Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

halşa inatla izlemyrum ama lost u dedgn gibi izlesem ben de bitirrim hemen gibi gelio :)
dexter başlıcam sanrm cnm ama işte korkuyrum :) heroes zaten 3 ten sora bitti die bilyorum bnde o kdr izledm sora izlenmeynce bitirdiler acaba oda two and a half men gibi tekrar mı başlattılar

kitap olarak kesnlkle aşk kitabını okuyun derm okumuşsunuzdr büyük ihtimal bide patasana aklımda cok var da simdi unuttum alamut kalesi var çok güzeller aklıma geldikçe sölerm film de sölerm canlarm siz de tavsiye edermsnz

şimdilik bi film bi kitap öneriyorum..
film benim adım khan
kitap bin muhteşem güneş yada uçurtma avcısı ikiside aynı yazara ait
iki kitap oldu neyse yaa :)

güzel topiğimin dolu dolu entellektüel annişlerine iyi geceler olsun... gazımı aldım kitap okuycam şimdi :)

şimdilik bi film bi kitap öneriyorum..
film benim adım khan
kitap bin muhteşem güneş yada uçurtma avcısı ikiside aynı yazara ait
iki kitap oldu neyse yaa :)

canımcım filmi izledm kitapları okudum süperlerdiiiii aynı zevklere sahibiz cnmcım bende hint filmlerni çok severm baya izledm...hatta ucurtma avcısınnda filmii yapmıslar ama kitabı okuduysan sora filmii begenmezsn

Kizlar buarada konuyla alakasi yok ama sigara kullaniyomusunuz?Ben de aslinda bunla ilgili tavsiye alabilirim icip birakaniniz varsa cok zor durumdayim cokk

canımcım filmi izledm kitapları okudum süperlerdiiiii aynı zevklere sahibiz cnmcım bende hint filmlerni çok severm baya izledm...hatta ucurtma avcısınnda filmii yapmıslar ama kitabı okuduysan sora filmii begenmezsn

hmm o zaman
kitap "marc levy keşke gerçek olsa ve sizi tekrar görmek " birbirinin devamı bunlar
film "zindan adası"

Kizlar buarada konuyla alakasi yok ama sigara kullaniyomusunuz?Ben de aslinda bunla ilgili tavsiye alabilirim icip birakaniniz varsa cok zor durumdayim cokk

yok cnm içmiyorm bebek için bıraktın mı ? en güzelni yapmıssın cnm nası dayanabilrsm bilememe ama bebegii düşün sürekli belki bi işe yarar

birden bırak başarma oranın yüzde seksen...

Ben onu 4 yil once yaptim inanirmisin butun arkadaslarim ictigi halde biraktim 6 ay icmedim.Sonra calismaya basladigim yerde (ki orda da icen hic yoktu) bi muşterinin ofiste unuttugu sigara paketi yuzunden tekrar başladim.Tabi bu bahane irademi kullanamadim ve şimdi cok korkuyorum hem hamiş kalmaya calisip hem de pöfür pöfür yani ya birakamazsam diye cok korkuyorum hayatta en mefret ettigim ane profilidir cunku

yok cnm içmiyorm bebek için bıraktın mı ? en güzelni yapmıssın cnm nası dayanabilrsm bilememe ama bebegii düşün sürekli belki bi işe yarar

Yok canim nerdee...Şimdilik hamile kaldigimi ogrendigim an birakicam diye avutuyorum kendimi ama bakalim gorucez pek guvenmiyorum kendime

Yok canim nerdee...Şimdilik hamile kaldigimi ogrendigim an birakicam diye avutuyorum kendimi ama bakalim gorucez pek guvenmiyorum kendime

cnm bence bebegn için şimdiden bırak çünkü en tehlikeli sey bebek için.yeşilsis dogru sölyo beyninden hemen bi çırpıda silip atcaksn istemen lazım inşallah bırakırsn hemen

cnm bence bebegn için şimdiden bırak çünkü en tehlikeli sey bebek için.yeşilsis dogru sölyo beyninden hemen bi çırpıda silip atcaksn istemen lazım inşallah bırakırsn hemen

İnsallahh..Cevremdekiler hic inanmiyor birakabilecegime duşun yani bendeki tiryakilik o derece yer zaman mekan tanimam o şekil iciyorum gerekirse fare deligine giriyorum yani icmek icin ama bebek sozkonusu olunca okadar bencil degilimdir herhalde ya

kızlar adetime 4-5 gün var. kasıklarımda agrı hissediyorum. bu adetten önce hissettiğim agrı. adet olacaklar böyle mi hissediyorsunuz?

o kadar yoruldumki acaba bu ay mı diye beklemekten, her belirtiyi hamilelik sanmaktann..

esra erol'un hamileliği hayırlı olsun, insallah saglıkla kucagina alir..biz birinciyi yapamazken ikinci haberleri geliyor...hamilelilk haberlerini aldigimda hamile olan arkadaşlarım için çok seviniyorum ama neden ben bu kadar bekliyorum diye üzülüyorum...

bence de cnm herseyden önemli artk dogmadan hayatını ona göre çizmek gerekiyo :) bırakırsn sen bebegin için

cnm benm sadece bir denemem oldu ilk heyecan herseyi belrti sandım :) ama tırt çıktı. o yuzden bence hiç bişeyi önemseme aklına getrme bebekle ilgili bişe ki soradan allah korusun hamile deilsen üzülme die en azından çok üzülme die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…