Canlarm mrb nasılsınız ben dedgm gibi baya hastaym bu ay hislerime göre bnde yine tık yok hatta hiç bir belirti yada agrı sızı yok o yöndenacaba o balparmağın polen bal karışımından mı oldu nedir...ne zamn gelck bebekler yaa
Canım geçmiş olsun inşallah hemen gelir bebekler
İnşallah canım. Ama hissedemiorm ya nie bn hissedemiorm bişe nie bebek yok( marmelatım acaba kansızlık mı var kuzum sende adetken basın döndüyse dikkat et canm kendine. Matmazelim gülmkten öldürdn bni ya aynn kalkmaya gerek yok da olmuo bu ara.. Güya bu ay tam anlamıyla baslıcaktm hiç bişe yapamadm umudum körelio nedense kendmden şüpheleniorm acaba hiç mi bebegm olmıcak die daha 3. Ay diceksiniz biliorm ama elimde olmadan düşünyrum
Hasta olunca yum bile zevki gelmiyor haklisin... Yapcak bisey yok dinlenip balini yiyip beklicenİnşallah canım. Ama hissedemiorm ya nie bn hissedemiorm bişe nie bebek yok( marmelatım acaba kansızlık mı var kuzum sende adetken basın döndüyse dikkat et canm kendine. Matmazelim gülmkten öldürdn bni ya aynn kalkmaya gerek yok da olmuo bu ara.. Güya bu ay tam anlamıyla baslıcaktm hiç bişe yapamadm umudum körelio nedense kendmden şüpheleniorm acaba hiç mi bebegm olmıcak die daha 3. Ay diceksiniz biliorm ama elimde olmadan düşünyrum
Cok kanaman olduysa bu ay bas donmen ondan olmus olabir kuzum. Agri icin rahim kaslarin kasiliyo diye tahmin ediyorum. Bazen benimde oluyor oyle...kızlar şuan adetim kasıklarımdan göbegıme dogru keskın bı sancı gırıo sureklı.. suan adetın 4.günü... başım dönüyooo anlamdmm
Canim fena degil notlari bitirmis olmanin huzuru ve mutlulugu var uzerimde... Sen bi iyles ben daha iyi olurum. Boncugun benim yazik hic bilmedigi mikroplarla savasmak zorunda kaliyor.Selam kızlar herkese,
Giremiyorum 2 gündür gripti, öksürüktü evde yatıyorum valla, fenalardayım...
Paralomyokaşk; kutlarım canım, güzrl yuvanız yavrularınızla taçlansın inşallah
Rosechina; inşallah en kısa zamanda pozitif sonuç alırsın canım.
Elcem; dikkat et canım sende, bu hastalık fenaymış senin okul var birde, ben işten rapor aldım ama senin dinlenmeye zamanın da yok
Marmalat; geçmiş olsun, çok mu üşüttün acaba, baş dömesini ben de anlamadım ama.
Su; kolay gelsin canım sana..
Eflalim; inşallah gider o istemediğin kilolar hazırlık döneminde, hastayım ama tv de börek gördüm canım istedi, yapacak kimse de yok, yemek sepetinden sipaiş verdim, koca 2 dilim yedim, benim sonu ne olacak bikmiyorum, Allah yardım etsin.
Matmazel; sen nasılsın kuzum...
Hepinizi öpüyorummmm
Amin canim insallah. Hepimiz o guzel gunleri goruruz.benide eklermisiniz yaş 26 23 aralık 2. deneme Allah en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin
Canlarm mrb nasılsınız ben dedgm gibi baya hastaym bu ay hislerime göre bnde yine tık yok hatta hiç bir belirti yada agrı sızı yok o yöndenacaba o balparmağın polen bal karışımından mı oldu nedir...ne zamn gelck bebekler yaa
hosgeldin aramiza inş fazla bekletmeden gelir miniğinbenide eklermisiniz yaş 26 23 aralık 2. deneme Allah en kısa zamanda kavuşmayı nasip etsin
geçmiş olsun canım umutsuzlukyok inş olacak diycez olacak inşallaaaahCanlarm mrb nasılsınız ben dedgm gibi baya hastaym bu ay hislerime göre bnde yine tık yok hatta hiç bir belirti yada agrı sızı yok o yöndenacaba o balparmağın polen bal karışımından mı oldu nedir...ne zamn gelck bebekler yaa
Selam kızlar herkese,
Giremiyorum 2 gündür gripti, öksürüktü evde yatıyorum valla, fenalardayım...
Paralomyokaşk; kutlarım canım, güzrl yuvanız yavrularınızla taçlansın inşallah
Rosechina; inşallah en kısa zamanda pozitif sonuç alırsın canım.
Elcem; dikkat et canım sende, bu hastalık fenaymış senin okul var birde, ben işten rapor aldım ama senin dinlenmeye zamanın da yok
Marmalat; geçmiş olsun, çok mu üşüttün acaba, baş dömesini ben de anlamadım ama.
Su; kolay gelsin canım sana..
Eflalim; inşallah gider o istemediğin kilolar hazırlık döneminde, hastayım ama tv de börek gördüm canım istedi, yapacak kimse de yok, yemek sepetinden sipaiş verdim, koca 2 dilim yedim, benim sonu ne olacak bikmiyorum, Allah yardım etsin.
Matmazel; sen nasılsın kuzum...
Hepinizi öpüyorummmm
inşş canım hepbirlikte :) yaa heyecanlandımm inş pozitiftir canım ne zaman yapıcaksın test?
evet canım birkaç gün saldım da iki gündür sıkıladım:) yarın sabah tartılıcam çizelgemi düzenlerim:) spor yapınca kanamam artıyor onun dışında sıkıntım yok,sen nasılsın?
ohh ne güzel canımm bende 5 kilo verebilsem keşkee... ama kendime söz verdim bu ay düzenli olarak haftanın 4 günü eliptiğe binicem ve yediklerime dikakt edicem inşş:)))
bende seni öpüyorum canım
inşş canım hepbirlikte :) yaa heyecanlandımm inş pozitiftir canım ne zaman yapıcaksın test?
Bi iki saate kadar yapicam insallah. Bugun hicbisey yemedim kendimi toparlayip bi test yapim diye.hala yapamadim.ama kasiklarimda degisik bi baski var.ya biraz umutlandim aslinda.goguslerimde sizi var hafif hafif.heyecan yaptim insallah psikolojik degildir.testi yaptiktan sonra insallah guzel haberler veririm..
Canım bende eliptik yapıyorum her yeri çalıştırıyor senin 5 kilo fazlan varmış benim 15
İnşallah canım. Ama hissedemiorm ya nie bn hissedemiorm bişe nie bebek yok( marmelatım acaba kansızlık mı var kuzum sende adetken basın döndüyse dikkat et canm kendine. Matmazelim gülmkten öldürdn bni ya aynn kalkmaya gerek yok da olmuo bu ara.. Güya bu ay tam anlamıyla baslıcaktm hiç bişe yapamadm umudum körelio nedense kendmden şüpheleniorm acaba hiç mi bebegm olmıcak die daha 3. Ay diceksiniz biliorm ama elimde olmadan düşünyrum
Kizlar hepinizn guzl dilekleri icn tsklr valla bu gecenn dopingiyle de bebs olmazsa salacm cayra:2::2:bizi malamat etti :2:
Bi iki saate kadar yapicam insallah. Bugun hicbisey yemedim kendimi toparlayip bi test yapim diye.hala yapamadim.ama kasiklarimda degisik bi baski var.ya biraz umutlandim aslinda.goguslerimde sizi var hafif hafif.heyecan yaptim insallah psikolojik degildir.testi yaptiktan sonra insallah guzel haberler veririm..
Ayy canım hadi bekliyoruz inş pozitif çıkar :)
Umutsuzlukk yooooookkk bebeğim insanlar senelerce uğraşıyorlar sakın böyle düşünme Allah'ın izniyle olucak inşş bebişleriniz :))
4. Yılın şerefineeee gelir inşallah bebeğin
TeyTey :)))))
Ayy canım hadi bekliyoruz inş pozitif çıkar :)
çok saol tatlım işte arada bi umutsuzluga düşüyorum ister istemez hani hiç gebe kalmadıgımdan bilemyorum sanrm bu yüzdne bide tabiki meraktan dolayı acaba diyorum
Test yaptim negatif malesef( iki gun gecti daha erkenmi acaba ondanmi negatif ciktiki. Cok moralim bozuldu.bi ay daha beklemek gozume okadar buyuyoki.regl ol bitmesini bekle bekle bekle.umarim erken davranmisimdir.ama olsaydi silikte olsa cikardi iki gunde azbi zaman degil.
Test yaptim negatif malesef( iki gun gecti daha erkenmi acaba ondanmi negatif ciktiki. Cok moralim bozuldu.bi ay daha beklemek gozume okadar buyuyoki.regl ol bitmesini bekle bekle bekle.umarim erken davranmisimdir.ama olsaydi silikte olsa cikardi iki gunde azbi zaman degil.
Kızlar bende geldim benide ekleyin listeye.sat 13 aralık.
Yarın kan vermeye gidicem bhcg için inş pozitif çıkar.2buçuk yıldır bekliyoruz.2013 ocakta bi kimyasal gebeliğim oldu.inş bu ay bebiş geliyorum der.
Ayyy neguzel inan bugun bendede var o enerji. İnsallah gununde bu enerjiyle gecer...Gunaydnlr k.k guzel hatunlari mutlu gun diliyrm bugun cok enerji doluym nedensne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?