Senin sayende yiyorum güzel anniş yoksa aklıma bile gelmezdi:)))
Bikac saat önce asitli iceck ictim.caktrma Tatlmnapim dayanamdm arada bi kaçamak iyidr
Bende öperim hepinizi, uyusam iyi olacak, iyi geceler sizlereYe canım benim yarasın i̇nsallah
saol marmelatım hepimize
Ye canım benim yarasın i̇nsallah
Bende öperim hepinizi, uyusam iyi olacak, iyi geceler sizlere
hadi bakalım .. beğeneceğini tahmin ediyorumbak bu kitapları okumadm cnm haftasonu bi bakim alim de okuyim cnm çok saol
herşey sende bitiyor tatlım, sende o güç var demekkiBen onu 4 yil once yaptim inanirmisin butun arkadaslarim ictigi halde biraktim 6 ay icmedim.Sonra calismaya basladigim yerde (ki orda da icen hic yoktu) bi muşterinin ofiste unuttugu sigara paketi yuzunden tekrar başladim.Tabi bu bahane irademi kullanamadimve şimdi cok korkuyorum hem hamiş kalmaya calisip hem de pöfür pöfür yani ya birakamazsam diye cok korkuyorum hayatta en mefret ettigim ane profilidir cunku
seni nasıl unuturum marmelatımmmBeni unuttunuz mu
hadi bırak herkesi şaşırt :)İnsallahh..Cevremdekiler hic inanmiyor birakabilecegime duşun yani bendeki tiryakilik o derece yer zaman mekan tanimam o şekil iciyorum gerekirse fare deligine giriyorum yani icmek icinama bebek sozkonusu olunca okadar bencil degilimdir herhalde ya
evet canım bende çok üzülmüştüm...Ben o kitabi 2 sene once okumustum. Aglamaktan canim cikmisti. Ne uzulmustum be. Sanki kendim yasamistim.
ohhh afiyetler olsunnnIncire badem e cevize devam :))))
ha haha çok güldüm yaaaaa :)))İncir badem ceviz derken gobegi bebekden degil kilodan sisiricez
ve dağlar yankılandıyıda yazdım bi köşeye ve black mirror udaBen bi bırakıyorum neler dönüyor, kaçırıyorum herseyi.
Bende tavsiyede bulunayım, Ve daglar yankılandı kitabını okuduğum yazarın kızların dediği önceki kitaplarını aldım hemen, uçurtma avcısı ve bin muhteşem yıldız, 3 Ünu de siddetle tavsiye ederim, etkisinden kurtuladim Uzun sure bu kitaplarin, Sonra mimoza Cicegi ve senden once Ben kitaplarini aldim ama uykudan okuyamiyorum onlari suan.
Matmazel cim Debbie nin serilerinin
bazılarını okudum ama tamamlamadım, artık sonlara doğru kısmet, dizilerden de how I met your mother benim de favorilerimdendi. Cogunu saymissiniz, black mirror tavsiye ederim ayrica
Bende uyuyycm ya göz kapaklrm açılmıyo iyi gecelr güzel hatunlar öptüm
İyi geceler kizlarr yeni bir gunde hayirli haberlerle tekrar buluşmak uzere inşallahhhh
hepinize ii geceler canlarm ...
Nasılsınız kızlar? Ben pek giremiyorum eşim rahatsız, internetim de bitmek üzere..
Efser ne yaptın testi bugün battı hadi güzel bir haber ver bize
Marmelat canım kasık ağrıların devam ediyor mu? Inşallah sonu bebis olsun
Ben de dört gündür.adaçayı ve hayit içiyorum
Eflalim bunlar kasıkta ağrı yapar mi kuzum yaa'??
bugün dünya kadar kuru kayısı yedim. kuru incir zaten yiyorum ama zeytinyağlı pırasayıda deniycem canım sağol
ooo sana danışabilirim o zaman oğlumla ilgili:)neden olmasınama artık yetişkin psikolojisinden çok çocuk psikolojisine yöneldim. 0-6 yaş dönemi hele artık ezberim oldu
şimdilik bi film bi kitap öneriyorum..
film benim adım khan
kitap bin muhteşem güneş yada uçurtma avcısı ikiside aynı yazara ait
iki kitap oldu neyse yaa :)
selam kızlar yarın bat ve çok heycanlıyım
yeliz ve cansu hoşgeldiniz kızlar pc ye geçince eklerim listeye :)
geçmiş olsun kuzum yaa
valla başımıza ne gelirse stresten geliyo hepimiz aynınız((
bende gördüm ve karar verdim tez vakitte telli babaya gidip al sana bi göbek ver bana bi bebek dicem artık son umudum bu
canım inşallah hayırlı haberlerini alırız....
canlar bat bugün tam geldi kırmızılar diyorum gidiyorum wc ye birşey yok karnım ağrıyor geçiyor ne olacak acaba çok merak ediyorum:18::18::18::18:
ayy hersey yapılır o tatlı bebişler içinn :):)
bat a bir hafta kadar var. umutla bekliyorum çift çizgiyi. olsun artık nolur(
İnşallah görursun tatlım bendr görursem resmini çekip anı dıye saklıcam hiç kolay değilmiş görmek :)
canım test yapsana bugün çıkar birşey varsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?