Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım o günleri onunda bilmesine gerek yokki.. ben söylemek yerine o günler cicili bicili giyiniyordum :))

canım sende biliyorsundur zaten incir yumurta çatlatmak için faydalı...

Canım dr dediği gibi yumurtan olabilmesi çok güzel bir iğneye bakar havuç çatlatır birde

inşallah gelmez o kırmızı pozitifi görürsün
canım sende biliyorsundur zaten incir yumurta çatlatmak için faydalı...

canım yanlış bilgi incir yumurtayı iyice geliştirir kistleştirir onun için incir kürü yapılırken havuç katılıyor çatlaması için yani

İBRAHİM SARAÇOĞLU YUMURTA ÇATLATMA KÜRÜ

Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu Hamile kalmayı destekleyici kuru incir ve havuç kürü

Yumurta çatlatma kürü:8-9 tane kuru inciri iyice yıkadıktan sonra yarım litre klorsuz suyu kaynatın ve incirleri 2 bölerek suyun içine koyun 5-6 dakika kaynattıktan sonra içine 1 orta boy haze havuçu doyrayarak koyun ve 3-4 dakika daha kaynatıp ılıyınca için

Son düzenleme:

Hem Dinlen hem aşk yaşa, söylemeden de yola gelirler biliosun.
Bizim ki bugün görev mi vardı yine takılmaya başlıyordu, bişey demeyince DD

Son düzenleme:
Canim adetin gectimi ? Ay inşallah hamilesndr :) bnm rutin sancilrm basladi yine hamileysm ztn gelmz. Ama degilsem gelsin stres oluo insan :)

Tatlım bncede hic soylme yum. Gününü 2 cilve yap tamamdr

ne için kan vercen canım

yaa inş gelmez kırmızılar 28 günde sayarsak dün gelmesi gerekiodu bugün 29. gün bakalım yrn betahcg yaptırıcm
ama nedense hissetmiyorum kızlarr ( hafif kasık ağrılarım var bakalım yarın hemen sonucu yazıcmm

Ay inşallah vardır canımmm, yarın yaptır testi hemen bize de bilgi ver, inşallah olumlu sonuçlar alırsın..

Şu soru bi türlü gitmiyo kafamdan çok korkuyorum hamile olmaktan

Canım 3 kez adet olmuşsun nasıl hamile olmayı beklediğini anlayamadım ben ?
Ayrıca şunu söyleyebilirim diye düşünüyorum, 3 aylık hamilelik insanı allak bullak ediyor, öyle hiç bişey anlamadan 3. aya gelemiyorsun anlayacağın.. Ama bunlara gerek yok zaten adet olmuş olman senin hamile olmadığını gösteriyor

AYRICA SEN BU SORUYU BU TOPİKTE BİR KEZ DAHA SORMADIN MI, ŞİMDİYE ÖĞRENMİŞ OLMAN LAZIMDI !!!

Ya Cnm bn hiç belirti yaşamadım da zaten ama bu sitelerde yazanlar korkutuyo 9 ay adet oldum 5 6 aya kadar doktora gitmeden anlamadım falan yazanlar var Buda test yapıp - çıkmasına rağmen B'ni korkutuyo işte

Kızlar nasılsıınız ?? Benim nırmal dongume göre yarın bat ama gecen ay kımyasaldan sonra ne zaman olucam bılmıyorum inşalllah 45 gun falan sürmezz 😞

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…