Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla cnm belirti aramiyormda donuyorum ya:) cnm özeldn yolla bn bakrm
Üsüme oluyor, hatırlarsın ben bir kac gun evvel öğrendim hamileliği o yüzden sanki öğrendikten sonraki belirtiler gibi oldu ama benimkiler de erken belirtilerdi, cok üşüyorum esim sıcak diyordu ben donüyordum hala oyle su an bile ayaklarım donuyor, asırı uyuma istegi oluyor ama sanırım bu bat yaklaşırken olmalı.
Bu arada mesaj attım sana

Cnm facete aradim sonuç yok diyo bulamdm seni

slm kızlar :) ben sabah kocamı işe gönderirken yine test yaptım aynı dün akşamki gibi silik çizgi:) buraların da yabancısıyım tek başıma hastaneye falan nasıl gidicem diye düşünüyodum ki zaten vazgeçtim...benim koca kalk gidelim demeden gitmicem küstüm ona:)

Canım test olayı cok kolay, git hastaneye laboratuvardan sıra al, 1 saat sonra sonuc elinde

Kizlar selamlar... Bugun doktora gittim insülin direncim icin. Bi ilac verdi hem biraz direnci dusurecek hemde yumurtlamani daha cok arttiricak dedi bakalim. Bu arada yasimdan dolayi 1 sene beklemeye gerek yok 3 ay daha olmazsa hsg cekeriz dedi. Tiiiiirrrsssstim valla. ultrasonlada tekrar bakti gorunen hicbisey yok dedi. bide ilk defa bu sefer infertilite polikiniginde muayne etti son derece can sıkıcı bi durum. Bakalim bekleyi gorucez...

Canım herkes aynı yere giditor bölümün adı bu lütfen takılma, inşallah kısa zamanda sonuç alırsın

Ekledim canim. Buarada kontrolun iyi gecmesine cok sevindim. Bizim mercimek artik insallah saglikla buyuyecek. Kalp atislarini duyarsiniz insallah biran once. Kendine cok dikkat et. Artik resmen anne adayisin. Ayyy bende istiyorum yaaa

Canımsın,mhep duacınızım, sizlerde anlatacaksınız bunlar bigün inşaalh

hamile olan arkadaşların hepsini tebrik ederim, sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah.

aylardır adet olmadan önceki hafta acaba bu ay mı düşünmekten delirmek üzereyim. her ay bu ay düşünmeyeceğim diyorum ama olmuyor.

herkese AMH hormon testini, denemenin kaçıncı ayında olunursa olunsun, yaptırmasını öneriyorum. yumurtalıkların kaç yaşında olduğunu söylüyor. bir yıl beklemek eskidenmiş, doktorlar ilk önce kanda adetin üçüncü günü FSH, LH, östrojen, prolaktin ve siklusun içinde her hangi bir gün AMH hormon testi yaptırıyorlar. Bir yumurta takibi, yumurtalar uygun günde uygun boyda/çapta oluyor mu buna bakıyorlar. bu değerlere baktırmak için bir yıl beklemeye gerek olmadığını, hamile kalmaya karar verildiğinde bu değerlere bakıp anne adayının ona göre davranması gerektiğini söyledi doktorum.

artık kimseyle paylaşamıyorum endişelerimi bu ay niye olmadı diye. her ay adet olmadan önce belirtilerimi bir kenara not ettim, bir dahaki ay aynı şeyleri hissedersem acaba mi bu ay mı diye umutlanmiyim diye, kısmen işe yarıyor, ama vucüt işte her ay aynı tepkiyi vermiyor ve ben umutlanıyorum. yine beklemedeyim dört beş gün sonra belli olacak.

herkese sabır diliyorum.

halozzy tatlım ıstegnı kabul ettım:))) matmazelcım ismine takılma çünkü hiç bı sorunu olmayıp cocuk sahıbı olamaynlarıda bellı bır süre sonra oraaya yönlendırıyolar..ama gıcık bı durum

Evet kızllar faceden de kavuştuk birbirimize, diğer arkadaşlarında mesajlarını bekliyorummm

Pek kimse yok şuan ama geldikçe mesajlarınızı bekliyorum

Kistmii (( yoktu en son gittgmde gerçi baya oldu moralim bozuldu şimdi

Canım bozma moralini olabilir dedim kaldı ki kist olsa ne olacak korkulacak bir şey değil ben kistle hamile kaldım gebe kalmaya engel olan bir şey değil her kadında olur kist kimi bilmez bile, belki gebelik belirtisidir onda da böyle belirtiler oluyor inşallah da bebektendir:)

gözünaydın olsun bende yarın gidicem doktora bakalım görecekmiyiz, benimde canım dün akşam tost istedi:))

Canım şiddetli olmaz ben aylarca uğraştım kistle patlarsa şiddetli ağrı olur patlaması da nadir bir durum aynen ince ince sızı olur bacağa vurur çok yürüyünce ayakta çok duruncada olur

Canım inşallah güzel sonuç alırsın

iyi düşünelim iyi olsun bekleyip görücez artık bu ay pek beklentı ıcıne gırmıyorum canım.. başka bırsey olmasında allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…