Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Olsun canım bekleyelim görelim :)
Bende bu ay yum yum Zamanını kaçırmadım bkalım ne olacak

Ayy canım geçmiş olsun yaa niye okadar büyümüş ki acaba?? Inşallah bu ay kalmamıştır kistin kaybolmuştur
Yavrum ben de bilmiyorum ki nedenini işin garip tarafı yumurta geliştirici ilaç falan da almamıştım hiç.Kasımda gel yumurta takibi yapayım dedi gittim o ne sol da 56 mm çatlamamış yumurta kisti.Normalde biliyosun 20-22mm olunca çatlaması lazım.Hemn ilaç verdi Aralıkta gittim 12mm olmuş baya küçülmüş ama tam gitmemişti yine duphaston diye bir ilaç verdi bu ay adet olursan gel bakalım kist gitmişse yumurta takibi yaparım dedi adet olmazsan da test yap bu gebe kalmana engel bir kist değil dedi.Bakalım 1 ocak ı bekliyorum senin gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
Canim sana birsey soracağım kimyasal da adetin kaç gün geçmişti.bu ay adetin de geç geldi sanırım öyle demiştin:26::26:

canım kimyasaldan hemen sonra adetim 4. günü geldi. bisonraki ay 32.gün adet oldum. normalde 28 günde olurdum.4 gün geçmiş oldu cnm

canım geçmiş olsun bendede he ay kist oluşuo ve adet kanamasıyla atıyorum inşş seninde kistin öyle olur

arkadaslar merhaba. 1 yıldır bebek ısteyıp sonuca ulasamayanlardanım. normalde adetlerım çok duzenlıdır fakat ılk defa 3 gun gecıktım. predektor erken gebelık testı yaptım yıne de kesın sonuc versın dıye ama sonuc negatıf cıktı sizce kesın yok mudur gebelık? çok heyecanlıyım gercekten.

Bence olsa çıkardı sanki :2: sen kırmızıların gelmesini bekle. Psikolojik olarak etkileniyoruz ve gecikiyor bu yüzden de adetimiz.. Dilerim ki bebekten gecikiyordur ama çok ümitlenme bence

Sentimental canım az kalmış bak engel de değilmiş. Inşallah bebeğin gelmiştir güzel haberi verirsin

Iyi geceler kuzular öpüyorum hepinizi..

Bence olsa çıkardı sanki :2: sen kırmızıların gelmesini bekle. Psikolojik olarak etkileniyoruz ve gecikiyor bu yüzden de adetimiz.. Dilerim ki bebekten gecikiyordur ama çok ümitlenme bence

Sentimental canım az kalmış bak engel de değilmiş. Inşallah bebeğin gelmiştir güzel haberi verirsin

Iyi geceler kuzular öpüyorum hepinizi..

Parol kullanıyorum ama fayda etmiyor. Benim raporlu migren ilaçlarım vardı ama içemiyorum malesef. Ve ağrı hala devam ediyor annem geldi o bakıyor bana yemek de yiyemiyorum kusuyorum herşey kokuyor :-(

Canım gebelikte migren atakları durur aslında sen yemek yiyemediğin için açlıktan başın ağrıyordur ilaç boşuna içme canım fayda etmiyorsa ilk 3 ay hiç bir şey kullanmamak en doğrusu, patates sar başına başınıda iyice sıktır sardığın tülbentle rahatlatır biraz

Canım geçmiş olsun kistten korkma hiç bende 5cm lik kistle hamile kaldım küçülsün diye doğum kontrol hapıda kullandım boş yere en güzeli soğan kürü yapmak onu yap, kist hamile kalmaya engel değil merak etme vücut bebek istediği için bence kist oluşuyor

Canım merakla bekliyorum batını:) gelmesin kırmızı

çoook teşekkür ederim canım oh be yaşayan birinden duymak çok iyi geldi kıvranıp duruyordum bu kist gebe kalmamı engelleyecek kesin deyip yiyip bitiriyodum kendimi.Zaten kötü bir kist değil benimki çioklata falan değil Allah korusun, bildiğin çatlamamış yumurta.Doğum kontrol hapı kullanmam çünkü 2.5 yıl kullandım bıraktığımdan beri 8 ay geçti hala hamile kalamadım o yüzden başka türlü ilaçlar verdi kist için.Adet olmazsam dünya benim olacak bu ay olursam da inşallah bari kistim gitmiştir diye dua edicem

Canım reglinle soğan kürüne başla hiç korkma o kistler her kadında oluyor ne kadar önemsersen o kadar sorun olur normal olduğunu düşün hep
Benim batımı mı kuzum? Sanırım bu ay gecikecek belirtim yok hiç nedense :2:

evet canım seninkini benim kanama bitmedi daha batımı bilmiyorum o yüzden:) belirtiye takılma herkeste olmuyor zaten

Marmelatım yarın bat daha doğrusu sat 1 aralikti ben en gecinden yazdirmistim bazen 28, bazen 30-31 olabilir diye.. Belirtim yok ama sabah birden kalkınca kasigima fena bir ağrı saplandı iki büklüm oldum. Sanırım bu ay gecikmeli gelecek kırmızılar

aaaa gelecek gelecek diye çağırma şu kırmızıları kız sen böyle umutsuzmuydun hep ne biliyorsun hamile olmadığını

kızz benim gebelikte en yüksek ateşim 36.3 dü:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…