağrılar giriyor, ama en fenasi bel, yanlara kalçaya vuran hafif.
Dr de dedi bu tam yerleşme sırasında oluyormuş, içinizi kazıyor çünkü yerleşmek icin
Surekli bir bel ağrım oldu benim, genelde söylenen bu belirtilerde
Tatlm sevndm pirinc tanecgni gordgne:)) ) allah sana bağışlasın cnm bna özelden yolla bn ekliym seni ordan yaziyim okKızlar herkese selam dün hiç giremedim, simdi okudum tüm yazılanları.
Dün Dr ye gidecektim bildigini üzere, cok şükür kesemizi tam olarak gördük, 8.2mm olmus bizim ki) ayın 16sinda kalbini dinleyeceğiz i̇nsallah, dualarınızı esirgemeyin, Allah bu duyguları sizlere de yaşatsın.
Eve gelince birkaç çeşit yemek yaptım artık farklı moda geçtik biliosunuz, Dr de etrafta sıkı sıkı beslenme ile ilgili bilgiler veriyor. Telefon trafiği bitmedi sonra büyükler durumu sordu vs, sonra beni bir bas ağrısı aldı, ilaç alamıyorum, gece beynim çıkacak sandim, uyuyamadim ağrıdan, sabah rahatlamıştım ama ise gitmedim, rapor aldım evdeyim ama iyiyim suan şükür.
Kızlar bekleme sürecinde de kendinize iyi bakın ama bu vücut bize lazım, simdi de başka telaşlar var, et yeyin bol bol, incir fındık, ceviz ihmal etmeyin.
Canım tost istedi benim de) ufaklik hareketlendi mı ne ) ama evde yapadım yok, az çıkıp bi kafe bulayım kendime hava alırım hem diyorum
Face den eklemek icin beni hiç sormamissiniz, bozuldum ;((
Biriniz bana herkesin adresini verebilir mı hemen ekleyeyim, ama hangi nick kime ait yazarsa guzel olur, sanki marmelotto da hepsi var, yardım edersen sevinirim tatlım
Hepinizi opuyorumm
Tatlm dün gece yatakta agrim vardi kasiklrda adet sancsna hem benziyo benzemiyo garip o his oluyodu içim kaziniyo gibi bacagma vuruyo garip bi agri suanda da var ben üşüttüm diye düşünüyorum sma ayaklrm çok üşüyo bel agrim cok yok sidettli degil yani
Valla cnm belirti aramiyormda donuyorum ya:) cnm özeldn yolla bn bakrmKasık ağrısı oluyor dediğim gibi ama aynen aralıkli, bacaklarda ağrıyor.
Ben de en belirgin beldi, anneme teyzeme sordum, onlarda hiç olmamış mesela ama benim cogu şeyim anneme benzer onun fiziksel minyatürü gibiyim adet düzenim, sancılarım vs aynıdır ama bel ağrısı olmamış hic, o yüzden belli olmaz senin belirtilerde canım, ama bel ağrısı sonlara da doğru iyice yoğunlaşıyor
Bu arada surekli hamile haberleri alıyorum, gecen hafta arkadasım 8 haftalık, bu sabah kuzenimin Esi 5 haftalık hamile oldugunu söyledi, burada da 2 tane çıkmış gibi dün, bir bir hepinizi duyacağız.
Buarada bana mesaj attın mı canım, face eklemeleri icin, telden görmedim de, iPad den bakacağım gönderdiysen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?