Her seferinde gadi hadi demekten cok yoruldum acikcasi birazcik farkinda olsun istiyorum hem belki bu sayede birazcik dinlenmiste olurum. Bu ay zaten duzenli olmadi diye hiiccc sallamiyorum. Zaten oda anlamaya basladiki soruyo ne oldu bizim yildizli gunlere hic soylemiyosun diyor.
ben de dün doktora gittim su sol yumurtalığımda çatlamamış bir yumurta kisti vardı o gitmiş ama bu sefer de sağda oluşmuş yeni bir ksit o yüzden adetim gecikmiş.Yeniden ilaç başladı.Doktor ban dediki yumurta rezervn iyi yumurtlaman tamam yumurtan büyüyor ama çatlamıyor bu ay ilaç kullan adet olunca gel ilaçsız takibe alalım olgunluğa erişince iğne ile çatlatalım dedi bakalım...
benimde kasıklarda ağrılar var ama bişy hissetmiyorum sanki adet olucam gibi bakalım yarın sabah kan vericem inş
ben de dün doktora gittim su sol yumurtalığımda çatlamamış bir yumurta kisti vardı o gitmiş ama bu sefer de sağda oluşmuş yeni bir ksit o yüzden adetim gecikmiş.Yeniden ilaç başladı.Doktor ban dediki yumurta rezervn iyi yumurtlaman tamam yumurtan büyüyor ama çatlamıyor bu ay ilaç kullan adet olunca gel ilaçsız takibe alalım olgunluğa erişince iğne ile çatlatalım dedi bakalım...
canım biliyorum kasıtlı olduğunu düşünmüyorum zaten hepiniz iyi insanlarsınız...bende konu hakkında bilgim yoksa cevp vermiyorum ya da bilmiyorum diyorumm.. hepimizin amacı belli burada dertlerimizi paylaşıyoruz...
haaaayyıııııııırrrrrrrr gelmeesiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn !!!!
Canım bende arkadaşlardan akrabalardan duyuyorum ama yapıcak bişey yok insanın elinde olmuo ne kadarda bişeylerle uğraşsan günün yaklaştıkca o düşünceyi kafandan atamıosun bendede aynı durum yanii..
rabbim en kısa zamanda nasip ederi inş hepimizee
kızlar dün çok kötüydüm yazdıklarınızı okudum ama cevap atıcak halim bile yoktu bugün yazabildim daha iyyim şükür..
benimde kasıklarda ağrılar var ama bişy hissetmiyorum sanki adet olucam gibi bakalım yarın sabah kan vericem inş
canım sende biliyorsundur zaten incir yumurta çatlatmak için faydalı...
sentimental canım bu catlamama sorununa bir çözüm yok mu?? Bak incir kürü deneyebilirsin vermiş eflalim tarifini.. Bende de belki öyle bir sorun vardır.. Kist falan oluştu da olmAdı belki .. Acaip bir sancım var şuan
Her seferinde gadi hadi demekten cok yoruldum acikcasi birazcik farkinda olsun istiyorum hem belki bu sayede birazcik dinlenmiste olurum. Bu ay zaten duzenli olmadi diye hiiccc sallamiyorum. Zaten oda anlamaya basladiki soruyo ne oldu bizim yildizli gunlere hic soylemiyosun diyor.
Canim adetin gectimi ? Ay inşallah hamilesndr :) bnm rutin sancilrm basladi yine hamileysm ztn gelmz. Ama degilsem gelsin stres oluo insan :)canım biliyorum kasıtlı olduğunu düşünmüyorum zaten hepiniz iyi insanlarsınız...bende konu hakkında bilgim yoksa cevp vermiyorum ya da bilmiyorum diyorumm.. hepimizin amacı belli burada dertlerimizi paylaşıyoruz...
haaaayyıııııııırrrrrrrr gelmeesiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn !!!!
Canım bende arkadaşlardan akrabalardan duyuyorum ama yapıcak bişey yok insanın elinde olmuo ne kadarda bişeylerle uğraşsan günün yaklaştıkca o düşünceyi kafandan atamıosun bendede aynı durum yanii..
rabbim en kısa zamanda nasip ederi inş hepimizee
kızlar dün çok kötüydüm yazdıklarınızı okudum ama cevap atıcak halim bile yoktu bugün yazabildim daha iyyim şükür..
Hadi gozun aydin canim bi ohh demissindir. Artik hayirlisi ile yeni aya baslayabilirsin.
O dedigin kisi benim canim su anda muhtemel yum haftasi ama esim o kadar umursamaz gorunuyoki benide soguttu. Hic sesimi cikartmiyorum oda niye demiyor. Soyleyincede yok bunu saatimi var yok gunumu var bilmem ne. Nasil anlatiyim inandirayim bilemedim. Bende vazgectim ugrasmaktan. Kafamiza gore takiliyoruz bu ay bakalim...
Kist bi sol bi sag yapmis artik bi dagaki sefere bi zahmet catlama yapsin. İlac olmadan yumurta gelisimi guzel bisey bi igne ile halledicen isi. Hadi hayirlisi olsun bakalim.
ne için kan vercen canım
Canım dr dediği gibi yumurtan olabilmesi çok güzel bir iğneye bakar havuç çatlatır birde
inşallah gelmez o kırmızı pozitifi görürsün
QUOTE=marmelaat;33440431]Canim adetin gectimi ? Ay inşallah hamilesndr :) bnm rutin sancilrm basladi yine hamileysm ztn gelmz. Ama degilsem gelsin stres oluo insan :)
Kızlar idrar testlerine ne kadar güveniyorsunuz
canım idrar testinde de çıkıo yanıltmıyor ama bence en güvenilir kan testi
Şöle söliyim ben en son Ekim'de beraber oldum ama 3 defa Adet oldum genede iki test yaptım biri yeni ikiside negatif olsa 3 aylık olması lazım bu idrarda çıkar dimi
Tabiki de çıkar !
yaa inş gelmez kırmızılar 28 günde sayarsak dün gelmesi gerekiodu bugün 29. gün bakalım yrn betahcg yaptırıcm
ama nedense hissetmiyorum kızlarr( hafif kasık ağrılarım var bakalım yarın hemen sonucu yazıcmm
Şu soru bi türlü gitmiyo kafamdan çok korkuyorum hamile olmaktan
Canım 3 kez adet olmuşsun nasıl hamile olmayı beklediğini anlayamadım ben ?
Ayrıca şunu söyleyebilirim diye düşünüyorum, 3 aylık hamilelik insanı allak bullak ediyor, öyle hiç bişey anlamadan 3. aya gelemiyorsun anlayacağın.. Ama bunlara gerek yok zaten adet olmuş olman senin hamile olmadığını gösteriyor
AYRICA SEN BU SORUYU BU TOPİKTE BİR KEZ DAHA SORMADIN MI, ŞİMDİYE ÖĞRENMİŞ OLMAN LAZIMDI !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?