Her ay çift çizgi görmeyi umutla bekleyenler...

• Konu Sahibi Konu Sahibi su828
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım geçmiş olsun inşallah hemen gelir bebekler

Canım geçmiş olsun inşallah hemen gelir bebekler

İnşallah canım. Ama hissedemiorm ya nie bn hissedemiorm bişe nie bebek yok ( marmelatım acaba kansızlık mı var kuzum sende adetken basın döndüyse dikkat et canm kendine. Matmazelim gülmkten öldürdn bni ya aynn kalkmaya gerek yok da olmuo bu ara.. Güya bu ay tam anlamıyla baslıcaktm hiç bişe yapamadm umudum körelio nedense kendmden şüpheleniorm acaba hiç mi bebegm olmıcak die daha 3. Ay diceksiniz biliorm ama elimde olmadan düşünyrum

Canım böyle olumsuz düşünürsen olmaz tabi pozitif düşün hep

Hasta olunca yum bile zevki gelmiyor haklisin... Yapcak bisey yok dinlenip balini yiyip beklicen kizim bizim yumurtalar nazli gonderilen adaylari begenmiyolar elektrik alamiyolar heralde... ayni esra erolun adaylari gibi...soyle en afilli delikanlilardan sec belki onu sever bi yuva kurarlar

kızlar şuan adetim kasıklarımdan göbegıme dogru keskın bı sancı gırıo sureklı.. suan adetın 4.günü... başım dönüyooo anlamdmm
Cok kanaman olduysa bu ay bas donmen ondan olmus olabir kuzum. Agri icin rahim kaslarin kasiliyo diye tahmin ediyorum. Bazen benimde oluyor oyle...

Canim fena degil notlari bitirmis olmanin huzuru ve mutlulugu var uzerimde... Sen bi iyles ben daha iyi olurum. Boncugun benim yazik hic bilmedigi mikroplarla savasmak zorunda kaliyor.

benide eklermisiniz yaş 26 23 aralık 2. deneme Allah en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin
Amin canim insallah. Hepimiz o guzel gunleri goruruz.

Eflalim ne guzel soylemis olumlu dusun ki olumlu olsun...( yazar bu cumlesinde kendi sokugunu dikemeyip baskasina yardimci olmaya calisiyor ) bu topigin umutsuzu benim bi kere rolumu kaptirmam

Kizlar hepinizn guzl dilekleri icn tsklr valla bu gecenn dopingiyle de bebs olmazsa salacm cayra:2::2: bizi malamat etti :2:

benide eklermisiniz yaş 26 23 aralık 2. deneme Allah en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin
hosgeldin aramiza inş fazla bekletmeden gelir miniğin

geçmiş olsun canım umutsuzlukyok inş olacak diycez olacak inşallaaaah

geçmiş olsun Allah şifanı versin zor olur iki canlısin sen sağlık olsun da kilolar verilir canım takma gitsin

Canım bende eliptik yapıyorum her yeri çalıştırıyor senin 5 kilo fazlan varmış benim 15

Canım ama sen doğum yapmışsın çok normal :)) zaten eliptiği doktorum önerdi kan dolaşımı için bende derin venöz yetmezlik var Cnm hem onun için hemde kilo vermek için inşş düzenli yapar veririm :))

Umutsuzlukk yooooookkk bebeğim insanlar senelerce uğraşıyorlar sakın böyle düşünme Allah'ın izniyle olucak inşş bebişleriniz :))

Kizlar hepinizn guzl dilekleri icn tsklr valla bu gecenn dopingiyle de bebs olmazsa salacm cayra:2::2: bizi malamat etti :2:

4. Yılın şerefineeee gelir inşallah bebeğin
TeyTey :)))))

Kızlar bende geldim benide ekleyin listeye.sat 13 aralık.

Yarın kan vermeye gidicem bhcg için inş pozitif çıkar.2buçuk yıldır bekliyoruz.2013 ocakta bi kimyasal gebeliğim oldu.inş bu ay bebiş geliyorum der.

Test yaptim negatif malesef ( iki gun gecti daha erkenmi acaba ondanmi negatif ciktiki. Cok moralim bozuldu.bi ay daha beklemek gozume okadar buyuyoki.regl ol bitmesini bekle bekle bekle.umarim erken davranmisimdir.ama olsaydi silikte olsa cikardi iki gunde azbi zaman degil.

Kismet degilmis demekki...beklemek en zoru ama baskada elimizden bisey gelmiyor malesef.

canlarım kansızlık var kesın bende.. öyle asırı kanamam olmadı aslında aynıı dra gıtcm ya bı baktrymm

Canım hayırlısı olsun üzülme ama ben kimyasal geçirdiğimde 3. Gün pozitif çıkmıştı ilk 2 gün çıkmadı. Erkende olabilir canım ümitsizliğe kapılma hemen. Bir iki güne gelmeZse kırmıZılar Birde sabah ilk idrarınla yap

Kızlar bende geldim benide ekleyin listeye.sat 13 aralık.

Yarın kan vermeye gidicem bhcg için inş pozitif çıkar.2buçuk yıldır bekliyoruz.2013 ocakta bi kimyasal gebeliğim oldu.inş bu ay bebiş geliyorum der.

Canım hoşgeldin inş pozitif çıkar :))

Bu arada benim 35. Gün oldu ne gelen vaar ne giden belirti olarak karnım şişti ve göğüslerin hassaslaştı başka birşey yok

Gunaydnlr k.k guzel hatunlari mutlu gun diliyrm bugun cok enerji doluym nedensne

günaydın kızlar dün öğleden tutan migren ağrım hala devam ediyor. dün akşam 7 de yattım 12 saat uyumaya çalıştım 2 kes parol içtim ama yok yok geçmiyor. bu ağrılar sürekli devam ederse ne yapacağım bilmiyorum. en son 30 aralıkta olmuştu. resmen hayattan zevk alamıyorum birde boynum tutulmuş ondan mı ağrıyor anlayamıyorum

Gunaydin kizlarrr... Sabah sabah basarisiz bir yum operasyonu sonrasi darisi aksama diyorum... Hava bugun o kadar guzelki icim acildi resmen...
Su canim benim bat tarihi 29 ocak olacak msj artim sana... Ufak bi duzeltme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…