o da iyiymiş
lost çok popüler canım yabancı dizi deyince herkesin aklına ilk lost geliyor herhalde:) çok trend olunca banada antipatik gelir aynen ama kaliteli dizi... dexter muhteşem yaaa ama kesip biçme sahneleri var bi dolu...yinede ben çok seviyordum ama dizi bitti final yaptılar. heroes u yarım bıraktım 3. sezondan sonra devam etmedim aslında onuda tamamlayabilirim
halşa inatla izlemyrum ama lost u dedgn gibi izlesem ben de bitirrim hemen gibi gelio :)
dexter başlıcam sanrm cnm ama işte korkuyrum :) heroes zaten 3 ten sora bitti die bilyorum bnde o kdr izledm sora izlenmeynce bitirdileracaba oda two and a half men gibi tekrar mı başlattılar
kitap olarak kesnlkle aşk kitabını okuyun derm okumuşsunuzdr büyük ihtimal bide patasana aklımda cok var da simdi unuttum alamut kalesi var çok güzeller aklıma geldikçe sölerm film de sölerm canlarm siz de tavsiye edermsnz
şimdilik bi film bi kitap öneriyorum..
film benim adım khan
kitap bin muhteşem güneş yada uçurtma avcısı ikiside aynı yazara ait
iki kitap oldu neyse yaa :)
canımcım filmi izledm kitapları okudum süperlerdiiiii aynı zevklere sahibiz cnmcım bende hint filmlerni çok severm baya izledm...hatta ucurtma avcısınnda filmii yapmıslar ama kitabı okuduysan sora filmii begenmezsn
Kizlar buarada konuyla alakasi yok ama sigara kullaniyomusunuz?Ben de aslinda bunla ilgili tavsiye alabilirim icip birakaniniz varsa cok zor durumdayim cokk
Kizlar buarada konuyla alakasi yok ama sigara kullaniyomusunuz?Ben de aslinda bunla ilgili tavsiye alabilirim icip birakaniniz varsa cok zor durumdayim cokk
hmm o zaman
kitap "marc levy keşke gerçek olsa ve sizi tekrar görmek " birbirinin devamı bunlar
film "zindan adası"
birden bırak başarma oranın yüzde seksen...
yok cnm içmiyorm bebek için bıraktın mı ? en güzelni yapmıssın cnm nası dayanabilrsm bilememe ama bebegii düşün sürekli belki bi işe yarar
Yok canim nerdee...Şimdilik hamile kaldigimi ogrendigim an birakicam diye avutuyorum kendimi ama bakalim gorucez pek guvenmiyorum kendime
Beni unuttunuz mu
hoş geldin canım :):):):)
cnm bence bebegn için şimdiden bırak çünkü en tehlikeli sey bebek için.yeşilsis dogru sölyo beyninden hemen bi çırpıda silip atcaksn istemen lazım inşallah bırakırsn hemen
İnsallahh..Cevremdekiler hic inanmiyor birakabilecegime duşun yani bendeki tiryakilik o derece yer zaman mekan tanimam o şekil iciyorum gerekirse fare deligine giriyorum yani icmek icinama bebek sozkonusu olunca okadar bencil degilimdir herhalde ya
Hoş buldum cnm almış başını gitmiş sohbet :)))
kızlar adetime 4-5 gün var. kasıklarımda agrı hissediyorum. bu adetten önce hissettiğim agrı. adet olacaklar böyle mi hissediyorsunuz?
o kadar yoruldumki acaba bu ay mı diye beklemekten, her belirtiyi hamilelik sanmaktann..
esra erol'un hamileliği hayırlı olsun, insallah saglıkla kucagina alir..biz birinciyi yapamazken ikinci haberleri geliyor...hamilelilk haberlerini aldigimda hamile olan arkadaşlarım için çok seviniyorum ama neden ben bu kadar bekliyorum diye üzülüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?