) oyle deme can, ben okuyamıyorum hemen uykum geliyor okurken ) kaldı yeni aldığım kitaplar
Benden de bi öneri julia quinn kitaplarini okuyun kizlar cok tatli aşk romanlari hepsi 1700 lu yillarin ingilteresinde kontlu kontesli hilayeler hem beyni yormuyor hem cok hoş hikayeleri var hem de cok guzel kafa dagitiyor :))
Tmm cnm önerin için Sağol:)) ben bi bakym bu yazaraBenden de bi öneri julia quinn kitaplarini okuyun kizlar cok tatli aşk romanlari hepsi 1700 lu yillarin ingilteresinde kontlu kontesli hilayeler hem beyni yormuyor hem cok hoş hikayeleri var hem de cok guzel kafa dagitiyor :))
oku oku.. hatta gelin alt limit belirleyelim. mesela günde en az 20 sayfa filan en azından kitap okumayı bırakanlar yeniden alışkanlık kazanır
canm kitap okuyamıosan film izle bence seviyosundr zatende...kitap okumayı da severm ama film çok severm :)
Şaka gibi ayaklarım yeni ısındı :44:
canm kitap okuyamıosan film izle bence seviyosundr zatende...kitap okumayı da severm ama film çok severm :)
bende film izlemeye bayılırım bazen eşimle otururuz izlemeye, şunu izleyelim der ben izledim derim, bunu izleyelim der ben onuda izledim derim.. çok film izledim hakikaten ama film kültürü muhteşem
bende film izlemeye bayılırım bazen eşimle otururuz izlemeye, şunu izleyelim der ben izledim derim, bunu izleyelim der ben onuda izledim derim.. çok film izledim hakikaten ama film kültürü muhteşem
kesinlkle öyle cnm ben de öyle bazı filmler var kaç kere izlesen yeni izlemiş gibi izlerm ... bide yabancı dizi bayılıorum filmde korku hariç hepsini izlyiroumda yabancı dizi de komedi hastasıym
marmelatçım yanlış alıntı yaptım :/
No problem sweetie :))))
vuuu kafadarsın sen yaaa, hadi bana bi tane yabancı dizi tavsiye et başlayayım.
Resim canim:)
ne güzel :) :98:
Tmm cnm önerin için Sağol:)) ben bi bakym bu yazara
Bana uyar ben kendimi kaptrrsam 100 sayfa okuyom ya
Evt cnm bnde cok seviyorum :)) senin neydii canm
Ben genelde iki gune bi kitap bitirenlerdenim kargo firmasi benden bikti artik iki gune bi kitap aliyorum internetten yetişmiyor :) kocam da ayri bikti tabi :) ben nekadar erken kalkarsam kalkayim gece erken uyuyamayan biriyim oyuzden genelde gece bitiyo kitaplar.Onceleri agir kitaplar okurdum artik ingiliz yazarlarin tarihi aşk romani tarzinda okuyorum iki yildir cok hoş oluyor hem eglenceli hem yormuyor beyni hem de elinden birakasin gelmiyor :) tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?