Üsüme oluyor, hatırlarsın ben bir kac gun evvel öğrendim hamileliği o yüzden sanki öğrendikten sonraki belirtiler gibi oldu ama benimkiler de erken belirtilerdi, cok üşüyorum esim sıcak diyordu ben donüyordum hala oyle su an bile ayaklarım donuyor, asırı uyuma istegi oluyor ama sanırım bu bat yaklaşırken olmalı.Valla cnm belirti aramiyormda donuyorum ya:) cnm özeldn yolla bn bakrm
Üsüme oluyor, hatırlarsın ben bir kac gun evvel öğrendim hamileliği o yüzden sanki öğrendikten sonraki belirtiler gibi oldu ama benimkiler de erken belirtilerdi, cok üşüyorum esim sıcak diyordu ben donüyordum hala oyle su an bile ayaklarım donuyor, asırı uyuma istegi oluyor ama sanırım bu bat yaklaşırken olmalı.
Bu arada mesaj attım sana
Allah Allah neden acaba, simdi mesaj attım sana yine bakarsın biCnm facete aradim sonuç yok diyo bulamdm seni
slm kızlar :) ben sabah kocamı işe gönderirken yine test yaptım aynı dün akşamki gibi silik çizgi:) buraların da yabancısıyım tek başıma hastaneye falan nasıl gidicem diye düşünüyodum ki zaten vazgeçtim...benim koca kalk gidelim demeden gitmicem küstüm ona:)
Cevapladım CanimmHale canim ozeline bak msj attim sana
Cevapladım Canimm
Kizlar selamlar... Bugun doktora gittim insülin direncim icin. Bi ilac verdi hem biraz direnci dusurecek hemde yumurtlamani daha cok arttiricak dedi bakalim. Bu arada yasimdan dolayi 1 sene beklemeye gerek yok 3 ay daha olmazsa hsg cekeriz dedi. Tiiiiirrrsssstim valla. ultrasonlada tekrar bakti gorunen hicbisey yok dedi. bide ilk defa bu sefer infertilite polikiniginde muayne etti son derece can sıkıcı bi durum. Bakalim bekleyi gorucez...
Ekledim canim. Buarada kontrolun iyi gecmesine cok sevindim. Bizim mercimek artik insallah saglikla buyuyecek. Kalp atislarini duyarsiniz insallah biran once. Kendine cok dikkat et. Artik resmen anne adayisin. Ayyy bende istiyorum yaaa
Canım herkes aynı yere giditor bölümün adı bu lütfen takılma, inşallah kısa zamanda sonuç alırsın
Ayyy cok urpertici ve can sıkıcı... Doktor sonuclara gore 2-3 ay icinde hamile kalmani bekliyorum dedi.umarim tahmin ettigi gibi olur
halozzy tatlım ıstegnı kabul ettım:))) matmazelcım ismine takılma çünkü hiç bı sorunu olmayıp cocuk sahıbı olamaynlarıda bellı bır süre sonra oraaya yönlendırıyolar..ama gıcık bı durum
Evet kızllar faceden de kavuştuk birbirimize, diğer arkadaşlarında mesajlarını bekliyorummm
Pek kimse yok şuan ama geldikçe mesajlarınızı bekliyorum
Kistmii(( yoktu en son gittgmde gerçi baya oldu moralim bozuldu şimdi
Kızlar herkese selam dün hiç giremedim, simdi okudum tüm yazılanları.
Dün Dr ye gidecektim bildigini üzere, cok şükür kesemizi tam olarak gördük, 8.2mm olmus bizim ki) ayın 16sinda kalbini dinleyeceğiz i̇nsallah, dualarınızı esirgemeyin, Allah bu duyguları sizlere de yaşatsın.
Eve gelince birkaç çeşit yemek yaptım artık farklı moda geçtik biliosunuz, Dr de etrafta sıkı sıkı beslenme ile ilgili bilgiler veriyor. Telefon trafiği bitmedi sonra büyükler durumu sordu vs, sonra beni bir bas ağrısı aldı, ilaç alamıyorum, gece beynim çıkacak sandim, uyuyamadim ağrıdan, sabah rahatlamıştım ama ise gitmedim, rapor aldım evdeyim ama iyiyim suan şükür.
Kızlar bekleme sürecinde de kendinize iyi bakın ama bu vücut bize lazım, simdi de başka telaşlar var, et yeyin bol bol, incir fındık, ceviz ihmal etmeyin.
Canım tost istedi benim de) ufaklik hareketlendi mı ne ) ama evde yapadım yok, az çıkıp bi kafe bulayım kendime hava alırım hem diyorum
Face den eklemek icin beni hiç sormamissiniz, bozuldum ;((
Biriniz bana herkesin adresini verebilir mı hemen ekleyeyim, ama hangi nick kime ait yazarsa guzel olur, sanki marmelotto da hepsi var, yardım edersen sevinirim tatlım
Hepinizi opuyorumm
Canım kist ağrısı şiddetli oluyor sanırım oyle aralıklı degil, yoktur i̇nsallah
Herkeste olur mu bilmem ama en şiddetli belirti bel ağrısı kızlar 3.gin bugün bel ağrım gitti, kasıklarda ağrıyor batmalar seklinde, bacaklara (üst kısma) romantizme sızısı gibi ağrılar giriyor, ama en fenasi bel, yanlara kalçaya vuran hafif.
Dr de dedi bu tam yerleşme sırasında oluyormuş, içinizi kazıyor çünkü yerleşmek icin
Surekli bir bel ağrım oldu benim, genelde söylenen bu belirtilerde
Kizlar selamlar... Bugun doktora gittim insülin direncim icin. Bi ilac verdi hem biraz direnci dusurecek hemde yumurtlamani daha cok arttiricak dedi bakalim. Bu arada yasimdan dolayi 1 sene beklemeye gerek yok 3 ay daha olmazsa hsg cekeriz dedi. Tiiiiirrrsssstim valla. ultrasonlada tekrar bakti gorunen hicbisey yok dedi. bide ilk defa bu sefer infertilite polikiniginde muayne etti son derece can sıkıcı bi durum. Bakalim bekleyi gorucez...
Canım bozma moralini olabilir dedim kaldı ki kist olsa ne olacak korkulacak bir şey değil ben kistle hamile kaldım gebe kalmaya engel olan bir şey değil her kadında olur kist kimi bilmez bile, belki gebelik belirtisidir onda da böyle belirtiler oluyor inşallah da bebektendir:)
gözünaydın olsun bende yarın gidicem doktora bakalım görecekmiyiz, benimde canım dün akşam tost istedi:))
Canım şiddetli olmaz ben aylarca uğraştım kistle patlarsa şiddetli ağrı olur patlaması da nadir bir durum aynen ince ince sızı olur bacağa vurur çok yürüyünce ayakta çok duruncada olur
Canım inşallah güzel sonuç alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?