Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bak bu kitapları okumadm cnm haftasonu bi bakim alim de okuyim cnm çok saol
hadi bakalım .. beğeneceğini tahmin ediyorum
herşey sende bitiyor tatlım, sende o güç var demekki
Beni unuttunuz mu
seni nasıl unuturum marmelatımmm
hadi bırak herkesi şaşırt :)
Ben o kitabi 2 sene once okumustum. Aglamaktan canim cikmisti. Ne uzulmustum be. Sanki kendim yasamistim.
evet canım bende çok üzülmüştüm...
Incire badem e cevize devam :))))
ohhh afiyetler olsunnn
İncir badem ceviz derken gobegi bebekden degil kilodan sisiricez
ha haha çok güldüm yaaaaa :)))
ve dağlar yankılandıyıda yazdım bi köşeye ve black mirror uda

İyi geceler kizlarr yeni bir gunde hayirli haberlerle tekrar buluşmak uzere inşallahhhh

yapabilir canım merak etme

bugün dünya kadar kuru kayısı yedim. kuru incir zaten yiyorum ama zeytinyağlı pırasayıda deniycem canım sağol

ye canım oğlumda kabız oluyor hep bende süt içince oluyorum,inciri kayısı akşamdan suya koy öyle ye suyunuda iç

neden olmasın ama artık yetişkin psikolojisinden çok çocuk psikolojisine yöneldim. 0-6 yaş dönemi hele artık ezberim oldu
ooo sana danışabilirim o zaman oğlumla ilgili:)
şimdilik bi film bi kitap öneriyorum..
film benim adım khan
kitap bin muhteşem güneş yada uçurtma avcısı ikiside aynı yazara ait
iki kitap oldu neyse yaa :)

benim adım khan çok güzel bir filim gerçekten bende çok beğenmiştim, kitap okumayı bende severim ama her gün okuyamıyorum bazen başından kalkamıyorum bazen elime hiç almıyorum, en son sait çamlıcanın kitaplarını almıştım çocuk yetiştirmeyle alakalı bilirsiniz Somuncu Babayla ilgili bir roman okudum şimdi de onun torununu hayatını anlatan bir kitabı okuyorum hoşuma gitti ikiside ama benimde yeni kitaplar almam lazım:) yabancı dizileri bende severim lost tabi ki favorimdi:) game of thrones sevmiştim ama açık sahne çok diye bıraktım izlemeyi:) sansürlü yayın olsa izliycem:)

Günaydın herkese ne güzel kitaplar filimler konuşulmuş her gün kitap okuyup yazma fikri çok güzel bencede ben varım:)

bat a bir hafta kadar var. umutla bekliyorum çift çizgiyi. olsun artık nolur (

İnşallah görursun tatlım bendr görursem resmini çekip anı dıye saklıcam hiç kolay değilmiş görmek :)

inşallah hepimiz biran önce görürüz :) gerçekten iyi fikir ben de saklayacağım büyüyünce çocuğa gösteririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…