Kızlar günaydınnnn
Marmelat canım bence de erken olmuş ama erken döllenme olduysa çıkmalıydı ama geç döllenme ise çıkmama ihtimali var bekle bakalım yarın gelmezse pazartesine kanda yaptırırsın
Cimcimeeee kızım 25 kişiye ağlayan kek mi yapılır bee yetişmez bilebir de benim pazar aksamindan yapmam gerek bekleyecek birşey olmalı
Halozzy canım bakayım bilgisayardan girince bloguna sağol :)
Matmazel canım ben de sinir oldum o konuyu okuyunca!! Korunmuşmuş güyaaa!! Valla sokağa atacaksa, günlerce aç bırakıp öldürecekse aldırsın şimdiden daha iyi. Evlenir umuduyla hamile kalınırsa sonuç belli!! Evlilik olmadan çocuk yapanları da aklım almıyor zaten. Resmen zina yapıyorlar ama modernleştik ya, normal görülüyor. Allah akıl fikir versin cümlesine..
Ben idrar testi yaptm negatif çok bekledgm bi sonuctu :)) erken diyceksnz kızlar dimi
Kızlarrr lütfen yardım edin!!
Yarın akşam çayına misafirlerim geliyor, Pazar günü arkadaşa gideceğim tatlı bir çeşit yapmam gerek, pazartesi de yerli malı var kardeşimin. Onun için birşeyler yapmalıyım.. Var mı güzel tarifleriniz?? cupcake, muffin olabilir yerli malı için. Ya da kakaolu ıslak kurabiye falan düşünüyorum. Ama denenmiş tarifler olursa çok sevinirim
Varya diyecek cok sey varda burda diyemiyorum. Ama dedigin dogru sokaklara aticaksan eziyet cektiriceksen hic olmasin daha iyi. Simdi " modernlestik "ya biz hersey mubah mi oldu... Belki bana kizicaksiniz ama kusura bakmayin benim icin modernlikle edep ahlak cok farkli kavramlar... Bende esimle gezdim dolastim ama bi bayan kendini bilirse karsindaki ona farkli gozle bakip ilk firsatta yataga atmayi dusunmez heralde... Allah herkese akil fikir vermis kullanmayida nasip etsin...Kızlar günaydınnnn
Marmelat canım bence de erken olmuş ama erken döllenme olduysa çıkmalıydı ama geç döllenme ise çıkmama ihtimali var bekle bakalım yarın gelmezse pazartesine kanda yaptırırsın
Cimcimeeee kızım 25 kişiye ağlayan kek mi yapılır bee yetişmez bilebir de benim pazar aksamindan yapmam gerek bekleyecek birşey olmalı
Matmazel canım ben de sinir oldum o konuyu okuyunca!! Korunmuşmuş güyaaa!! Valla sokağa atacaksa, günlerce aç bırakıp öldürecekse aldırsın şimdiden daha iyi. Evlenir umuduyla hamile kalınırsa sonuç belli!! Evlilik olmadan çocuk yapanları da aklım almıyor zaten. Resmen zina yapıyorlar ama modernleştik ya, normal görülüyor. Allah akıl fikir versin cümlesine..
Rosechina yazsana canım tarifi:)
Canım tiramisuyu çocuklar sever mi acep?? Ben mesela sevmiyorum pek kahveden dolayı
Ooyy kolay gelsin canım. Ben de markete gidiyorum önce hazırlıkları tamamlayıp, kahvaltı yapıp çılgınlar gibi bir temizlik de beni bekliyor.Gunaydin topigin guzel hatunlari... Evde yanliz kaldigima gore soyle guzel bi temizlik operasyonu beni bekliyor. Bir tonda camasirim var... Oyyy oyyy bitmez hatun milletinin isi. Aksam annemede misafir gelicekmis daha isi bitirip ona gecicem. Bana simdiden kolay gelsin. Hepinixi kocaman kocaman opuyorum.
Rosechina yazsana canım tarifi:)
Rosechina canım krema yok da, çikolata sosu doksem olur mü?? Bi de karbonat da yok onsuz olmaz mi:)
Matmazelim çikolata topu mü bu?? Bu da güzel yaa yarına yapabilirim bunu da ya da bugüne.
Tatlım aslinda öylesine yaptim adetimde geçmiş değil eski döngüm e göre dündü adetim ama galiba 25 günde n 27 güne çıktı döngü..hamile olmadgmi düşünerek yaptım:)Kızlar günaydınnnn
Hayrlisi olsn cnm sen 2.bebisimi istion. Kendimi biliyorum sancilrm kirmizilara işaret :))))canım benimde geçtiğimiz ay adetim 1 gün geçmişti test negatif sonuç verdi.ertesi gün yaptım yine aynı..ama 3.gün pozitifti hemen çıkmayabilio bekle canım 2 - 3 daha geçsin benimde hep kasıklarım sanki adet olacakmış gibi ağrıodu. inş hamilesindir güzel haberlerini bekliyoruz
Yok kuzucum bende pozitif çıktı ama 2 gün sonra düştü yani kimyasal.hayırlısı olsun canım :)Hayrlisi olsn cnm sen 2.bebisimi istion. Kendimi biliyorum sancilrm kirmizilara işaret :))))
Yok kuzucum bende pozitif çıktı ama 2 gün sonra düştü yani kimyasal.hayırlısı olsun canım :)
Çamaşır imda leke var gelmeye basliyck galiba :)
Herseyın hayırlısını dıle kuzzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?