Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi düşünelim iyi olsun bekleyip görücez artık bu ay pek beklentı ıcıne gırmıyorum canım.. başka bırsey olmasında allah korusun

inşallah canım içini ferah tut bir şey olmaz

Slm kızlar napıosunuz dün akşamdan beri halozzy çk sevndm cnm adına darısı bizeee inşallah hemencecik.

Cnm önce pirinç tanesiydi şimdi limon çekirdeği daha sonra kestane şekeri olck ilerlyn sürede de nur topu olck insallh

canlar bat bugün tam geldi kırmızılar diyorum gidiyorum wc ye birşey yok karnım ağrıyor geçiyor ne olacak acaba çok merak ediyorum:18::18::18::18:

canlar bat bugün tam geldi kırmızılar diyorum gidiyorum wc ye birşey yok karnım ağrıyor geçiyor ne olacak acaba çok merak ediyorum:18::18::18::18:
Ben testlerden hamile olduğumu öğrendiğim halde BAT günümde sonrasında sürekli regl olacağım sanıyordum kasık agrılarından, inşallah seninkiler de kırmızıların değil, bebişin belirtileridir

gidip test alıyorum o zaman ben görüşürüz arkadaşlar sağolun:)

aynen bende halozzy gibi o kadar çok karın,bel ağrım ve kasıklarımda sancı vardı ki regl olcakmışım gibi geliyodu,,testi korka korka yaptım inanamadım hatta:) kasık batması hala çok var her wc ye gidişimde bakıyorum kırmızılar mı geldi diye:)inşallah bebiş vardır cnm..sen bi test al yap bakalım meraktan çatlatcaksın bizi:)

Kizlarr beni de ekleyin listeye.Yaş 27 sat 11 kasim bat 8 aralik deneme no:5 ama 2 ayi saymayalim zaten istesem de kalamazmişim ameliyat oldum :)
Bu ay serophene kullandim ama catlatma ignesi olmadim Beniim yumurtlamadan buyana kasik agrilarim bar kizlar goguslerim iki gundur hollanda inegi gibi maşallahh :) gogus uclarim acayip sekilde tahriş olmuş gibi kizardi ve cok hassas el degmiyor.Tabiiki bunlar adet belirtisi ayni zamanda biliyorum.gogus uclari daha once boyle oluyomuydu ondan emin degilim dikkat etmemiş olabilirimm :) ayy hadi bakalim hayirlisiii

hayırlısı olsun cnm inşallah..hoşgeldin bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…