Kizlar 2.cizgyi silik goren oldumu bu 2.5 saat gecmz artk bana:))
amin canım sağol seninde olsun maviş maviş:)Ayy maşallah maviş maviş çok tatlı Allah bağışlasın..
ohh iyi seyirler tadını çıkar çocuk olunca sinemanın yolunu unutuyorsun:))Kizlar selamlarrr. Dun bana yazdiklarinizin hepsini okudum hepinize cok tesekkur ederim uzuntumu benimle paylastiginiz icin... Dun ben uzuldum diye kocisim okul cikisina gelmis izin alip butun gun gezdik dolastik sinemaya gittik. Hatta iki film arka arkaya izledik. Aksam cok gec donunce anca okuyabildim
İnsallah hepimiz icin guzel ve mutlu bir yil olur bu sene... Tum guzel dileklerimizin gercek olmasi dilegiyle...
canım duyarsın merak etme 8. haftaya kadar normal duymaman bebeği görmüşsünya hamdolsun
duyamadım kalp atışlarını arkadaşlar, doktor daha çok minik olduğu için duyamadığımızı söyledi, gelişimi çok az geride olduğu için ancak haftaya duyabiliriz dedi. şuan 4 mm imiş cm bile değil yaaa :)))
Kizlar 2.cizgyi silik goren oldumu bu 2.5 saat gecmz artk bana:))
3yillik evliyim ilk defa test yaptm dakkalrca baktm silikti ama reglime 5gun var kani daat 4de alacm insllh dedign gibidr cok istyrz
amin canım sağol seninde olsun maviş maviş:)
ohh iyi seyirler tadını çıkar çocuk olunca sinemanın yolunu unutuyorsun:))
canım duyarsın merak etme 8. haftaya kadar normal duymaman bebeği görmüşsünya hamdolsun
benim çıkmıştı 4 gün önce silik ve bir sürü çıkan var gebesin hayırlı olsun:)
Cnm inşallah bebisin seninledr yeniyil hediyesi olur:)Canm benm tskler icimdeki heyecan ve umutszlugu ayni anda yasyrm cook dua istyrm sizlerdn
3yillik evliyim ilk defa test yaptm dakkalrca baktm silikti ama reglime 5gun var kani daat 4de alacm insllh dedign gibidr cok istyrz
benim regl daha geçmemişti ama kanda çıktı idrarda çıkmadı. aldınmı sonucu noldu????Senn regln gecmismydi
ohh iyi seyirler tadını çıkar çocuk olunca sinemanın yolunu unutuyorsun:))
benim çıkmıştı 4 gün önce silik ve bir sürü çıkan var gebesin hayırlı olsun:)
evet canım benim oğlum
Kan testniverdm bakalm snc ne olack pek umudm yok ama:)
duyamadım kalp atışlarını arkadaşlar, doktor daha çok minik olduğu için duyamadığımızı söyledi, gelişimi çok az geride olduğu için ancak haftaya duyabiliriz dedi. şuan 4 mm imiş cm bile değil yaaa :)))
Babanne mavi anane yeşil gözlü bende, eşimde de anane yeşil, eşim ela gözlü sadece.
Bizde maviş çıkma olasılığı çoook düşük ama inşallah olur :)
maşallah canım Allah bağışlasınn :)
canım hiç sıkıntı yapma silik bile çıksa hamilesin demek sonucunu hemen yaz canım merak ettim :))
canım daha çok küçük duyarsınız inşş içini ferah tut
babası yeşil gözlü halası ve teyzesi yeşil gözlü mavi gözlü olan yok:)) yani seninde olabilirBabanne mavi anane yeşil gözlü bende, eşimde de anane yeşil, eşim ela gözlü sadece.
Bizde maviş çıkma olasılığı çoook düşük ama inşallah olur :)
maşallah canım Allah bağışlasınn :)
canım hiç sıkıntı yapma silik bile çıksa hamilesin demek sonucunu hemen yaz canım merak ettim :))
canım daha çok küçük duyarsınız inşş içini ferah tut
Günaydın cnm:))) iki oynamyla düşmez cnmm merak etme hayrli haberlrni bekliyorz bat bugün müydüGünaydın kizlar :)
Kana giden biri vardi hakkaten ne oldu acaba? ? Sentimental geldi mi kırmızılar senin?
Valla kizlar benim varsa da düşmüştür herhalde yaadün akşam kizlar hadi oyna oyna diye diye zip zip zıplattilar beni. O yüzden de kalmadı umudum yaa :14;
32. Günüm canım haftasonuna kadar gelir gibime geliyor nedense..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?