Canim bende eflalim'e katiliyorum. Kimsenin seni bu kadar uzmesine izin verme. Ama insalkah hersey yoluna girer ve duzelir. Ne guzelki hamilede kalabilmissin demek ki o kadarda umutsuz degil durum. Hersey gecer gider onemli olan bence bu yolda yanliz basina kalmamak.
Sanirim benimkide inanmiyor belirli gunler kuralina surekli bunun gunu saatimi olur diyo ayni seninki gibi. Olmazsa bidaha doktora gittigimde onuda yanimda goturup doktorun agzindan kendi duymasini saglamak.
Nasil yipranmaz insan sen cok buyuk bi fedakarlik yapmissin esini dusunmus o incinmesin kirilmasin istemissin. Seni hem cok taktir ediyor hemde gercekten yasadigin sikintili zamanlar icin sabrina sapka cikartiyorum. Bi cok insan insan bu sorumlulugun altina asla girmezdi. Allah agzinizin tadini hic bozmasin.Canim haklısın kv de kp aslında çok iyidirler beni de çok severler hâlâ öyleler ama biraz sırları pektir yani kimseye pek birsey söylemezler etrafta adı sayılır olduklarından midir nedir bilmiyorum. beni de pek kimseye söylemezler hep savunurlar bana karşı da anlayışlı oldular. arada böyle huyu tutar ama artık söylüyorum kv teyze ye falan söyledimı bilmiyor ama ben kv nin yaninda teyze söyle böyle diye anlatıyorum çünkü eşimin teyzesi o da bu yollardan geçtiği için fikrini de alıyorum kv de şaşkın şaşkın bakıyor
valla kendime ben de hayret ediyorum allah bi sabır verdi ve sustum bugüne kadar ama az da yıpranmadim
Canım üzerine yük almışsın gerçekten ama bu senin hatan değil, senin gönlünün yüceliği... Karşıdaki eşin biliyorum onun için herşeye değer bunu düşünebilirsin, ama maalesef onun etrafında olanlar konuyu bildikleri halde seni sürekli yaralayacaklardır. Mesele sorunun kimde olduğu değil ikiniz açısından bakıldığında ama etrafta öyle bir baskı var ki iş boyut değiştiriyor.
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin, tez zamanda eviniz şenlensin inşallah.
Fazla kafa yormadan, moralini yüksek tutarak, sağlığına dikkat et canım..
Slm kızlar bu ara o kadar cok hamile haberi alıorm ki dersleri mi yoksa ne zaman hamile kalcam düşünmekten bunaldım hem de cok(
Canım o zaman aranı bozma onlarıda anlıyorum aslında sorun erkekte olunca sanki erkekliğine laf söylenmiş gibi düşünüyorlar maalesef inşallah sabrının mükafatını iki cihanda da alırsın canımCanim eflalim e dedim kv ve kp çok anlayışıdırlar eltiler içinde bana senin yerin başka derler. bana eltiler de dedi en çok seni seviyorlar falan. ama onların hicbirseyi kimseye söylememe tutumu ki ben de demedim nasıl sabrettim bilmiyorum annem bile bilmiyor üzülür diye söylemedim hayırlısı bakalım gerçekten çok zor bir durum allah kimseye vermesin.
evet bende taktir ettim insan başına gelmeden bilmiyor tabi belki bizlerde istemezdik eşimizin üzülmesiniNasil yipranmaz insan sen cok buyuk bi fedakarlik yapmissin esini dusunmus o incinmesin kirilmasin istemissin. Seni hem cok taktir ediyor hemde gercekten yasadigin sikintili zamanlar icin sabrina sapka cikartiyorum. Bi cok insan insan bu sorumlulugun altina asla girmezdi. Allah agzinizin tadini hic bozmasin.
aman elti deme bana yok canım anlaşabileni görmedim daha hep bir eşitsizlik hasetlik durumu var maalesef en iyisi resmi olmak, bende kv çok severim onlarda beni ama eltimle uyuşmuyor kafalarımız bariz bir sorunumuz yok ama o hep soğuk bize karşıallah razı olsun tatlım zor bi süreçten geçiyoruz niye oğullarının durumunu bu kadar saklıyorlar ben de anlamıyorum mesela eltilerim bu ailenin bi Ferdi onlara bile güvenip söylemiyorlar bi yönden haklılar galiba ben ameliyat oldum kv kimseye söylemedi sadece eltilere dedi ki bi geçmiş olsun desinler diye düşünun olana kadar haberleri yok ben onları samimi bulup söyleyemedim sonra bi baktık herkes duymuş malesef öyle eltiler var ki kimseye söyler mi söylemez mi diye düşünmezler zaten fırsat arıyorlar.
Nasil yipranmaz insan sen cok buyuk bi fedakarlik yapmissin esini dusunmus o incinmesin kirilmasin istemissin. Seni hem cok taktir ediyor hemde gercekten yasadigin sikintili zamanlar icin sabrina sapka cikartiyorum. Bi cok insan insan bu sorumlulugun altina asla girmezdi. Allah agzinizin tadini hic bozmasin.
gelmesin o kırmızılar bebek gelsinnasılsınızz kızlarr... giriyorum bakıoyorum kımse yok.. ben olmadgmdada sohbet ılerlemıs oluyooo :))))) bnm adet sancılarm basladı yıne gelıyoo kırmızı kart yakında
canım inşallah sende vericeksin o haberi kafanı dağıtman iyi olurSlm kızlar bu ara o kadar cok hamile haberi alıorm ki dersleri mi yoksa ne zaman hamile kalcam düşünmekten bunaldım hem de cok(
iyi olur canım cimcimeyle görüş site yönetimine mesaj at sana devrederlerKızlar listemiz guncellenmedigi için belki gelmiyor pek kimse. Cimcime girmiyor artık ya izniyle topigi ben devralayim ya da onun hesabıyla girip güncellemeyi tutayim ben.
Ayrıca kimse kasıtlı olarak şunun sorusunu cevaplamayım, cevap vermeyim demez emin olun..
Marmelat ne zaman geldi kız adet?? Benim üstüme ikinciyi olacanben hala beklemede ne yazık ki
canım en güzeli onları kırmadan halletmen inşallah gönlünce olurCanim haklısın kv de kp aslında çok iyidirler beni de çok severler hâlâ öyleler ama biraz sırları pektir yani kimseye pek birsey söylemezler etrafta adı sayılır olduklarından midir nedir bilmiyorum. beni de pek kimseye söylemezler hep savunurlar bana karşı da anlayışlı oldular. arada böyle huyu tutar ama artık söylüyorum kv teyze ye falan söyledimı bilmiyor ama ben kv nin yaninda teyze söyle böyle diye anlatıyorum çünkü eşimin teyzesi o da bu yollardan geçtiği için fikrini de alıyorum kv de şaşkın şaşkın bakıyor
valla kendime ben de hayret ediyorum allah bi sabır verdi ve sustum bugüne kadar ama az da yıpranmadim
Cok dogru tespitler. Ancak bu kadar eglenceli anlatilirdi bi durum.
Canım o zaman aranı bozma onlarıda anlıyorum aslında sorun erkekte olunca sanki erkekliğine laf söylenmiş gibi düşünüyorlar maalesef inşallah sabrının mükafatını iki cihanda da alırsın canım
evet bende taktir ettim insan başına gelmeden bilmiyor tabi belki bizlerde istemezdik eşimizin üzülmesini
aman elti deme bana yok canım anlaşabileni görmedim daha hep bir eşitsizlik hasetlik durumu var maalesef en iyisi resmi olmak, bende kv çok severim onlarda beni ama eltimle uyuşmuyor kafalarımız bariz bir sorunumuz yok ama o hep soğuk bize karşı
nasılsınızz kızlarr... giriyorum bakıoyorum kımse yok.. ben olmadgmdada sohbet ılerlemıs oluyooo :))))) bnm adet sancılarm basladı yıne gelıyoo kırmızı kart yakında
neyse fıstıklarr! Çok konuştum yemek yok ah yemeyi çok seviyorumama bi de hergün ne yapsam derdi yemek yapmak bana zor geliyor
cok şükür aramız iyi babam yok kp i babam kadar severim ben de çok emeği var hatta bana kurs bile yapıyorlar köyden kurultayım diye tabi eltilerin kurs masrafını karşıladıklarndan haberleri yok.
eltilerimi çok severdim ama kendi elleriyle soğuttular. devamli çocuk muhabbeti nasıl hamile kaldıkları Ayy çocuğum olmasa ben kafayı yerdim... gibi sözleri bana bi gün bile allah sana da hayırlı bir evlat versin diye bi kere ağızlarından duymadım haliyle bu kıskançliklari beni Soğuttu onlarla görüşmedikce mutluyum.
Olucak olucak insallah bizimde olucak. Bizde evli mutlu ve cocuklu kervanina katilip gidicez.Canlarm çok tesekkür ederm söylediklerniz çok motive edici ama işte arada bi çöküyo buhran düşünmiim diorm bebeği azck da olsa aklıma gelio arada bi kendme kızıorm inşallah sağlıklı bi evlat hepimize... Etrafa bakmayalm diorz ama yinede takıo insan
Oohhh anne yemekleri gibisi varmi...haklari odenmez valla. Halem kahvaltida biseydir ya onuda yapamasaydi...Bulursun bişeyler işte, zor oluyor ama.
Ben de 18:00 de çıkıp eve gideceğim, benim de yemeğim yok, yapasım yok, yapamıom da zaten :) kocam da beceriksiz, hep kahvaltı yaptırıyor bana. Olmadı dışarıdan söylerim.
Ama bu hafta sonu annem gelecek, sonra da kayınvalidem inşallah biraz rahatlayacağım.
Hepinizi öperim, akşam görüşürüz...
Hergun yenek yapmak banada bazen cok zor geliyor. Ozellikle ne yapiyim dusuncesi valla bebek dusuncesini bastiriyorneyse fıstıklarr! Çok konuştum yemek yok ah yemeyi çok seviyorumama bi de hergün ne yapsam derdi yemek yapmak bana zor geliyor
Kızlar listemiz guncellenmedigi için belki gelmiyor pek kimse. Cimcime girmiyor artık ya izniyle topigi ben devralayim ya da onun hesabıyla girip güncellemeyi tutayim ben.
Ayrıca kimse kasıtlı olarak şunun sorusunu cevaplamayım, cevap vermeyim demez emin olun..
Marmelat ne zaman geldi kız adet?? Benim üstüme ikinciyi olacanben hala beklemede ne yazık ki
Biz iyiyiz de sen yoksun.. Hayırlısı olsun, sen zaten şimdi kociş bekliyorsun bu ilk önceliğin :)) o arada bebişimiz gelirse de başımız üstüne..
Bulursun bişeyler işte, zor oluyor ama.
Ben de 18:00 de çıkıp eve gideceğim, benim de yemeğim yok, yapasım yok, yapamıom da zaten :) kocam da beceriksiz, hep kahvaltı yaptırıyor bana. Olmadı dışarıdan söylerim.
Ama bu hafta sonu annem gelecek, sonra da kayınvalidem inşallah biraz rahatlayacağım.
Hepinizi öperim, akşam görüşürüz...
Bosver onlari hic onemseme degmezler cunku... Sen kendi guzel hayatina bak. Onlarda durduklari yerde catlayip kalsinlar.
Olucak olucak insallah bizimde olucak. Bizde evli mutlu ve cocuklu kervanina katilip gidicez.
Oohhh anne yemekleri gibisi varmi...haklari odenmez valla. Halem kahvaltida biseydir ya onuda yapamasaydi...bunada sukur
Hergun yenek yapmak banada bazen cok zor geliyor. Ozellikle ne yapiyim dusuncesi valla bebek dusuncesini bastiriyorbazen benim menu bugun firin tavuk. Hem basit hem lezzetli
aynen gelırse başımın üstünde yyeri varr ben bu ay pek takıp etmedım adetı sancılar baslayınca anladım kı yaklasmışş
matmazelcımm kuzum valla insallahh herkes ıcın hersey daha güzel olacak bıde senın yılbası dılegın tutarsa deymeyın keyfıme :))))
Bosver onlari hic onemseme degmezler cunku... Sen kendi guzel hayatina bak. Onlarda durduklari yerde catlayip kalsinlar.
Olucak olucak insallah bizimde olucak. Bizde evli mutlu ve cocuklu kervanina katilip gidicez.
Oohhh anne yemekleri gibisi varmi...haklari odenmez valla. Halem kahvaltida biseydir ya onuda yapamasaydi...bunada sukur
Hergun yenek yapmak banada bazen cok zor geliyor. Ozellikle ne yapiyim dusuncesi valla bebek dusuncesini bastiriyorbazen benim menu bugun firin tavuk. Hem basit hem lezzetli
aynen gelırse başımın üstünde yyeri varr ben bu ay pek takıp etmedım adetı sancılar baslayınca anladım kı yaklasmışş
matmazelcımm kuzum valla insallahh herkes ıcın hersey daha güzel olacak bıde senın yılbası dılegın tutarsa deymeyın keyfıme :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?