ne güzel rahatlarsın canım ana gibisi var mı allah onları başımızdan eksik etmesin
aynen gelırse başımın üstünde yyeri varr ben bu ay pek takıp etmedım adetı sancılar baslayınca anladım kı yaklasmışş
matmazelcımm kuzum valla insallahh herkes ıcın hersey daha güzel olacak bıde senın yılbası dılegın tutarsa deymeyın keyfıme :))))
Gecmis olsun canim. Seker cok yukseldiginde goze vurabiliyomus. Cok illet bi hastalik Allah sifa versin.evet yaa kadın olmak zor menunde güzelmiş ben de evde patlıcan vardı kışın pek tadı olmuyo o yüzden patates falan hepsini kızarttim Musakka gibi oldu ama eşim kv den geliyor orda yemiş tok yarına da yemeğim hazır
kızlar eşim dediki annem rahatsız gözünden kan gelmiş şeker i var ondan oluyormuş.şimdi kv yi tel den aradım sesi çok kötü geliyordu duygusallik çökmüş ağliyordu galiba ya çok üzüldüm canım sıkıldı
Kırmızıların geleceğine sevinen biri oldum artık bu gecikmeler yüzündensonunda geldi adetim. Bakalım tatilde anlayacagiz neden gecikiyor böyle..
Allah bozmansın canım hep iyi olur eltileride salla gitsin evi ayrı yurdu ayrıcok şükür aramız iyi babam yok kp i babam kadar severim ben de çok emeği var hatta bana kurs bile yapıyorlar köyden kurultayım diye tabi eltilerin kurs masrafını karşıladıklarndan haberleri yok.
eltilerimi çok severdim ama kendi elleriyle soğuttular. devamli çocuk muhabbeti nasıl hamile kaldıkları Ayy çocuğum olmasa ben kafayı yerdim... gibi sözleri bana bi gün bile allah sana da hayırlı bir evlat versin diye bi kere ağızlarından duymadım haliyle bu kıskançliklari beni Soğuttu onlarla görüşmedikce mutluyum.
evet yaa kadın olmak zor menunde güzelmiş ben de evde patlıcan vardı kışın pek tadı olmuyo o yüzden patates falan hepsini kızarttim Musakka gibi oldu ama eşim kv den geliyor orda yemiş tok yarına da yemeğim hazır
kızlar eşim dediki annem rahatsız gözünden kan gelmiş şeker i var ondan oluyormuş.şimdi kv yi tel den aradım sesi çok kötü geliyordu duygusallik çökmüş ağliyordu galiba ya çok üzüldüm canım sıkıldı
Ee kocisinden dert yananlar napacak pekiGunaydin hatunlr ooo bakiyrmda sitem ise yaramis:))kizlr bosvern eltiler kv kp bizm tek isimz kocis:))kizlr inanyrm en kisa zamanda gobuslermz kocamn olack:))bizm calsmlr yarndn sonra baslr son gaz devam durmk yok:)))))
Ee kocisinden dert yananlar napacak pekiGunaydin hatunlr ooo bakiyrmda sitem ise yaramis:))kizlr bosvern eltiler kv kp bizm tek isimz kocis:))kizlr inanyrm en kisa zamanda gobuslermz kocamn olack:))bizm calsmlr yarndn sonra baslr son gaz devam durmk yok:)))))
Ee kocisinden dert yananlar napacak peki
Eflalim ben artık ümidi kestim, bundan kelli seize the moment deyip.anı.yaşayacam
ben de dün doktora gittim su sol yumurtalığımda çatlamamış bir yumurta kisti vardı o gitmiş ama bu sefer de sağda oluşmuş yeni bir ksit o yüzden adetim gecikmiş.Yeniden ilaç başladı.Doktor ban dediki yumurta rezervn iyi yumurtlaman tamam yumurtan büyüyor ama çatlamıyor bu ay ilaç kullan adet olunca gel ilaçsız takibe alalım olgunluğa erişince iğne ile çatlatalım dedi bakalım...Kırmızıların geleceğine sevinen biri oldum artık bu gecikmeler yüzündensonunda geldi adetim. Bakalım tatilde anlayacagiz neden gecikiyor böyle..
Eflalim ben artık ümidi kestim, bundan kelli seize the moment deyip.anı.yaşayacam
Canim kimsenin bilerek cvp vermedigini dusunmuyorum. Kendi adima hamilelerin sorularina ve ilac kullananlara bisey diyemiyorum cunku yanlis yonlendirebilirim diye dusunuyorum. Eger farkinda olmadan kalbini kirdiysak cok uzulurum.
Canim niye öyle düşünüyorsun kim ya yazarsa cevaplandırıyor belki bi ara gözden kaçmıştir kusura bakma
nasılsınızz kızlarr... giriyorum bakıoyorum kımse yok.. ben olmadgmdada sohbet ılerlemıs oluyooo :))))) bnm adet sancılarm basladı yıne gelıyoo kırmızı kart yakında
Slm kızlar bu ara o kadar cok hamile haberi alıorm ki dersleri mi yoksa ne zaman hamile kalcam düşünmekten bunaldım hem de cok(
Kırmızıların geleceğine sevinen biri oldum artık bu gecikmeler yüzündensonunda geldi adetim. Bakalım tatilde anlayacagiz neden gecikiyor böyle..
Kist bi sol bi sag yapmis artik bi dagaki sefere bi zahmet catlama yapsin. İlac olmadan yumurta gelisimi guzel bisey bi igne ile halledicen isi. Hadi hayirlisi olsun bakalim.ben de dün doktora gittim su sol yumurtalığımda çatlamamış bir yumurta kisti vardı o gitmiş ama bu sefer de sağda oluşmuş yeni bir ksit o yüzden adetim gecikmiş.Yeniden ilaç başladı.Doktor ban dediki yumurta rezervn iyi yumurtlaman tamam yumurtan büyüyor ama çatlamıyor bu ay ilaç kullan adet olunca gel ilaçsız takibe alalım olgunluğa erişince iğne ile çatlatalım dedi bakalım...
Ayy insallah hayirli haberler aliriz. Yilin ilk hamis haberini duymak guzel olur...kızlar dün çok kötüydüm yazdıklarınızı okudum ama cevap atıcak halim bile yoktu bugün yazabildim daha iyyim şükür..
benimde kasıklarda ağrılar var ama bişy hissetmiyorum sanki adet olucam gibi bakalım yarın sabah kan vericem inş
O dedigin kisi benim canim su anda muhtemel yum haftasi ama esim o kadar umursamaz gorunuyoki benide soguttu. Hic sesimi cikartmiyorum oda niye demiyor. Soyleyincede yok bunu saatimi var yok gunumu var bilmem ne. Nasil anlatiyim inandirayim bilemedim. Bende vazgectim ugrasmaktan. Kafamiza gore takiliyoruz bu ay bakalim... .
Canım ondan çabuk sıkılıyorlar, ben de eşime o kadar anlattığım halde, bu ne görev gibi sıkıcı demeye başlamıştı, ben de o günlere getirmek için başka bahaneler bulmaya çalışmıştım hep, zor bir dönem..
Ayy insallah hayirli haberler aliriz. Yilin ilk hamis haberini duymak guzel olur...
Her seferinde gadi hadi demekten cok yoruldum acikcasi birazcik farkinda olsun istiyorum hem belki bu sayede birazcik dinlenmiste olurum. Bu ay zaten duzenli olmadi diye hiiccc sallamiyorum. Zaten oda anlamaya basladiki soruyo ne oldu bizim yildizli gunlere hic soylemiyosun diyor.Canım ondan çabuk sıkılıyorlar, ben de eşime o kadar anlattığım halde, bu ne görev gibi sıkıcı demeye başlamıştı, ben de o günlere getirmek için başka bahaneler bulmaya çalışmıştım hep, zor bir dönem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?