Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
3yillik evliyim ilk defa test yaptm dakkalrca baktm silikti ama reglime 5gun var kani daat 4de alacm insllh dedign gibidr cok istyrz

Ayy maşallah maviş maviş çok tatlı Allah bağışlasın..
amin canım sağol seninde olsun maviş maviş:)
ohh iyi seyirler tadını çıkar çocuk olunca sinemanın yolunu unutuyorsun:))
canım duyarsın merak etme 8. haftaya kadar normal duymaman bebeği görmüşsünya hamdolsun
Kizlar 2.cizgyi silik goren oldumu bu 2.5 saat gecmz artk bana:))

benim çıkmıştı 4 gün önce silik ve bir sürü çıkan var gebesin hayırlı olsun:)

3yillik evliyim ilk defa test yaptm dakkalrca baktm silikti ama reglime 5gun var kani daat 4de alacm insllh dedign gibidr cok istyrz

İnşallah bebişin vardır canım, regle 3 gün kala çıktı benimki kanda, idrara hiç bakmadım ben. Eğer varsa bebiş çıkar Allah'ın izniyle, hakkında hayırlısı olsun ..

Canm benm tskler icimdeki heyecan ve umutszlugu ayni anda yasyrm cook dua istyrm sizlerdn

Senn regln gecmismydi
benim regl daha geçmemişti ama kanda çıktı idrarda çıkmadı. aldınmı sonucu noldu????

evet canım geç döllenme olduğu için biraz gecikti normal ama doktor kalp atışını ben görüyorum dedi sorun yok çok şükür :)

evet canım benim oğlum

maşallah canım Allah bağışlasınn :)

Kan testniverdm bakalm snc ne olack pek umudm yok ama:)

canım hiç sıkıntı yapma silik bile çıksa hamilesin demek sonucunu hemen yaz canım merak ettim :))

canım daha çok küçük duyarsınız inşş içini ferah tut

Babanne mavi anane yeşil gözlü bende, eşimde de anane yeşil, eşim ela gözlü sadece.
Bizde maviş çıkma olasılığı çoook düşük ama inşallah olur :)

hiç önemli değil bebeğin genini kimden alacağı belli olmaz. benim yeğenimin anne babasının gözleri biri kahve biri ela yeğenimin mavi :) babasının anneannesine benzemiş :)

Babanne mavi anane yeşil gözlü bende, eşimde de anane yeşil, eşim ela gözlü sadece.
Bizde maviş çıkma olasılığı çoook düşük ama inşallah olur :)
babası yeşil gözlü halası ve teyzesi yeşil gözlü mavi gözlü olan yok:)) yani seninde olabilir

amin canım sağol sana da nasip olsun

Canlar aksam arkadaşlarda olacağız bu yüzden şimdiden yeni yılınız kutlu olsun..
Dilerim 2014 hepimiz için sağlık huzur bereket ve bebis getirsin

Kizlar hepinizin yeni yili kutlu olsun. Yenyeni bir yil yepyeni umutlar ve hayallerle gelir. Hepinizin umutlari da hayalleride gercek olsun insallah... Opuyorum hepinizi...

Son düzenleme:
İyi akşamlar kızlar herkese iyi seneler dilerim çift çizgi gören biri olmuş sonuç ne yahuuu merak ettim inşallah hayırlısı olur

Günaydın kizlar :)
Kana giden biri vardi hakkaten ne oldu acaba? ? Sentimental geldi mi kırmızılar senin?
Valla kizlar benim varsa da düşmüştür herhalde yaa dün akşam kizlar hadi oyna oyna diye diye zip zip zıplattilar beni. O yüzden de kalmadı umudum yaa :14;

Günaydın cnm:))) iki oynamyla düşmez cnmm merak etme hayrli haberlrni bekliyorz bat bugün müydü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…