Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benden de bi öneri julia quinn kitaplarini okuyun kizlar cok tatli aşk romanlari hepsi 1700 lu yillarin ingilteresinde kontlu kontesli hilayeler hem beyni yormuyor hem cok hoş hikayeleri var hem de cok guzel kafa dagitiyor :))

hmmm ilgimi çekti yazdım onuda bi köşeye

Benden de bi öneri julia quinn kitaplarini okuyun kizlar cok tatli aşk romanlari hepsi 1700 lu yillarin ingilteresinde kontlu kontesli hilayeler hem beyni yormuyor hem cok hoş hikayeleri var hem de cok guzel kafa dagitiyor :))
Tmm cnm önerin için Sağol:)) ben bi bakym bu yazara

oku oku.. hatta gelin alt limit belirleyelim. mesela günde en az 20 sayfa filan en azından kitap okumayı bırakanlar yeniden alışkanlık kazanır

Bana uyar ben kendimi kaptrrsam 100 sayfa okuyom ya

canm kitap okuyamıosan film izle bence seviyosundr zatende...kitap okumayı da severm ama film çok severm :)

bende film izlemeye bayılırım bazen eşimle otururuz izlemeye, şunu izleyelim der ben izledim derim, bunu izleyelim der ben onuda izledim derim.. çok film izledim hakikaten ama film kültürü muhteşem

canm kitap okuyamıosan film izle bence seviyosundr zatende...kitap okumayı da severm ama film çok severm :)

bende film izlemeye bayılırım bazen eşimle otururuz izlemeye, şunu izleyelim der ben izledim derim, bunu izleyelim der ben onuda izledim derim.. çok film izledim hakikaten ama film kültürü muhteşem

Ben çok seciciyim film konusunda izleyemiyorm kolay kolay sıkılıyorum hemen :)))

kesinlkle öyle cnm ben de öyle bazı filmler var kaç kere izlesen yeni izlemiş gibi izlerm ... bide yabancı dizi bayılıorum filmde korku hariç hepsini izlyiroumda yabancı dizi de komedi hastasıym

kesinlkle öyle cnm ben de öyle bazı filmler var kaç kere izlesen yeni izlemiş gibi izlerm ... bide yabancı dizi bayılıorum filmde korku hariç hepsini izlyiroumda yabancı dizi de komedi hastasıym

vuuu kafadarsın sen yaaa, hadi bana bi tane yabancı dizi tavsiye et başlayayım.

Tmm cnm önerin için Sağol:)) ben bi bakym bu yazara

Bana uyar ben kendimi kaptrrsam 100 sayfa okuyom ya

Ben genelde iki gune bi kitap bitirenlerdenim kargo firmasi benden bikti artik iki gune bi kitap aliyorum internetten yetişmiyor :) kocam da ayri bikti tabi :) ben nekadar erken kalkarsam kalkayim gece erken uyuyamayan biriyim oyuzden genelde gece bitiyo kitaplar.Onceleri agir kitaplar okurdum artik ingiliz yazarlarin tarihi aşk romani tarzinda okuyorum iki yildir cok hoş oluyor hem eglenceli hem yormuyor beyni hem de elinden birakasin gelmiyor :) tavsiye ederim

maşallah çok özendim sana benide alıştır hergün okumaya noluuuuurrrr... bunun bir sırrı var mı:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…